deadendmind
Παλιά καραβάνα
Ναι, πες του πως μου πε ο παλαβος να ερθω!(για εναν περιεργο λογο, με αποκαλει ετσι..!)Θα πάω να τη δοκιμάσω... :lol: 8)η Jaguar μου ειναι στα Γιαννενα στον Ντουκα
Ναι, πες του πως μου πε ο παλαβος να ερθω!(για εναν περιεργο λογο, με αποκαλει ετσι..!)Θα πάω να τη δοκιμάσω... :lol: 8)η Jaguar μου ειναι στα Γιαννενα στον Ντουκα
Ναι' date=' πες του πως μου πε ο παλαβος να ερθω!(για εναν περιεργο λογο, με αποκαλει ετσι..!)[/quote']
Μπαααα δε νομίζω να καταλάβει για ποιον του λέω...
Το "παλαβός" είναι κλασικό προσωνύμιο του Σταύρου :lol:
Εσενα σε λεει παλαβο' date='εμενα τρελο...χαχαχαΠραγματι ο Ρ-90 κανει μεγαλη διαφορα στον ηχο.Την εβαλα διπλα διπλα με fender telecaster USA,μοντελο του 98.Η Fender υστερουσε και σε ποιοτητα ηχου και σε sustain.Και οι δυο κιθαρες κουμπωθηκαν στον ιδιο ενισχυτη.
Ειμαι λατρης των les paul αλλα δε θελω να δωσω 3000 για να παρω ενα βιομηχανικο προιον.Προτιμω να τα δωσω στον Huber που θα μου φτιαξει ακριβως αυτο που θελω.Επισης ακομη και 10 χρονια να κανει,το καλο πραγμα αργει[/quote']
δεν θα κανει 10 χρονια για να την φτιαξει, εσυ θα κανεις 10 χρονια να μαζεψεις τα χρηματα..! Αλλα θα αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω...Εμενα η junior μου ερχεται αρχες δεκεμβρη!
Αυτό δεν είναι ψήσιμο...Αργο-ψήσιμο είναι... :lol:Ασε που ψήθικα σε κανα 2 χρόνια να παραγγείλω ακριβώς το ίδιο όργανο.
Αυτό δεν είναι ψήσιμο...Αργο-ψήσιμο είναι... :lol:Ασε που ψήθικα σε κανα 2 χρόνια να παραγγείλω ακριβώς το ίδιο όργανο.