Στα λεφτα αυτα μονο κατι σε ss τελικο μπορεις να βρεις καινουργιο :-\NoIzY είπε:Τι έγινε ρε παιδιά? Όλα αυτά τα μοντέλα discontinued είναι?![]()
Πονεμένη ιστορία το να βρεις έναν! Από τους πιο "αχρωμάτιστους" τελικούς παράγει η carvin...Ψάχνω στο ebay αλλά που...vandergraaf είπε:Ίσως κανένα Carvin τελικό (πολύ καλός!), αλλά άντε βρες....
Φίλε πόσα κιλά είναι ο velocity? Επίσης από θέμα ήχου θα έχει μεγάλη διαφορά με έναν λαμπάτο?mij είπε:Πάντως πέρα από του λαμπάτους τελικούς, έχω και έναν Rocktron Velocity 120 - στην ουσία 2X60w ή 120W bridged και πραγματικά είναι αστέρι.
Γυρω στα 4-5 κιλα υπολογιζω (παναλαφροςNoIzY είπε:Φίλε πόσα κιλά είναι ο velocity? Επίσης από θέμα ήχου θα έχει μεγάλη διαφορά με έναν λαμπάτο?Πάντως πέρα από του λαμπάτους τελικούς, έχω και έναν Rocktron Velocity 120 - στην ουσία 2X60w ή 120W bridged και πραγματικά είναι αστέρι.
Όπως είπε και ο φίλος είναι ελαφρύς. Έχει σίγουρα διαφορά από έναν λαμπάτο αλλά καλύτερα άκουσέ τον μόνος σου.NoIzY είπε:Φίλε πόσα κιλά είναι ο velocity? Επίσης από θέμα ήχου θα έχει μεγάλη διαφορά με έναν λαμπάτο?Πάντως πέρα από του λαμπάτους τελικούς, έχω και έναν Rocktron Velocity 120 - στην ουσία 2X60w ή 120W bridged και πραγματικά είναι αστέρι.