Φθηνός Λαμπάτος Τελικός???

NoIzY

Της παρέας
Τι έχετε να προτείνετε? Υπάρχει κάποιο μοντέλο <350ε?

Αν είναι, θα τον συνδιάσω με έναν προενισχυτή engl E530...

Σε αυτα τα λεφτα, ισως βρεις κανεναν να σκοτωνει καποιον παλιο peavey ή καποιο marshall 20/20.

Με τον ENGL δεν θα σου πρότεινα τον Marshall. Ανέβα λίγο στην τιμή και βρες ένα μεταχειρισμένο MESA 20/20 και θα είσαι άρχοντας.  ;) Κάτι με τιμή κάτω από 500 δεν θα βρείς άλλο. Ίσως κανένα Carvin τελικό (πολύ καλός!), αλλά άντε βρες....

Αυτά  ;D

NoIzY είπε:
Τι έγινε ρε παιδιά? Όλα αυτά τα μοντέλα discontinued είναι? :o
Στα λεφτα αυτα μονο κατι σε ss τελικο μπορεις να βρεις καινουργιο  :-\

κατι τετοιο δλδ

http://www.thomann.de/gr/rocktron_velocity100.htm

Ενας peavey 50/50 μεταχειρισμενος θα ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα που διαθετεις  ;)

vandergraaf είπε:
Ίσως κανένα Carvin τελικό (πολύ καλός!), αλλά άντε βρες....
Πονεμένη ιστορία το να βρεις έναν! Από τους πιο "αχρωμάτιστους" τελικούς παράγει η carvin...Ψάχνω στο ebay αλλά που...

Πάντως πέρα από του λαμπάτους τελικούς, έχω και έναν Rocktron Velocity 120 - στην ουσία 2X60w ή 120W bridged και πραγματικά είναι αστέρι. Για τσεκάρισε στο ebay... :)

mij είπε:
Πάντως πέρα από του λαμπάτους τελικούς, έχω και έναν Rocktron Velocity 120 - στην ουσία 2X60w ή 120W bridged και πραγματικά είναι αστέρι.
Φίλε πόσα κιλά είναι ο velocity? Επίσης από θέμα ήχου θα έχει μεγάλη διαφορά με έναν λαμπάτο?

NoIzY είπε:
Πάντως πέρα από του λαμπάτους τελικούς, έχω και έναν Rocktron Velocity 120 - στην ουσία 2X60w ή 120W bridged και πραγματικά είναι αστέρι.
Φίλε πόσα κιλά είναι ο velocity? Επίσης από θέμα ήχου θα έχει μεγάλη διαφορά με έναν λαμπάτο?
Γυρω στα 4-5 κιλα υπολογιζω (παναλαφρος  ;) ο marshall el34 50/50 ειναι 20kg  :o )

αν δεν ξερεις τις διαφορες στον ηχο ισως να ειναι καλυτερα να ξεκινησεις με κατι SS να αποκτησεις καποια εμπειρια και μετα να δεις αν κατι λαμπατο εχει να σου προσφερει το κατι παραπανω  ;)

NoIzY είπε:
Όπως είπε και ο φίλος είναι ελαφρύς. Έχει σίγουρα διαφορά από έναν λαμπάτο αλλά καλύτερα άκουσέ τον μόνος σου.

Προσωπικά πιστεύω οτι οι Rocktron τελικοί είναι πολυ καλοί για αυτό που προσφέρουν με αξιοπρεπή ήχο.

Αυτη τη στιγμή στο εμπόριο κυκλοφορεί ο 2X50w που όμως δεν γεφυρώνεται στα 100w αν και αυτό δεν έχει και πολύ σημασία

Trending...

Νέα θέματα

Back