πώς το εβγαλες αυτό το συμπέρασμα; ένας δικάναλος marshall μπορεί να είναι όσο καθαρός θέλεις να είναιcomealot είπε:Κι εγώ θέλω καθαρό ενισχυτή,κι εγώ θέλω τα εφέ να χρωματίζουν την κατάσταση
Οπότε ίσως ο Μάρσαλ δεν είναι η καλύτερη επιλογή!
πώς το εβγαλες αυτό το συμπέρασμα; ένας δικάναλος marshall μπορεί να είναι όσο καθαρός θέλεις να είναιcomealot είπε:Κι εγώ θέλω καθαρό ενισχυτή,κι εγώ θέλω τα εφέ να χρωματίζουν την κατάσταση
Οπότε ίσως ο Μάρσαλ δεν είναι η καλύτερη επιλογή!
που να δεις και ο μονοκαναλος....gdevelek είπε:πώς το εβγαλες αυτό το συμπέρασμα; ένας δικάναλος marshall μπορεί να είναι όσο καθαρός θέλεις να είναι
και πιστεψε με στο "2" ειναι...τρομακτικη η ενταση του στο "3" που ειναι ακομα καθαρος ειναι...εξωφρενικη... ;D..μετα το 4-5 που βρωμιζει δεν δυναμωνει πλεον πολυ αλλα κομπρεσαρει....παραμένει όμως καθαρός σε υψηλές εντάσεις; εσύ λες πως τον δουλεύεις το πολύ στο 2/10...
Ας τα ξαναπούμε μια ακόμη φορά... ο πρώτος ήταν, και αυτός με μερικές μικρές αλλά πολύ ουσιαστικές διαφορές που σε κάποιο από τα προηγούμενα θρεντ είχα παραθέσει από το εξαιρετικό βιβλίο για τους Marshall.Superfunk είπε:επισης ΟΛΟΙ οι vintage (& vintage style/reissue) Marshall μια και ουσιαστικα ειναι αντιγραφα Fender εχουν και μαμω τα καθαρα.
μπορείς να βάλεις ένα λινκ από αυτήν την παράθεση;bloody_sunday είπε:Ας τα ξαναπούμε μια ακόμη φορά... ο πρώτος ήταν, και αυτός με μερικές μικρές αλλά πολύ ουσιαστικές διαφορές που σε κάποιο από τα προηγούμενα θρεντ είχα παραθέσει από το εξαιρετικό βιβλίο για τους Marshall.
αν εχεις χρονο διαβασε αυτο (πρεπει να εχεις καποιες βασικες γνωσεις ηλεκτρονικων)hadgi είπε:μπορείς να βάλεις ένα λινκ από αυτήν την παράθεση;![]()
http://www.noiz.gr/index.php?topic=175599.msg424464#msg424464hadgi είπε:μπορείς να βάλεις ένα λινκ από αυτήν την παράθεση;![]()
Γενικά καλό το κασκόλ και ο Φεντερικός φανατισμός, αλλά καλό είναι να μπαίνουν τα πράγματα στην σωστή τους προοπτική, όπως πχ. και με τον παλιό ισχυρισμό πως οι Boogies ήταν αντίγραφα του Fender Princeton. O πρώτος (ο σπάνιος Princeton Boogie σε ελάχιστα κομμάτια) ήταν απλά ένας κ$#λοφτιαγμένος Princeton που ξεκίνησε σαν αστείο, ο πρώτος της επίσημης παραγωγής όμως (ο Μark I) δεν είχε σχεδόν καμία σχέση.Legend has it that the first Marshall was based on the Fender Bassman, specifically the 5F6A. Ken Bran readily admits that that was indeed the case, and any study of the two circuit diagrams reveals far too many similarities for them to be purely coincidence. On the other hand, the differences between the two are so great that not only did they change the sound, but they, too, couldn't all have been made as a consequence of chance or good luck.
ασε τα κασκολ και μελετα κανα κυκλωμα...(αν βεβαια γνωριζεις καποια βασικα ηλεκτρονικα)Γενικά καλό το κασκόλ και ο Φεντερικός φανατισμός
αποφασισε μεγαλε συγΚραφεα.. ;D τι θες να πεις γιατι δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης μου θυμιζει η φαση.... ;Dand any study of the two circuit diagrams reveals far too many similarities for them to be purely coincidence. On the other hand, the differences between the two are so great
Πάλι καλά που δεν ήταν ο μόνος που ήξερε να διαβάζει (κυκλώματα).Superfunk είπε:απλα σεβομαι & αγαπω τον Leo μια και ειναι ο "πατερας" ολων λιγο ή πολυ....(ειδικα στους ενισχυτες και τα μπασα)
Nαι, ήταν ο πρώτος που... επισκεύαζε και αντλούσε έμπνευση από τους ήδη υπάρχοντες Rickenbacker.Superfunk είπε:Ο μονος δεν ηταν, ο ΠΡΩΤΟΣ που εφτιαξε ενισχυτη κιθαρας ηταν παντως & ολοι οι αλλοι απλα επονται.....
+5F6Superfunk είπε:ο πρωτος ανθρωπος που εφτιαξε σοβαρους και ΔΥΝΑΤΟΥΣ ενισχυτες κιθαρας και ,το σημαντικοτερο ολων,τους ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ηταν ο Φεντερ
....και τους ήδη υπάρχοντες Audiovox!Nαι, ήταν ο πρώτος που... επισκεύαζε και αντλούσε έμπνευση από τους ήδη υπάρχοντες Rickenbacker.
κατσε ρε φιλος,πως τολμας και μιλας?myster_maze είπε: