Spiros Poullos
Παλιά καραβάνα
Καλησπέρα και συγγνωμη προκαταβολικά για το off topic αλλά δεν βρήκα κάποια αναλογη ενότητα στο Forum.
Θέλω να παρω φώτα για τα drum covers που κάνω καθώς ο φωτισμός του υπογείου δεν βοηθάει στα βιντεο μου μέχρι τώρα.
Η λύση είναι να πάω σε soft box τα οποία όμως κοστίζουν αρκετα λεφτά και επιπλέον καταλαμβάνουν αρκετο χώρο.
Οι πιο DiY λύσεις που έχω σκεφτεί είναι:
1_σκαφάκια Τ8 με ανταυγαστήρα για λαμπτήρες LED με CRI >80 με ριζόχαρτο από μπροστά για διαχυση
2_Έτοιμα LED Panels με slim προφίλ επίσης με CRI >80 και ενσωματωμένο διαχυτή.
Έχει κάποιος συμφορουμίτης εμπειρία ή έχει κάνει κάποια ανάλογη πατέντα ώστε να με βοηθήσει στο που θα πρέπει να τοποθετήσω τα φώτα?
Ο χώρος μου είναι μικρός <10m2, με 2.10m ύψος
Θέλω να παρω φώτα για τα drum covers που κάνω καθώς ο φωτισμός του υπογείου δεν βοηθάει στα βιντεο μου μέχρι τώρα.
Η λύση είναι να πάω σε soft box τα οποία όμως κοστίζουν αρκετα λεφτά και επιπλέον καταλαμβάνουν αρκετο χώρο.
Οι πιο DiY λύσεις που έχω σκεφτεί είναι:
1_σκαφάκια Τ8 με ανταυγαστήρα για λαμπτήρες LED με CRI >80 με ριζόχαρτο από μπροστά για διαχυση
2_Έτοιμα LED Panels με slim προφίλ επίσης με CRI >80 και ενσωματωμένο διαχυτή.
Έχει κάποιος συμφορουμίτης εμπειρία ή έχει κάνει κάποια ανάλογη πατέντα ώστε να με βοηθήσει στο που θα πρέπει να τοποθετήσω τα φώτα?
Ο χώρος μου είναι μικρός <10m2, με 2.10m ύψος
Τελευταία επεξεργασία από moderator: