Οι JJ electronic εχω την εντυπωση οτι κατασκευαζονται στο εργοστασιο τους που βρισκεται στη Σλοβακια...Superfunk είπε:καμμια απο τις δυο δεν κατασκευαζουν τις (περισσοτερες) λυχνιες τους ,4-5 εργιστασια υπαρχουν σε ολο τον κοσμο (Κινα & Ρωσια κατα κυριο λογο) & ολες οι "εταιρειες" λυχνιων απλα κανουν επιλογη & relabeling,στα λυμενα θεματα θα βρεις ολες τις πληροφοριες που θες.
σαφως.βαλε μια JJ 12au7 στην V1 & μια JJ 12ax7 στην V2 & ενα matched set JJ EL84 στον τελικο.τον εχω καμια 10ετια. Να αλλαξω και τελικες κ προενισχυσης λες?
Πολυ πιθανο να χρειαζονται και οι τελικες. Ιδιως αν τον χρησιμοποιεις κανονικα ολο αυτον το καιρο...jkstigma είπε:τον εχω καμια 10ετια. Να αλλαξω και τελικες κ προενισχυσης λες?
Γείωση που έφυγε ισως ; Filtering caps; Λάμπες;jkstigma είπε:οχι δεν χανετε ο ήχος..απλα εχει μειωθει η ενταση του
και τον τελευταιο καιρο μου κανει καποιες στιγμες βζζζζ βζζζζζζζζ
ακομα και χωρις κιθαρα πάνω του!
Τι αλλες αλλαγες μπορει να θελει?
Οτι και να ειναι αξιζει αφου τοσα χρονια τωρα..πιστος ο fenderakos καθε μερα
εχε υποψη σου οτι με αλλαγη της 1ης λυχνιας απο 12ΑΧ7 σε 12ΑU7 , πεφτει πολυ και η ενταση του ενισχυτη. (χοντρικά με 12ΑU7 και το volume στο 4 , η ενταση ειναι περιπου οση στο 1 με 12ΑΧ7).jkstigma είπε:ooooo
αυτο ακριβώς θέλω να πετύχω!
Καθως μιλαμε για projunior στον οποιο θελω οσο το δυνατο καλυτερα καθαρα ..αφου για βρωμικο χρησιμοποιω overdrive!!!
Ναι μετά από 10 χρόνια πιθανόν οι λάμπες να χρειάζονται άλλαγμα.myster_maze είπε:Αλλαξε λυχνιες και θα δεις μετα αν χρειαστει κατι αλλο.... οι J/J ειναι πολλοι καλες, αν και οι ElectroHarmonix αλλα και οι Sovtek (ειδικα για τις προενισχυτριες) δεν πανε πισω!
Η και μια 5751 που ειναι ουσιαστικα 12ΑΧ7 αλλα με ελαφρως μειωμενη "ενισχυση" (75 αντι 100).blue είπε:Στον ιδιο ενισχυτη , ειχα προτιμησει (για τους ιδιους λογους με σενα) , αλλαγη σε 12ΑΤ7, αφου τις ειχα δοκιμασει και τις 2.
Fender Pro Junior - 15w Tube Amp Made in
€600
Αθήνα
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Λαμπάτος ενισχυτής Fender Vaporizer
€380
Καλλιθέα
Fender Custom Shop Limited Edition '63 Stratocaster
€4,500
Αθήνα
Fender Redondo Player LH_NAT [ΑΡΙΣΤΕΡΗ]
€255
Θεσσαλονίκη