Fender La Cabronita - Εχει κανεις αποψη?

DimitrisBo

Μόνιμος θαμώνας
Ρε παιδια - περα απο το οικονομικο, ασ πουμε οτι τη βρισκεις απο τον τρελο 800 ευρω - εχει κανεις αποψη για το παντρεμα τελε με τους tv jones και το γενικοτερο tele-hybrid χαρακτηρα, στις la cabronita especial. Για πες μας την αποψη σου ρε superfunk που εισαι τελεκαστεριδης και αναλυεις συνηθως εμπεριστατωμενα τα θεματα.

Ωραια κιθαρα και ωραια ιδεα,απλα το να δωσεις 3 χιλιαρικα για να παρεις μια original ειναι βλακεια...φτιαξε μια μονος σου ,ενα παλικαρι εδω μεσα εχει ηδη φτιαξει μια. ;)

Και τι υποτίθεται ότι κάνει το Greasebucket™ tone circuit?

Τα tele custom shop μοντέλα αυτού του επιπέδου (π.χ carbonita / nocaster / broadcaster) είναι κατά πολλούς οι καλύτερες κιθάρες που παράγει σήμερα η Fender.

Συμφωνώ ότι τα 3000 χιλιάρικα είναι πάρα πολλά. Αν όμως είσαι τυχερός, μπορείς να την πετύχεις στο ebay με κάτω από δύο (μη σου πω και παρακάτω)

marathon είπε:
Και τι υποτίθεται ότι κάνει το Greasebucket™ tone circuit?
Βγαζει πριμα , χωρις να προσθετει μπασσα και χωρις να χανεις βρωμα.

dimitrioszouzou είπε:
Βγαζει πριμα , χωρις να προσθετει μπασσα και χωρις να χανεις βρωμα.
Ότι κάνω δηλ με τον προενισχυτή της Fishman...για όλες τις κιθάρες μου...

Tele με TV jones??? Θανατηφορος συνδιασμος ;D εγω εχω μια foul hollow tele με TV johnes powertron. Προσωπικα λατρευω τον ηχο της. ;D Σκεψου κατι σε ηχο ZZ Top .

Σου βαζω εδώ μια φωτο και κλιπακια απ την επομενη εβδομαδα αν θες. ;)

IMG_7203.jpg

Superfunk είπε:
Ωραια κιθαρα και ωραια ιδεα,απλα το να δωσεις 3 χιλιαρικα για να παρεις μια original ειναι βλακεια...φτιαξε μια μονος σου ,ενα παλικαρι εδω μεσα εχει ηδη φτιαξει μια. ;)
Ε, και Nocaster ή οποιαδηποτε τελε μπορεις να την φτιαξεις μονος σου. ΘΑ ειναι ομως ιδια?

mike_rhd είπε:
Tele με TV jones??? Θανατηφορος συνδιασμος ;D εγω εχω μια foul hollow tele με TV johnes powertron. Προσωπικα λατρευω τον ηχο της. ;D Σκεψου κατι σε ηχο ZZ Top .

Full βρε, όχι foul ;D ;D ;D

Εγώ την περιμένω Ρόδο...Είπαμε ε? ;)

dimitrioszouzou είπε:
ΘΑ ειναι ομως ιδια?
Γιατί βλέπεις καμμία πυρηνική φυσική στις Tele? Έτσι κι αλλιώς, καμμία κιθάρα δεν είναι ίδια με τη διπλανή της...άντε να πετύχαίνουμε το χρώμα ;)

mike_rhd είπε:

IMG_7203.jpg

Θελω.

Παντα το κανω λαθος William ;D Φυσικα θα την φερω Ροδο να την δεις. Χαιρομαι που σου αρεσε Δημητριε ;D

marathon είπε:
Γιατί βλέπεις καμμία πυρηνική φυσική στις Tele? Έτσι κι αλλιώς, καμμία κιθάρα δεν είναι ίδια με τη διπλανή της...άντε να πετύχαίνουμε το χρώμα ;)
Καταρχας το οτι δεν ειναι πυρηνικη φυσικη και ειναι απλο design, σαν designer και του λογου μου, το καθιστα πιο δυσκολο να πετυχεις τη συνταγη σε οτιδηποτε και αν σχεδιαζεις. Το ζητουμενο ειναι οτι φυσικα και υπαρχει ενα balance στην σχεση τιμης και του "τι μπορεις να αναπαραγεις με λιγοτερα λεφτα"- πολλες απο τις καλυτερες κιθαρες ομως εχουν υψηλη τιμη γιατι απλα το αξιζουν..... Τωρα προφανως πια ειναι η τιμη , το χρηματιστηριο της αγορας μουσικων οργανων δεν εχω ιδεα πως καθοριζει τις τιμες του, περα απο το οτι συνηθως για να εχει υψηλη δημοτικοτητα ενα οργανο και καλες επισκοπησεις, θα ανεβαζει την τιμη του.

Τωρα καποιος μπορει να αγορασει ασ' πουμε την cabronita και σε ενα χρονο η Fender να βγαλει την αντιστοιχη κιθαρα made in mexico με 500 ευρω που απο οτι καταλαβα ειναι και το βαιμπ των φαν της συγκεκριμενης κιθαρας απο οτι διαβαζω σε international φορουμ.

Superfunk είπε:
αν ξερεις τι κανεις ΝΑΙ και μαλιστα καλυτερη... ;)
Ειμαι σιγουρος οτι αυτο ισχυει. Αλλα μη μου πεις οτι δεν ειναι πολυ ομορφη κιθαρα? Και οτι και πως εσυ που εισαι τελεκαστεριδης - δεν σου περασε καν απο το μυαλο "αχ, να την ειχα στα χερια μου....?."  Βεβαια θα μου πεις αυτο μπορει να μας περναει και για την Scarlett Johansson - δε λεει τιποτα. ;)

dimitrioszouzou είπε:
Καταρχας το οτι δεν ειναι πυρηνικη φυσικη και ειναι απλο design, σαν designer και του λογου μου
Επειδή είμαστε συνάδελφοι...μπορούμε να κάνουμε το (θεωρητικό) πείραμα να φτιάξουμε μία. Tα υλικά κυκλοφορούν ευρέως στο net. Βέβαια θα αφήσουμε έξω την υπεραξία του ονόματος Fender...από εκεί και πέρα είναι θέμα απόφασης. Θέλω μία καλή (πολύ καλή) κιθάρα με αυτά τα χαρακτηριστικά ή την ίδια που να γράφει Fender?

dimitrioszouzou είπε:
Ειμαι σιγουρος οτι αυτο ισχυει. Αλλα μη μου πεις οτι δεν ειναι πολυ ομορφη κιθαρα? Και οτι και πως εσυ που εισαι τελεκαστεριδης - δεν σου περασε καν απο το μυαλο "αχ, να την ειχα στα χερια μου....?."  Βεβαια θα μου πεις αυτο μπορει να μας περναει και για την Scarlett Johansson - δε λεει τιποτα. ;)
ναι μου αρεσει αλλα επειδη δεν εχει ακριβως τα specs που θελω και επειδη....μπορω...λεω να φτιαξω μια μονος μου στο 1/3 της τιμης της... :) και ακριβως οπως την θελω

marathon είπε:
Επειδή είμαστε συνάδελφοι...μπορούμε να κάνουμε το (θεωρητικό) πείραμα να φτιάξουμε μία. Tα υλικά κυκλοφορούν ευρέως στο net. Βέβαια θα αφήσουμε έξω την υπεραξία του ονόματος Fender...από εκεί και πέρα είναι θέμα απόφασης. Θέλω μία καλή (πολύ καλή) κιθάρα με αυτά τα χαρακτηριστικά ή την ίδια που να γράφει Fender?
πολυ ενδιαφερουσα σκεψη.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back