epiphone firebird..κάποιος να πεί γνώμη.

yannis37

Παλιά καραβάνα
Δεν έχει καμία σχέση με την gibson φυσικά γιατί έχει διαφορετική κατασκευή αλλά ας την δούμε σαν μια άλλη κιθάρα (οχι gibson firebird).

Στο net έχει πολύ καλές κριτικές αλλά καλύτερα να είχαμε ένα review από κάποιον Noizά που την έχει δοκιμάσει μιας και τουλάχιστον το σχήμα της είναι αρκετά ενδιαφέρον και σε καλή τιμή.

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Epiphone-Firebird-Studio-Worn-Cherry/art-GIT0008745-001

γενικά την ψάχνω λιγο περισσότερο με την epiphone γιατί είμαι λάτρης των σχημάτων της gibson αλλά σε καμία περίπτωση κολλημένος ντε και καλά να είναι gibson (ασε που δεν τους τα σκαω με τίποτα με αυτές τις τιμές που έχουν).

απλά το σχήμα θέλω να ειναι ακριβώς αυτό και όχι στο περίπου.

αν κάποιος την έχει δοκιμάσει ας πει δυό λόγια.......θα με βοηθήσει όπως και άλλους πιθανόν.

Όταν γυρίσω από Κρήτη θα ηχογραφήσω (ΝΑΙ επιτέλους θα μπορώ να γράψω) την δική μου Firebird (όμως προφανώς δεν θα έχει καμμιά σχέση με αυτήν).

εννοείται ότι δεν θα έχει καμία σχέση, είναι άλλη κιθάρα.

σκέφτομαι κάτι, και θέλω γνώμες μιας και για την άλλη επιλογή υπάρχουν περισσότερες.

explorer_firebird.JPG

ΠΡΟΦΑΝΩΣ explorer korina, τι ερωτήσεις είναι αυτές? Σαν πλαδαρή κακοχυμένη

αδερφή της είναι η firebird :D

bihlas87 είπε:
ΠΡΟΦΑΝΩΣ explorer korina, τι ερωτήσεις είναι αυτές? Σαν πλαδαρή κακοχυμένη

αδερφή της είναι η firebird :D
xaxaxa όχι ρε συ,

ειναι πολύ Rock n Roll σχέδιο, έχει το δικό της style .......πιο "πλαδαρό" ;D

βουρ φιλε αξιζει.....

εγω αμα δεν ειχα την lp studio,standar,melody maker,

θα πηγαινα κατευθειαν

βαλε και στο neck εναν π-90 γκιπσον αν θεσ κατι πιο γλυκο απο διπλο

και κανεναν ντανκαν μινι -διπλο

τσεκαρε αν υπαρχει και με τρεμολο

ειναι πολυ ανωτερα για βιντατζ

rock n' roll, hoochie koo

Lawdy mama, light my fuse  ;D xaxaxa

ανώτερη firebird η tokai .....πιο firebird.

ρε τι παθαίνουμε ωρες ώρες ;D

yannis37 είπε:
από εκεί ψωνίζουμε άφοβα?
Είχα πάρει tokai απο το richtone, έχει αρκετά έξοδα αποστολής (35 λίρες :() αλλά

tokai εχω δεί μόνο σε Βρετανικά μικρομεσαία καταστήματα, κάποια με λιγότερα

έξοδα αλλά λίγο υψηλότερες τιμές. Παλιότερα είχαν και την αντίστοιχη explorer

(ex55) στο site, επίσης 280 λίρες.

Μια ερώτηση αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, πόσες κιθάρες έχεις αγοράσει τελευταία? :)

bihlas87 είπε:
Mια ερώτηση αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, πόσες κιθάρες έχεις αγοράσει τελευταία? :)
έχω πάρει 4 ηλεκτρικές και 1 ακουστική (δεν έχω άλλες).

έχω δώσει και 2 πρίν πάρω αυτές.

Απλά τώρα δίνω άλλη μια και γιαυτό θέλω να πάρω και άλλη.  ;DG ;D

Eντάξει, καλά είσαι, ειδικά αν πουλάς και αγοράζεις άλλες, θυμόμουν οτι ψαχνόσουν συνέχεια και φαντάστηκα οτι θα έχεις καμιά ντουζίνα :D

bihlas87 είπε:
Eντάξει, καλά είσαι, ειδικά αν πουλάς και αγοράζεις άλλες, θυμόμουν οτι ψαχνόσουν συνέχεια και φαντάστηκα οτι θα έχεις καμιά ντουζίνα :D
Γιατρέ μου, 5 κιθάρες είναι οκ?

(γιατί έχω τέσσερις, και μια θέση κενή στο stand!)

On topic: σκέτη αλητεία οι firebird, αλλά δεν είναι λίγο μονοδιάστατες ? (όχι ότι είναι πάντα κακό αυτό!)

PathosRey είπε:
τι αλλο θες?
Μα το είπε απ την αρχή ;)

απλά το σχήμα θέλω να ειναι ακριβώς αυτό και όχι στο περίπου.
Συμφωνώ απόλυτα, και εγώ θα προτιμούσα πχ μια Κινέζικη Τokai lp απο μια Epiphone

για το ομορφότερο headstock... και για να μην δώσω τα λεφτά μου έμμεσα στη Gibson.

η gibson με τις τιμές που έχει θα πάρει το 3ο το μακρύτερο, όχι τα λεφτά μου......αλλά για μένα έχει τα πιο ωραία σχέδια μακράν!!!!

οπότε πάμε σε αντιγραφές όσο το δυνατόν καλύτερες και με μια αλλαγή το πολύ σε μαγνήτες πάλι θα είναι πολύ μακρια στην τιμή.

τωρα σχετικά με LP δεν ξέρω από tokai για να πω. Εγω πηρα Επαμινώνδα custom και έβαλα 59-Ν και custom5-B και είμαι SUPER!!!

johnkoutsou είπε:
λίγο off topic αλλα για να μην ξεκινήσω thread: Firebird ή Les Paul ?
Oποιο σχημα απ τα 2 σου αρέσει ;)

one step before pressing the button ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back