analogtreehouse
Μόνιμος θαμώνας
Σκεφτόμουνα ότι θα ήταν καλό με τη μπάντα μου να αρχίσουμε να ηχογραφούμε τις πρόβες μας.Η ακρόαση πιστεύω οδηγεί σε βελτίωση μιας και τα λάθη και οι μικρές λεπτομέρειες που θέλουν δουλειά είναι πιό προφανή.Επιπλέον είναι ένας καλός τρόπος να συγκρατείς ωραίες ιδέες που συνήθως ξεχνιούνται.Τέλος γνωρίζεις καλύτερα τον ήχο σου.
Αυτό που με προβλημάτισε είναι το ποιά μικρόφωνα θα ήταν τα κατάλληλα.Θα παραθέσω τις δικές μου σκέψεις.Προτάσεις, εναλλακτικές και συμβουλές θα βοηθούσαν πολύ.
Μπότα AKG D112
Ταμπούρο shure sm 57
Τομ - Βαθύ sennheiser e604
Ενισχυτές κιθάρας shure sm57 ή sennheiser e609 (όποιος έχει εμπειρία χρήσης ας βοηθήσει)
για hi hat δεν ξέρω (καλό θα ήταν κάποια στιγμή να μην ηχογραφείται μαζί με το ταμπούρο)
για overhead δεν ξέρω
το μπασο προς το παρόν D.I αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για akg d112
για φωνή shure sm 58
Αυτό που με προβλημάτισε είναι το ποιά μικρόφωνα θα ήταν τα κατάλληλα.Θα παραθέσω τις δικές μου σκέψεις.Προτάσεις, εναλλακτικές και συμβουλές θα βοηθούσαν πολύ.
Μπότα AKG D112
Ταμπούρο shure sm 57
Τομ - Βαθύ sennheiser e604
Ενισχυτές κιθάρας shure sm57 ή sennheiser e609 (όποιος έχει εμπειρία χρήσης ας βοηθήσει)
για hi hat δεν ξέρω (καλό θα ήταν κάποια στιγμή να μην ηχογραφείται μαζί με το ταμπούρο)
για overhead δεν ξέρω
το μπασο προς το παρόν D.I αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για akg d112
για φωνή shure sm 58