Το ΣΚ που περασε ημουν φιλοξενουμενος ενος πολυ καλου μου φιλου στη Γερμανια ,ο οποιος τυγχαινει να ειναι και ο μεγαλυτερος vintage ντηλερ της χωρας...
φυσικα ακομα παιρνω..ηρεμιστικα...
απο εναν κυκεωνα Fender ,Gibson & Gretsch πριν το...1959...
παρουσιαζω τις 3 που με "εστειλαν" πραγματικα..
1955 Tele.....6,4 pounds,οι "απιστευτοτεροι" μαγνητες που εχω ακουσει ποτε μου και ενας ηχος που ανασταινει και νεκρους...
διπλα της μια "ταπεινη" LP Special του 56, 7 pounds απο το πιο resonant μαονι που εχω δει ποτε ,οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ Ρ90 & βεβαια εναν ηχο...μα ΕΝΑΝ ηχο...
και για το τελος....παρακαλω ΠΑΡΤΕ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ...
μια....απλη
strat του 54......(δηλ. του πρωτου ετους κατασκευης.....) η οποια εχει γλυτωσει απο τα χερια του Frusciante 3 φορες (τοσες την εχει ζητησει και τοσες του την εχουν αρνηθει...)
τι να πω...κανει οσο ενα ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ αλλα ειναι το holly grail (& απο ηχο...καλουτσικη ηταν...
)
αντε παω να παρω ενα Αταραξ ακομα...
φυσικα ακομα παιρνω..ηρεμιστικα...
απο εναν κυκεωνα Fender ,Gibson & Gretsch πριν το...1959...
1955 Tele.....6,4 pounds,οι "απιστευτοτεροι" μαγνητες που εχω ακουσει ποτε μου και ενας ηχος που ανασταινει και νεκρους...
διπλα της μια "ταπεινη" LP Special του 56, 7 pounds απο το πιο resonant μαονι που εχω δει ποτε ,οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ Ρ90 & βεβαια εναν ηχο...μα ΕΝΑΝ ηχο...
και για το τελος....παρακαλω ΠΑΡΤΕ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ...
μια....απλη
strat του 54......(δηλ. του πρωτου ετους κατασκευης.....) η οποια εχει γλυτωσει απο τα χερια του Frusciante 3 φορες (τοσες την εχει ζητησει και τοσες του την εχουν αρνηθει...)
τι να πω...κανει οσο ενα ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ αλλα ειναι το holly grail (& απο ηχο...καλουτσικη ηταν...
αντε παω να παρω ενα Αταραξ ακομα...