Βάλτε μια φωτογρφία σας παρακαλώ για να σας γνωρίσουμε, καθότι θα είμαι από νωρίς both days.The Genius Loci είπε:Εγώ θα είμαι στο χώρο από το μεσημέρι, για όποιον θέλει να έρθει για καφεδάκι στο αναψυκτήριο δίπλα (ή χύμα στο γρασίδι!). ;D
Βάλτε μια φωτογρφία σας παρακαλώ για να σας γνωρίσουμε, καθότι θα είμαι από νωρίς both days.The Genius Loci είπε:Εγώ θα είμαι στο χώρο από το μεσημέρι, για όποιον θέλει να έρθει για καφεδάκι στο αναψυκτήριο δίπλα (ή χύμα στο γρασίδι!). ;D
Κατάλαβες Νέστορα?....Μεγαλοπαράγοντας και Παράγκας! ;DThe Genius Loci είπε:Θα βοηθήσω στην οργάνωση, σε συνεννόηση με τις μπάντες πάντα, ώστε όλα να κυλήσουν με τα λιγώτερα δυνατά προβλήματα. Είναι καλό να έχουν έναν άνθρωπο να μιλάνε, αντί για 5 ή 6.
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω, μιας και (λόγω σεμνότητας ίσως) δεν το έχει αποκαλύψει ο ίδιος...audiokostas είπε:Ποιός είναι ο συμφορουμίτης;
Afto ine. 8)marathon είπε:Κατάλαβες Νέστορα?....Μεγαλοπαράγοντας και Παράγκας! ;D
Έλα βρε παληκάρι μου, αφού έχεις το τηλέφωνό μου.Βάλτε μια φωτογρφία σας παρακαλώ για να σας γνωρίσουμε, καθότι θα είμαι από νωρίς both days.
Nestoras είπε:Βάλτε μια φωτογρφία σας παρακαλώ για να σας γνωρίσουμε, καθότι θα είμαι από νωρίς both days.
Τότε με βλέπω να πηγαίνω τη Παρασκευή.The Genius Loci είπε:Έλα βρε παληκάρι μου, αφού έχεις το τηλέφωνό μου.
Αλλά αν επιμένεις:
![]()
το "βρέχει φωτιά στη στράτα μου" παίζει?audiokostas είπε:Είστε ακόμα όλοι καλεσμένοι.
Θα παιχτούν υπέροχα blues και μη (αλλά διασκευασμένα σε blues) τραγούδια όπως:
-The Sky is crying
-Have you ever seen the rain
-I can’t stand the rain
-Rain song
-November rain
-Fall like rain
-Rain (αφιερωμένο στον SF)
-Every time it rains
-Here comes the rain again
-I am only Blue when it rains (διασκευή από τους Garbage)
-Let it Rain
-Purple Rain
-Fools in the rain
-After the Rain has Fallen
-Ain’t no Sunshine
-Come Rain Come Shine
-Buckets of Rain
-Delta Rain
και πολλά άλλα
H φήμη για πιθανή έκτακτη εμφάνιση των Raining Pleasure εξετάζεται ως αναληθής.
Βραχήκαμε και σας πεrainμένουμε......... ;D
1)Visamarathon είπε:1)Εμείς από το Μαραθώνα χρειαζόμαστε διαβατήριο?
2)Μετεωρολογικό έχουμε πάρει ή θα το κάνουμε GlastonBury?
audiokostas είπε:Είστε ακόμα όλοι καλεσμένοι.
Θα παιχτούν υπέροχα blues και μη (αλλά διασκευασμένα σε blues) τραγούδια όπως:
-The Sky is crying
-Have you ever seen the rain
-I can’t stand the rain
-Rain song
-November rain
-Fall like rain
-Rain (αφιερωμένο στον SF)
-Every time it rains
-Here comes the rain again
-I am only Blue when it rains (διασκευή από τους Garbage)
-Let it Rain
-Purple Rain
-Fools in the rain
-After the Rain has Fallen
-Ain’t no Sunshine
-Come Rain Come Shine
-Buckets of Rain
-Delta Rain
και πολλά άλλα
H φήμη για πιθανή έκτακτη εμφάνιση των Raining Pleasure εξετάζεται ως αναληθής.
Βραχήκαμε και σας πεrainμένουμε......... ;D
Έλεος βρε Senile Διαφημιστή.Μετεωρολογικό έχουμε πάρει ή θα το κάνουμε GlastonBury?
Ξενόγλωσσα τραγούδια μάλλον δεν θα παιχτούν.... Σόρρυ.το "βρέχει φωτιά στη στράτα μου" παίζει?![]()
Παλιά υπήρχε η φήμη πως γκαστρώνω με το βλέμαepikouris είπε:Κώστα (audio) τι θα γίνει ρε φίλε με εσένα; Πριν λίγο ήταν εδώ μία νεαρά μαμά μαθητών μου και διάβασε τι γράφεις. Έσκασε στα γέλια και με ρώτησε αν θα είσαι εκεί (σοβαρά μιλάω). Της εξήγησα πως παίζεις κιόλας και μιας και θα είναι και εκείνη εκεί, θέλει να σε γνωρίσει από κοντά (σοβαρά μιλάω επίσης).
Προβλέπεται female mud wrestling για τα μάτια του Audiokosta.audiokostas είπε:Παλιά υπήρχε η φήμη πως γκαστρώνω με το βλέμα
κατανοητό ως εξέλιξη πλέον να ξετρελλαίνω με το net.
Τι τραβάτε βρε παιδί κι εσείς οι κιθαρίστες με αυτούς τους τραβηχτικούς μπασοτραγουδιστές ;DNestoras είπε:Προβλέπεται female mud wrestling για τα μάτια του Audiokosta.
Φήμες λεν' ότι και η γνωστή Γαλλίς εκ Τουλούζης ίπταται αυτή τη στιγμή, ώστε να είναι παρούσα το Σάββατο.
Πόσο καλά με ξέρεις πιά... ;DThe Genius Loci είπε:Αλλά για τους ανεπίδεκτους θα ανεβάσω χάρτη.
Ο Νέστορας που θα είναι μαζί μου μετράει?Παρακαλώ να ενημερωθώ με pm ή τηλεφωνικά για το ποιος θα συνοδεύεται από την "επίσημη", προς αποφυγή τραγικών παρεξηγήσεων. Ευχαριστώ τα μάλα.
Δεν έχει Ταμάλα για σένα.marathon είπε:Ο Νέστορας που θα είναι μαζί μου μετράει?![]()
Δεν ήξερα ότι το μπάσο είναι τέτοια παγίδα.Nestoras είπε:Φήμες λεν' ότι και η γνωστή Γαλλίς εκ Τουλούζης ίπταται αυτή τη στιγμή, ώστε να είναι παρούσα το Σάββατο.