Dream Theater Fatal Tragedy solo

John Papaducci

Θαμώνας
Γεια χαρά σε όλους!Ετοίμασα ένα video για το solo του fatal tragedy.

To link είναι το παρακάτω:

Αν θέλετε κάνετε σχόλια!thanks!!

Ωραιος ηχος, ωραια κιθαρα, ωραιο παιξιμο  8), αλλα ηταν τοσο γρηγορο και τοσο μικρο.περιμενουμε και αλλα κλιπακια  ;)

Φιλε Γιαννη μια φορα που τυχαια βρεθηκα στην Αρχιτεκτονικη ειδα μια μππανταρα με 3 @ρχι@@@ που λενε να τα χωνει πολυ καλα!! Αν δεν κανω λαθος εσυ ησουν ο κιθαριστας σωστα? Μπραβο κ για τοτε μπραβο κ για τωρα ;)

nexarulhu είπε:
Ωραιος ηχος, ωραια κιθαρα, ωραιο παιξιμο  8), αλλα ηταν τοσο γρηγορο και τοσο μικρο.περιμενουμε και αλλα κλιπακια  ;)
+1  ;D

Μπραβο φίλε, αν και δεν ειμαι φαν του ειδους,..........τα σπας!!!

Ε και? ειχε καποιο νοημα το ποστ?

δεν επαιξες και κατι πολυ δυσκολο, ολα 3 notes per string ηταν τα κατεβασματα!  :-)

Σιγα τον petrucci ολα τα lick του σαν να ειναι ασκησεις τα παιζει.

Τουλαχιστον βγαλε κατι απο cacophony η απο jason becker να δουμε αν αξιζεις πραγματικα τα ευγε του λαου! ;-)

(εκει δεν εχει μονο simple runnings αλλα και πολυ feeling vibratos μαζι με τα τουρλου απο τεχνικες)

Οσο αφορα την κριτικη μου (που μαλλον αυτος ηταν κ ο σκοπος του ποστ σου) Παιρνεις αριστα ;-)

Ορκισμένος φαν του Petrucci...ΚΑΘΟΛΟΥ ορκισμένος φαν του σολο απ το fatal tragedy.... ;D

αλλα...ωραιος...πολυ καλο!

θελει τρομερή εξασκηση αυτο που εκανες...και χρόνια λιώσιμο... ;D

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια.Ετοιμάζονται και άλλα video αυτή την περίοδο,οπότε,οτι έχει σχέση με το συναίσθημα μπορεί να φανεί εκεί.Παρόλα αυτά,μπορείτε αν θέλετε να τσεκάρετε και το myspace που έχω για όσουν θέλουν να δουν ένα πιο συναισθηματικό touch (π.χ. to cryin του Satriani..)

Το link είναι http://www.myspace.com/yiannispapadopoulos

Ευχαριστώ και πάλι.

ΥΓ: Φίλε VietMan σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,παίζω κιθάρα με τους Φτου και Παίζω.Είμαστε κάθε Σάββατο φέτος στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι.

Φοβερο παιξιμο, αριστη τεχνικη και πιστευω παρα πολλοι θα ηθελαν να παιζουν ετσι.

Προσωπικα ομως ολο αυτο το ανεβοκατεβασμα στη ταστιερα δεν με συγκινει καθολου. Πολυς σαματας για το τιποτα.Στο τελος δεν σου αφηνει το παραμικρο συναισθημα.

Περισσοτερο με συγκινουν οι Vinnie Moore , Paul Gilbert, Satriani,  παρα ο Petrucci.

john, θά θελα και γω να παίζω έτσι, έχεις φοβερή τεχνική. Όσο για το σολάκι, αν και δεν είμαι οπαδός Theater, είναι πολύ ωραίο. Ωραίοι δρόμοι, τίγκα στα τριμιτόνιο...

Trending...

Νέα θέματα

Back