Digitech Synth Wah

Acanthor

Της παρέας
Έχει κανείς το εν λόγω πετάλι? Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?

¶κουσα τα samples και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, μιας και ψάχνω διάφορους περίεργους ήχους...

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στο ίδιο μέγεθος, με 9v τροφοδοσία?

Δεν είναι κακό...ιδίως για τα λεφτά του! Κάπως ψηφιακός μου είχε φανεί εμένα ο ήχος του και ορισμένα settings είναι πολύ εξεζητημένοι ήχοι που δύσκολα χρησιμοποιεί κανείς συχνά και τελικά αυτά με αποθάρρυναν να το αγοράσω... Τότε που έψαχνα να αγοράσω κάτι σε auto/dynamic wah, αλλά χωρίς να ενδιαφέρομαι για πολύ synth-like ήχους, κατέληξα στο EHX Doctor Q, που κάνει λιγότερα και πιο απλά πράγματα αλλά νομίζω τα κάνει κάπως καλύτερα.

Το έχω δει το Doctor Q και μου άρεσε αλλά τελικά προτίμησα το small stone (καμμία σχέση βέβαια).

Δεν ψάχνω ουσιαστικά για wah-like ήχους καθώς θέλω να έχω τον έλεγχο από το κλασσικό expression πετάλι wah, οπότε το ψηφιακό δε με χαλάει καθόλου και έτσι κι αλλιώς ψάχνω synth-style και γενικά παράξενους ήχους που μπορούν να φανούν χρήσιμοι σε κάποια τραγούδια. :wink:

Tότε παίζει το Digitech να είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή σου, εγώ βέβαια δεν μπορώ να σε βοηθήσω περαιτέρω προτείνοντάς σου κι άλλες σχετικές λύσεις, διότι πέραν των phaser, tremolo, wah, delay και reverb δεν χρησιμοποιώ άλλα fx.

Εντάξει χρησιμοποιώ overdrives/distortions και compressors αλλά αυτά δεν είναι εφφέ...Είναι απλά τα ΓΚΑΖΙΑ!!! :D :D

Thank you συνάδελφε ταυρομάχε! :wink: :twisted:

Κι εγώ τα κλασσικά χρησιμοποιώ αλλά ψάχνομαι γενικώς για ακραίες ρυθμίσεις στα υπάρχοντα πετάλια μου, + 1-2 παράξενα εφφεδάκια...

Κι εγώ τα κλασσικά χρησιμοποιώ αλλά ψάχνομαι γενικώς για ακραίες ρυθμίσεις στα υπάρχοντα πετάλια μου' date=' + 1-2 παράξενα εφφεδάκια...[/quote']
Πριν 4-5 μήνες που πέρασα μια ακόμη φάση ψαξίματος για εφφέ και ανανέωσα κάποια πετάλια μου είχα ακριβώς την ίδια σκέψη. Μετά από αρκετή έρευνα όμως κατέληξα στο εξής: τα περισσότερα περίεργα εφφέ μπορούν (σε ένα τουλάχιστον βαθμό) να παραχθούν από συνδυασμούς των κλασσικών, γνωστών εφφέ σε ακραία settings.

Η διαδικασία αυτή μάλιστα μου φάνηκε μακράν πιο ενδιαφέρουσα και όταν βάλεις στο παιχνίδι και την αντίδραση των πεταλιών στα volume και tone knobs της κιθάρας γίνεται ακόμη πιο ιντριγκαδόρικη. Έτσι αντί να γεμίσω το πάτωμα με περισσότερα πετάλια, αποφάσισα να φθάσω πρώτα στα άκρα τον ήχο όσων είχα και μετά να προχωρήσω σε νέες αγορές.

Εμένα ένα πολύ ενδιαφέρον αλλά και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ πετάλι (νομίζω >400¤) είναι το Meatball της Lovetone ...

http://www.lovetone.com/meatball.html

O custom pedals builders του NOIZ (toneless, JAM, electrictabs) ίσως μπορούν να βοηθήσουν να φτιαχτεί και σε καλύτερη τιμή....

Ε παιδιά??? :wink: :wink:

Σωστός ο John, έχω ήδη ξεκινήσει να δοκιμάζω σε ακραίες ρυθμίσεις τα πετάλια μου και όντως είναι πολύ ενδιαφέρον!

Εμένα ένα πολύ ενδιαφέρον αλλά και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ πετάλι (νομίζω >400¤) είναι το Meatball της Lovetone ...
http://www.lovetone.com/meatball.html

O custom pedals builders του NOIZ (toneless, JAM, electrictabs) ίσως μπορούν να βοηθήσουν να φτιαχτεί και σε καλύτερη τιμή....

Ε παιδιά??? icon_wink.gif icon_wink.gif
Ναι ρε παιδιά, με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ αυτό, αλλά βγάλτε σε 9v τροφοδοσία...εεεεε :? εδώ που τα λέμε δε γίνεται σε μέγεθος ενός άντε δύο boss??? ε??? :lol:

Aν θέλεις να εκμεταλευτής τα πετάλια σου και να τα ξεζουμίξεις και να βγάλεις ήχους που ποτέ δεν θα φανταζόσουν επικοινώνησε με τον toneless και ζήτα του να σου φτιάξει το anarchy texture του...

Aν θέλεις να εκμεταλευτής τα πετάλια σου και να τα ξεζουμίξεις και να βγάλεις ήχους που ποτέ δεν θα φανταζόσουν επικοινώνησε με τον toneless και ζήτα του να σου φτιάξει το anarchy texture του...
Πού είναι χαμένο αυτό το κορμί; :lol:

Για ρίξε ένα ψιλο-review μέχρι να μας τα πει ο αρμόδιος...

Ρε παίδες ο Acanthor ρώτησε για ενα συγκεκριμμένο πετάλι...τι του λέτε άλλα αντι άλλων... :lol: :lol: :lol:

Acanthor ο ήχος απο το πετάλι είναι πράγματι λίγο "πλαστικός". Βέβαια, απο ότι καταλαβαίνω το θές για live καταστάσεις σε funky βραδιές 8)...

Σε τέτοια περίπτωση και μαζί με μια ολοκληρωμένη μπάντα θα έχει πολύ πιο γεμάτο ήχο και θα "βγαίνει" καλά ώς σύνολο. Πολύ καλό εφφέ για "turning heads" ήχους...

Προσπάθησε να το βρεις σε καλή τιμή ή μεταχειρισμένο.

Υγ. Fleamail και Earendil χαιρετώ.

Μάλλον εννοείς το "anarchitecture" :)

.

:wink:

Ε το έχεις γράψει από κάτω και το έχω velcroμένο (νέα λέξη) στην πεταλιέρα μου και δεν θυμόμουν πώς ακριβώς γράφεται!

Καλύτερα να τα πεί ο αρμόδιος... :wink:

.

:wink:

Ε το έχεις γράψει από κάτω και το έχω velcroμένο (νέα λέξη) στην πεταλιέρα μου και δεν θυμόμουν πώς ακριβώς γράφεται!

Καλύτερα να τα πεί ο αρμόδιος... :wink:
Feedbacker για πετάλια, παρόμοιας λειτουργίας με το πετάλι "total sonic annihilation" απο την εταιρία "Death By Audio".

Acanthor ρίξε μια ματιά και στο synth της Boss. Είναι για μπάσο αλλά κάτι μπορείς να βγάλεις και με κιθάρες...

Θενκ ιου toneless!

Κάτι λέγαμε με τον elavd σχετικά με το Lovetone - Meatball. Δεν κάνεις καμμιά μαγκιά να το φτιάξουμε? :wink:

Ειδικά αν γίνεται και 9v είμαι ο πρώτος σου πελάτης! :D

Όσο για το Boss θα το τσεκάρω, γιατί για κιθάρα δε βγαίνει τίποτα της προκοπής στο στυλ αυτό. :wink:

Πάντως το digitech έρχεται στα 72¤ (χωρίς μτφ) από Θωμά

Θενκ ιου toneless! Κάτι λέγαμε με τον elavd σχετικά με το Lovetone - Meatball. Δεν κάνεις καμμιά μαγκιά να το φτιάξουμε? :wink:

Ειδικά αν γίνεται και 9v είμαι ο πρώτος σου πελάτης! :D
Είμαστε δύο !!! :wink: :wink: :wink:

Ειδικά αν γίνεται και 9v είμαι...
Ρε συ στο manual για 9v γράφει :?

Αν και υπονοεί ότι με 12v παίζει πιο άνετα...

εχω ακουσει ολα σχεδον τα φιλτρα της αγορας και το synth wah ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο (πουλησα ενα meatball,ενα Boss t wah & το Doctor q μου μια και ηταν καλυτερο απο αυτα λογω μηδενικου θορυβου & ειχε ολους τους ηχους τους συν 3 ΤΡΟΜΕΡΑ αναλογικα συνθια.

ΤΟ πεταλι

(αν θες να το ακουσεις σε ολο του το μεγαλειο παρε το τελευταιο βιβλιο-σι ντι των ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΡΙΝΩΝ οπου οι μισοι ηχοι κιθαρας ειναι με αυτο φτιαγμενοι.. :wink:

Από τα clips που άκουσα στο link που δώσατε για το meatball δεν με ενθουσίασε!
Το q-tron είναι σαφώς καλύτερο! Και φθηνότερο!
+1.000

:D :D

Trending...

Νέα θέματα

Back