Κι εγώ τα κλασσικά χρησιμοποιώ αλλά ψάχνομαι γενικώς για ακραίες ρυθμίσεις στα υπάρχοντα πετάλια μου' date=' + 1-2 παράξενα εφφεδάκια...[/quote']
Πριν 4-5 μήνες που πέρασα μια ακόμη φάση ψαξίματος για εφφέ και ανανέωσα κάποια πετάλια μου είχα ακριβώς την ίδια σκέψη. Μετά από αρκετή έρευνα όμως κατέληξα στο εξής: τα περισσότερα περίεργα εφφέ μπορούν (σε ένα τουλάχιστον βαθμό) να παραχθούν από συνδυασμούς των κλασσικών, γνωστών εφφέ σε ακραία settings.
Η διαδικασία αυτή μάλιστα μου φάνηκε μακράν πιο ενδιαφέρουσα και όταν βάλεις στο παιχνίδι και την αντίδραση των πεταλιών στα volume και tone knobs της κιθάρας γίνεται ακόμη πιο ιντριγκαδόρικη. Έτσι αντί να γεμίσω το πάτωμα με περισσότερα πετάλια, αποφάσισα να φθάσω πρώτα στα άκρα τον ήχο όσων είχα και μετά να προχωρήσω σε νέες αγορές.
Ναι ρε παιδιά, με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ αυτό, αλλά βγάλτε σε 9v τροφοδοσία...εεεεε :? εδώ που τα λέμε δε γίνεται σε μέγεθος ενός άντε δύο boss??? ε??? :lol:Εμένα ένα πολύ ενδιαφέρον αλλά και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ πετάλι (νομίζω >400¤) είναι το Meatball της Lovetone ...
http://www.lovetone.com/meatball.html
O custom pedals builders του NOIZ (toneless, JAM, electrictabs) ίσως μπορούν να βοηθήσουν να φτιαχτεί και σε καλύτερη τιμή....
Ε παιδιά??? icon_wink.gif icon_wink.gif
Πού είναι χαμένο αυτό το κορμί; :lol:Aν θέλεις να εκμεταλευτής τα πετάλια σου και να τα ξεζουμίξεις και να βγάλεις ήχους που ποτέ δεν θα φανταζόσουν επικοινώνησε με τον toneless και ζήτα του να σου φτιάξει το anarchy texture του...
:wink:.
Υγ. Fleamail και Earendil χαιρετώ.
Μάλλον εννοείς το "anarchitecture"![]()
Feedbacker για πετάλια, παρόμοιας λειτουργίας με το πετάλι "total sonic annihilation" απο την εταιρία "Death By Audio".:wink:.
Υγ. Fleamail και Earendil χαιρετώ.
Μάλλον εννοείς το "anarchitecture"![]()
Ε το έχεις γράψει από κάτω και το έχω velcroμένο (νέα λέξη) στην πεταλιέρα μου και δεν θυμόμουν πώς ακριβώς γράφεται!
Καλύτερα να τα πεί ο αρμόδιος... :wink:
Είμαστε δύο !!! :wink: :wink: :wink:Θενκ ιου toneless! Κάτι λέγαμε με τον elavd σχετικά με το Lovetone - Meatball. Δεν κάνεις καμμιά μαγκιά να το φτιάξουμε? :wink:
Ειδικά αν γίνεται και 9v είμαι ο πρώτος σου πελάτης!![]()
Ρε συ στο manual για 9v γράφει :?Ειδικά αν γίνεται και 9v είμαι...
+1.000Από τα clips που άκουσα στο link που δώσατε για το meatball δεν με ενθουσίασε!
Το q-tron είναι σαφώς καλύτερο! Και φθηνότερο!