sultan of string
Θρύλος του Noiz
facts...
1. είμαι πρόσφατα ερωτοχτυπημένος με την ιδέα τελε (τυπική μορφή - καθώς για σχεδόν ...άντα χρόνια έζησα με μια ντελούξ και πίστευα ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο στον κόσμο)
2. δεν είμαι του ξοδέματος ...(μεχρι αποδείξεως του εναντίου...) και στέριωσα με μια squier affiniy
3. δεν την άφησα stock, φοράει Wylde NF pickups με τα οποία είμαι πάνω από ευχαριστημένος....
4. Σώμα μανίκια κλπ είναι όπως θέλω, δεν σκαλίζω.
πρόσφατα και αφού μπορώ να πω ότι τώρα πια την ξέρω καλά...μου μπάινουν ιδέες για τα ηλεκτρονικά.
και αναρωτιέμαι
α. μια squier affinity φοράει τα ίδια ηλεκτρονικά με μια τυπική?
β. με τους μαγνήτες που λεω αυτά τα ηλεκτρονικά ταιριάζουν ?
γ. μήπως πρέπει να ψαχτώ και προς τα που?
οι ενστάσεις μου και υποψίες είναι (και διορθώστε αν μου φαίνεται κάτι στραβά ή φυσιολογικά)
αα. όταν το vol κατέβει από το τέρμα ο ήχος της λεπταίνει. Συνήθως θέλει λίγο να κόψω και πριμα
ββ. το tone δεν μου δίνει αρκτεή αίσθηση wah όταν το γυρίζω... (τουλάχιστον όχι όπως στην ντελούξ που είναι μαμά)
Μπορω να πετύχω σχετικά την ίδια τονική αίσθηση όταν κόβω ένταση?
ή μήπως αυτό είναι τυπική συμπεριφορά?
κάθε πρόταση δεκτή, για να μην δοκιμάζω στα τυφλά....
1. είμαι πρόσφατα ερωτοχτυπημένος με την ιδέα τελε (τυπική μορφή - καθώς για σχεδόν ...άντα χρόνια έζησα με μια ντελούξ και πίστευα ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο στον κόσμο)
2. δεν είμαι του ξοδέματος ...(μεχρι αποδείξεως του εναντίου...) και στέριωσα με μια squier affiniy
3. δεν την άφησα stock, φοράει Wylde NF pickups με τα οποία είμαι πάνω από ευχαριστημένος....
4. Σώμα μανίκια κλπ είναι όπως θέλω, δεν σκαλίζω.
πρόσφατα και αφού μπορώ να πω ότι τώρα πια την ξέρω καλά...μου μπάινουν ιδέες για τα ηλεκτρονικά.
και αναρωτιέμαι
α. μια squier affinity φοράει τα ίδια ηλεκτρονικά με μια τυπική?
β. με τους μαγνήτες που λεω αυτά τα ηλεκτρονικά ταιριάζουν ?
γ. μήπως πρέπει να ψαχτώ και προς τα που?
οι ενστάσεις μου και υποψίες είναι (και διορθώστε αν μου φαίνεται κάτι στραβά ή φυσιολογικά)
αα. όταν το vol κατέβει από το τέρμα ο ήχος της λεπταίνει. Συνήθως θέλει λίγο να κόψω και πριμα
ββ. το tone δεν μου δίνει αρκτεή αίσθηση wah όταν το γυρίζω... (τουλάχιστον όχι όπως στην ντελούξ που είναι μαμά)
Μπορω να πετύχω σχετικά την ίδια τονική αίσθηση όταν κόβω ένταση?
ή μήπως αυτό είναι τυπική συμπεριφορά?
κάθε πρόταση δεκτή, για να μην δοκιμάζω στα τυφλά....