Μαζί σου. Από τα πρώτα αυτά τα δύο μου άρεσαν και εμένα.hampis είπε:ψηφιζω Ludwig acrolite και gabriel![]()
Πάντως αυτό που μου έκανε κλικ περισσότερο απ' όλα, ήταν το Omar Hakim signature. Το βρήκα πολύ «ξεκάθαρο» στον ήχο του.
Μαζί σου. Από τα πρώτα αυτά τα δύο μου άρεσαν και εμένα.hampis είπε:ψηφιζω Ludwig acrolite και gabriel![]()
Φούμαρα ^2. Δηλ. όλα πάνε βάση των επιτυχιών;Superfunk είπε:εχεις δικιο,ΧΙΛΙΑΔΕΣ τραγουδια με ταμπουρο χωρις σουρντινα εχουν γινει τεραστιες επιτυχιες... ;D ;D..Φούμαρα. Δεν είναι άχρηστος ήχος. Ίσα ίσα.
+12:5dionisissab είπε:Φούμαρα ^2. Δηλ. όλα πάνε βάση των επιτυχιών;
Η μισή jazz σκηνή (ειδικά πριν τη δεκαετία του '40) παίζει με φυσικό ήχο ταμπούρου. Επίσης, (το ξέρεις απλά στο υπενθυμίζω) Dave Weckl, Steve Smith, Vinnie Colauita, Buddy Rich, Steve Gadd, παίζουν αρκετές φορές χωρίς σουρντίνα ακόμα και σε lives.
Δε λέω ότι σε ηχογραφήσεις χρησιμοποιούνται πολύ, αλλά δεν είναι άχρηστος ήχος. Προς Θεού!
OK για τα δικα μου γουστα..τοτε ειναι αχρηστος,δεν τον εχω χρησιμοποιησει ποτε μου γιατι να σου πω την αληθεια μου ακουγεται σαν ταπερ... ;DΔε λέω ότι σε ηχογραφήσεις χρησιμοποιούνται πολύ, αλλά δεν είναι άχρηστος ήχος. Προς Θεού!
με Αφυσικο ;D ηχο θες να πεις...τι σοϊ snare drum ειναι ενα snare drum χωρις...snare...? ;Dπαίζει με φυσικό ήχο ταμπούρου
To black panther mayan ειναι ενα εργο τεχνης , να σκεφτεις η γυναικα μου το θελει στο σαλονι σαν επιπλο ;D ;Dpericles είπε:αλλα εκεινο που μου εκανε εντυπωση ηταν το black panther που ανεβασε ο Hampis (Μπαμπη μηπως μπορεις να ανεβασεις εκεινο που μου εδειξες στο στουντιο σου οταν ειχα ερθει να δω την Gretch ; )!!!
Καλό backbeat θα έχεις μόνο με καλό drummer. Δεν πα να του δώσεις και τα κατσαρόλια της θείας απέναντι.Superfunk είπε:με Αφυσικο ;D ηχο θες να πεις...τι σοϊ snare drum ειναι ενα snare drum χωρις...snare...? ;D
η αληθεια ειναι βεβαια οτι μονο να ροκ...ξερω οποτε αυτα τα τζαζ και τα φιουζια που λες δεν τα πολυξερω.... ;D...δωσε μου ενα καλο back beat και ειμαι ενας χαρουμενος ανθρωπΑς...αυτα τα κουλτουριαρικα και τα περιεργα snare χωρις snare τα αφηνω για εσας τους ποιοτικους καλλιτεχνες ;D
Δεν πειράζει Μπάμπη. Έτσι έχουμε σφαιρικότερη εικόνα, αφού είναι το ίδιο ταμπούρο σε διαφορετικές συνθήκες ηχογράφησης και διαφορετικούς χώρους.hampis είπε:Χαρη τωρα διαπιστωσα οτι ανεβασαμε το ιδιο ταμπουρο !! ;D ;D ;D ;D