χαιρετω ξανα! 
αλλο ενα κομματακι που γραφτηκε ακριβως με το ιδιο team με το προηγουμενο!
http://www.noiz.gr/index.php?topic=176528.0
ξερετε εσεις!
οταν μια συνταγη ειναι πετυχημενη, γιατι να μην την επαναλαβεις?
και αυτη τη φορα εχουμε ηχογραφησει στο χομστουντιο του συμφορουμιτη korgy ο οποιος εχει κανει ολα τα σχετικα με την ηχογραφηση αλλα και την μιξη!!
για αλλη μια φορα με ξελασπωσε ο φιλτατος σκαντζος ο οποιος επαιξε ολα τα σολο μερη του μπουζουκιου, αλλα και τις ακουστικες κιθαρες!
τελος και αυτη τη φορα τραγουδαει ο στελ....ε. συγνωμη ο ΣΠΥΡΟΣ ηθελα να πω! ;D ;D ;D ;D ;D
εγω δεν εχω κανει και τιποτα ιδιαιτερο, εκτος απο το να παιξω το ''ρυθμικο'' μερος του μπουζουκιου!
και αυτο το κομματι το εχω γραψει απο πολυ πολυ παλια!
εκτος αυτου, στους στιχους, εχει καποια συμβολη και ο...πατερας μου!
(για να μη νομιζουμε οτι μονο οι Βαρδηδες εχουν κανει το γραψιμο οικογενειακη υποθεση!!!
)
γενικα δεν ειναι και το αγαπημενο μου απο οσα κομματια εχω γραψει, αλλα πιστεψα πως θα εβγαινε καλο μιας και θα ταιριαζε και στην φωνη του σπυρου, αλλα θα επετρεπε και στον σκαντζο να ξεδιπλωσει το λαικο παιδι που κρυβει μεσα του!

δεν νομιζω πως βγηκε και ασχημο!
για αλλη μια φορα, περιμενω γνωμες, αποψεις και παρατηρησεις!
p.s. ΚΑΙ αυτη τη φορα, ο σουρεαλιστικος τιτλος ειναι μια εμπνευση του σκαντζου!!!!!!!
αλλο ενα κομματακι που γραφτηκε ακριβως με το ιδιο team με το προηγουμενο!
http://www.noiz.gr/index.php?topic=176528.0
ξερετε εσεις!
οταν μια συνταγη ειναι πετυχημενη, γιατι να μην την επαναλαβεις?
και αυτη τη φορα εχουμε ηχογραφησει στο χομστουντιο του συμφορουμιτη korgy ο οποιος εχει κανει ολα τα σχετικα με την ηχογραφηση αλλα και την μιξη!!
για αλλη μια φορα με ξελασπωσε ο φιλτατος σκαντζος ο οποιος επαιξε ολα τα σολο μερη του μπουζουκιου, αλλα και τις ακουστικες κιθαρες!
τελος και αυτη τη φορα τραγουδαει ο στελ....ε. συγνωμη ο ΣΠΥΡΟΣ ηθελα να πω! ;D ;D ;D ;D ;D
εγω δεν εχω κανει και τιποτα ιδιαιτερο, εκτος απο το να παιξω το ''ρυθμικο'' μερος του μπουζουκιου!
και αυτο το κομματι το εχω γραψει απο πολυ πολυ παλια!
εκτος αυτου, στους στιχους, εχει καποια συμβολη και ο...πατερας μου!
(για να μη νομιζουμε οτι μονο οι Βαρδηδες εχουν κανει το γραψιμο οικογενειακη υποθεση!!!
γενικα δεν ειναι και το αγαπημενο μου απο οσα κομματια εχω γραψει, αλλα πιστεψα πως θα εβγαινε καλο μιας και θα ταιριαζε και στην φωνη του σπυρου, αλλα θα επετρεπε και στον σκαντζο να ξεδιπλωσει το λαικο παιδι που κρυβει μεσα του!
δεν νομιζω πως βγηκε και ασχημο!
για αλλη μια φορα, περιμενω γνωμες, αποψεις και παρατηρησεις!
p.s. ΚΑΙ αυτη τη φορα, ο σουρεαλιστικος τιτλος ειναι μια εμπνευση του σκαντζου!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: