δεν ξέρω να χρησιμοποιώ μετρονόμο!

Giwrgos

Μόνιμος θαμώνας
Γεια σας!Είμαι νέος στο χόρο τις μουσικής και θα ήθελα συμβουλές και επιδείξεις (ίσως και κάνα πρόγραμμα μετρονόμου) για να μάθω να χρησιμοποιώ μετρονόμο :lol:

Όταν λες πως να τον χρησιμοποιείς τι εννοείς; Εννοείς να μάθεις ρυθμική αγωγή και να μετράς αξίες ; Γίνε λίγο πιο σαφής.

Ούτε εγώ ξέρω. Αλλά έχω τον ρυθμό μέσα μου. Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχχααα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ούτε εγώ ξέρω. Αλλά έχω τον ρυθμό μέσα μου. Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχχααα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κοιτα να τον βγάλεις γιατι μετα από λίγο θα αρχίσει να σε ενοχλεί... :wink:
Είναι σαν να έχεις σκύλο. Πρέπει να τον ΤΑΙΖΕΙΣ να τον ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ και που και που να τον ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΟΛΤΑ για να μην σου τα καταστρέψει όλα... :D 8O :wink:

Δεν σας εννοώ κύριοι...

Προφανώς το ποστ μου είχε χιουμοριστικο χαρακτήρα. Ελπίζω και τα δικα σας. ;)

Κοιτα να τον βγάλεις γιατι μετα από λίγο θα αρχίσει να σε ενοχλεί... :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Όντως, τι εννοείς όμως φίλε Γιώργο;

Δεν σας εννοώ κύριοι... Προφανώς το ποστ μου είχε χιουμοριστικο χαρακτήρα. Ελπίζω και τα δικα σας. ;)
το δικό μου πάντως ναι......

να και οι φάτσες..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Το να μάθεις την φιλοσοφία του είναι σχετικά εύκολο, το να μάθεις το πώς θα συμβαδίζεις με αυτόν είναι το πολύ δύσκολο.. :D

Υποθέτω οτι ξέρεις τις βασικές αξίες (ολόκληρα, μισά, τέταρτα, όγδοα κ.λ.π...).

Μιλώντας πάντα για έναν απλο μετρονόμο, συνήθως ορίζουμε οτι ο κάθε κτύπος του μετρονόμου απέχει απο τον άλλο ένα τέταρτο,

ανεξάρτητα της ταχύτητας...

Τα υπόλοιπα είναι θέμα πράξεων και εξάσκησης (μυαλού κ αυτιού)...

Αν θές κάποιο πρόγραμμα που μπορει να σε βοηθήσει κατάβασε το Guitar Pro, παίξε με τις αξίες και τον μετρονόμο :wink:

Και ένα Link που μπορει να σε βοηθήσει:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back