Κοιτα να τον βγάλεις γιατι μετα από λίγο θα αρχίσει να σε ενοχλεί... :wink:Ούτε εγώ ξέρω. Αλλά έχω τον ρυθμό μέσα μου. Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχχααα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
καλά σου λέει....Κοιτα να τον βγάλεις γιατι μετα από λίγο θα αρχίσει να σε ενοχλεί... :wink:
Είναι σαν να έχεις σκύλο. Πρέπει να τον ΤΑΙΖΕΙΣ να τον ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ και που και που να τον ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΟΛΤΑ για να μην σου τα καταστρέψει όλα...Κοιτα να τον βγάλεις γιατι μετα από λίγο θα αρχίσει να σε ενοχλεί... :wink:Ούτε εγώ ξέρω. Αλλά έχω τον ρυθμό μέσα μου. Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχχααα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χιουμορίστικο-εξυπνακίστικο όπως πάντα! Μην παρεξηγείς...Δεν σας εννοώ κύριοι... Προφανώς το ποστ μου είχε χιουμοριστικο χαρακτήρα. Ελπίζω και τα δικα σας.![]()
:lol: :lol: :lol: :lol:Κοιτα να τον βγάλεις γιατι μετα από λίγο θα αρχίσει να σε ενοχλεί... :wink:Ούτε εγώ ξέρω. Αλλά έχω τον ρυθμό μέσα μου. Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχχααα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το δικό μου πάντως ναι......Δεν σας εννοώ κύριοι... Προφανώς το ποστ μου είχε χιουμοριστικο χαρακτήρα. Ελπίζω και τα δικα σας.![]()