Για ποιους χτυπαει η καμπανα? ;D ;DWaterfall-K είπε:οχι σαν κατι αλλους που κανουν live καθε 10 χρονια...
Για πολλους. 8)gvour είπε:Για ποιους χτυπαει η καμπανα? ;D ;D
Σε γενικες γραμμες δεν νομιζω οτι οι Deep Purple εχουν βγαλει καποιο μετριο αλμπουμ, ακομα και στην πιο poprock εκδοχη τους ("Slaves And Masters" ας πουμε) εχουν βγαλει κομματαρες....με τον Morse δεν εχουν κανει ποτε κατι μετριο.
1998-99 ειναι.pericles είπε:Εδω η SUPER LIVE μπαντα με τον συγχωρεμενο J.Lord -ολοι σε μεγαλη φορμα (πρεπει να ειναι γυρω στο 2000-2002 .
Την ιδια γνωμη εχω και του λογου μου.Μιλαμε για αισχος!Waterfall-K είπε:Αλλα το εξώφυλλο του αλμπουμ ειναι αστα να πανε. :-X
Μακραν το χειροτερο τους.
για μενα το καλυτερο κομματι της steve morse era!!!gvour είπε:Την ιδια γνωμη εχω και του λογου μου.Μιλαμε για αισχος!
Περικλη,το "Ted" ειναι απ τα καλυτερα τους στην Morse εποχη οπως και τουτη η κομματαρα απ τον ιδιο δισκο:
Βρισκεται στη δισκοθηκη μου απο τοτε που βγηκε. 8)pericles είπε:Επειδη λοιπον'' οποιος αγαπαει βασανιζει'' παρτε την remastered εκδοση του in rock
OΛΟΚΛΗΡΟ ΑΛΜΠΟΥΜ πιες και ενα ωραιο ποτο και ελα στα ισια σου.
Εγραψες "κι όσο περνούν τα χρόνια, όλο και χειρότερα δυστυχώς"...fusionakis είπε:Δεν είπα ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής (μην μου βάζεις λόγια μαν), για χροιά μίλησα...
Για πες μερικες φωνες με τα ίδια χιλιόμετρα, ειμαι περιεργος να ακουσω ποιος κανει 150+ live τον χρονο, καθε χρονο, τα τελευταια...200 χρονια, και η χροια του ειναι ιδια με την χροια που ειχε στα νιατα του (μη μου πεις τον Hughes...).υπάρχουν άλλες φωνές με τα ίδια χιλιόμετρα εκεί έξω που προσέχουν και κρατάνε το λαρύγγι τους.