de ushuaia a la quiaca (blue charango clip)

blue

Παροιμυώδης
Noiz Addict
Γεια σας κύριοι

Θα ξεκινησω με τα ιστορικα στοιχεια. Ο Μενέλαος μου ΧΑΡΙΣΕ το charango του. Με παιρνει μια μερα τηλεφωνο και μου λεει "blue...δηλαδή έλεος. Σου χαρίζω το charango μου." Εγώ, μυώδης ως συνήθως, το δεχτηκα. Ετσι ηχογραφησα το κομμάτι του τιτλου , δυστυχως ομως δεν ειχα διαθεσιμο πυκνωτικο μικροφωνο, οποτε εγραψα με ενα Shure SM57. Επειτα εφαγα κρεατίνες και το εκανα duplicate και μετακινησα το 2ο τρακ κατι ms, γιατι καπου ακουσα οτι το κανουν οι μεταλαδες.

Απο δω και περα να με λετε Γκουστάβο.

ΥΓ. Θελει νύχια και δεν ξερω πως το κρατανε. Αλλα ειναι ωραιο πραμα το ατιμο!

diarios.mp3

Attachments

ωραιο και ενδιαφερον!

και καπως...αναγεννησιακο!!!!

ειπαμε, ο μπλου ειναι απο τους καλους κιθαριστες του φορουμ!!!

Καλά το πας. ΑΛΛΑ: δεν έχω πει την τελευταία μου λέξη ακόμα.

Καλλιτέχνη Γουστάβε. Μπράβο παιδί μου. Θεϊκό το οργανάκι και φαίνεται ήδη σαν να το έχεις.  ;D

Υ.Γ. Εμένα ο Μενέλαος μου χάρισε την PRS του. Για δύο λόγους δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα. Ο πρώτος είναι πως είναι ένα ευαίσθητο παιδί με βαθιά αίσθηση μετριοφροσύνης. Ο δεύτερος είναι πως δεν το ξέρει ακόμα.  8)

Τα bends πρόσεχε λίγο, τα βιμπράτα, το μιούτινγκ και ρίξε και κάνα pinch armonic να βρίσκεται  ;D

(φοβερός ήχος, σούπερ παίξιμο...)

Ωωωωω ωραίος ο blue! Όταν μου φέρεις πίσω το... χάρισμα ;D θέλω να ...μου το παίξεις κ από κοντά 8) να δω γιατί δε σε πιστεύω :P Πολύ καλό όντως boy, πολύ καλό!

My lief is faren in londe -

Allas, why is she so?

And I am so sore bonde

I may nat come her to.

She hath myn herte in holde

Wherever she ride or go -

With trewe love a thousand folde.

Αν και το αγαπημένο μου (μακράν) παραμένει το 18ο σονέτο του Shakespeare, η μεσαιωνική στιχουργική (Middle English) του πάει καλύτερα.

Απλά εξαιρετικό.

Περιμένω, ειλικρινά, κάτι εκτενέστερο.

Είναι από Armadillo ?  ;D

audiokostas είπε:
Απλά εξαιρετικό.

Περιμένω, ειλικρινά, κάτι εκτενέστερο.
δε φανταζομαι να νομιζεις οτι ειναι δικο μου ετσι? Αν το ειχα συνθεσει εγω αυτο, θα ειχα βγει εξω και θα εδερνα κοσμο.

Οριστε το κανονικο :

προσλαμβανεσαι !!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
blue είπε:
δε φανταζομαι να νομιζεις οτι ειναι δικο μου ετσι? Αν το ειχα συνθεσει εγω αυτο, θα ειχα βγει εξω και θα εδερνα κοσμο.
Το είχες στον τίτλο του thread και στον τίτλο του mp3.

Χώρια που έχω δει και τις διάρροιες της μοτοσυκλέτας. Αρνητικά διακείμενος αρχικά αλλά ευχαριστημένος τελικά.

Μου άρεσε όμως το δικό σου. Δεν υπήρχαν καθόλου Ανδεις αλλά πολύ Ευρώπη. Λιτό και όπως είπε κάποιος συμφορουμίτης, με ωραιες δυναμικές.

Για αυτό ζητάω κάτι εκτενέστερο.

Trending...

Νέα θέματα

Back