Μπα,η Αθήνα πέφτει λίγο μακριά απ' τη Καβάλα.Μήπως υπάρχει σε κάποιο μαγαζί στη Σαλονίκη;beeros05 είπε:ναι εχει αισθητη διαφορα, άλλα πεταλια τα direct drive, πολύ πιο αμεση απόκριση
πηγαινε στο drumstore και δοκίμασε πεταλια με chain drive και direct drive για να καταλαβεις τη διαφορά
Η ερώτησή μου δεν αφορούσε ένα οποιοδήποτε ντραμομάγαζο, αλλά κάποιο που να έχει το εξάρτημα που πρότεινες, για να μπορεί να γίνει μιά δοκιμή.beeros05 είπε:λέω απλά και όχι ειρωνικά και με απλά λόγια...
ολοκληρη θεσ/νικη λες να μην έχει κανα μαγαζι με ντραμιστικά?
εδω εχει στη λάρσα !
![]()
Λιγα για την Λαρσααα ψηλε..beeros05 είπε:λέω απλά και όχι ειρωνικά και με απλά λόγια...
ολοκληρη θεσ/νικη λες να μην έχει κανα μαγαζι με ντραμιστικά?
εδω εχει στη λάρσα !
![]()
αν λες για αυτό το προιόν όχι δεν εκανα, έχω το demon drive και ειμαι πιο ευχαριστημενος από πότε σε διπεταλοNordic είπε:Ενδιαφερον πολυ beeros..
Αλλα δεν πιστευω να υπάρχει αντιπροσωπος στην Ελλαδα ακομα..
και ουτε προκειται για τα επόμενα 10 χρονια..
Εκανες καμία αγορά??
Aλλα παραπονιεσαι για το lag...beeros05 είπε:αν λες για αυτό το προιόν όχι δεν εκανα, έχω το demon drive και ειμαι πιο ευχαριστημενος από πότε σε διπεταλο
Καλα η pearl κάνει το καλυτερο Marketing τι περιμενες.beeros05 είπε:το ότι εχει καθυστερηση δε σημαινει ότι δεν ειμαι ευχαριστημενος
και δεν παραπονεθηκα για την καθυστερηση, παραπονεθηκα που η pearl το παρουσιαζει ως πεταλι με μηδενική καθυστερηση ενω δεν ισχυει κατι τετοιο
κατα ταλλα ειναι φοβερο πεταλι
σιγουρα δε περιμενα να με ''κοροϊδέψουν''. αν δε βαλω τα ποδια μου στα πεταλια δε με πιανει κότσο καμια εταιριαNordic είπε:Καλα η pearl κάνει το καλυτερο Marketing τι περιμενες.
''μηδενικό'' lag εχουν μόνο τα axisΤραβούσα τους κοπάνους μετά απο μερικές ρυθμίσεις...
Βεβαια αυτο λέει ότι κάνανε πολυ καλή δουλειά στο σύνδεσμο..
Συμφωνω απόλυτα με οτι λες...beeros05 είπε:σιγουρα δε περιμενα να με ''κοροϊδέψουν''. αν δε βαλω τα ποδια μου στα πεταλια δε με πιανει κότσο καμια εταιρια
''μηδενικό'' lag εχουν μόνο τα axis
ναι κανανε καλη δουλεια αλλα ΔΕΝ εχει ΖΕRO latency
ειναι πολύ καλο πεταλι (για τα ποδια μου) αλλά δεν ειναι αυτο που διαφημιζουν