Μπυροποσία εναντίον της κατάθλιψης

saviola είπε:
Θελω και SF να ερθει να γνωρισω απο κοντα ενα θρυλο  :D
Άστο καλύτερα γιατί the "thrill" is gone (ο "θρύλος" είν φευγάτος).

Εξάλλου ο τίτλος είναι "Μπυροποσία εναντίον της κατάθλιψης"  και όχι με σκοπό την κατάθλιψη.

Αν είναι να μην την πολύ αργήσουμε γιατί μυρίζουν νέες αυξήσεις σε τσιγάρα και ξίδια  ;) και δεν θα μας φτάνουν τα ψιλά...

Α, και αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε... Η επιλογή του τόπου να γίνει με αμιγώς οικονομικά κριτήρια... κάτι μεγαλεία και υπερπαραγωγές- χοιρινά κότσια που έτρωγαν μερικοί- μερικοί, δεν λέω ονόματα- να τα ξεχάσετε.  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αν είναι να μην την πολύ αργήσουμε γιατί μυρίζουν νέες αυξήσεις σε τσιγάρα και ξίδια  ;) και δεν θα μας φτάνουν τα ψιλά...

Α, και αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε... Η επιλογή του τόπου να γίνει με αμιγώς οικονομικά κριτήρια... κάτι μεγαλεία και υπερπαραγωγές- χοιρινά κότσια που έτρωγαν μερικοί- μερικοί, δεν λέω ονόματα- να τα ξεχάσετε.  ;D
Φίλε με το θέμα φαί είμαι ολιγαρκής ως εκεί που δε πάει ,εξαλλου το αλκοόλ έχει πολλές θερμίδες και καλύπτει κάθε θερμιδική ανάγκη  8)

Τα αλκοολούχα είναι λυμμένα ,έχω γνωστούς με παράΠονα  ;D αποστακτήρια τσίπουρου ...............ο καπνός?

μια βόλτα σε περιοχές καπνοπαραγωγών και έχεις απλά να συντηρείς στο ψυγείο σου ένα καλό απόθεμα δια παν ενδεχόμενο ............Μπένι ,ξέρω είσαι φίλος μου,δε θα με παρεξηγήσεις που φοροδιαφεύγω  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Η επιλογή του τόπου να γίνει με αμιγώς οικονομικά κριτήρια... κάτι μεγαλεία και υπερπαραγωγές- χοιρινά κότσια που έτρωγαν μερικοί- μερικοί, δεν λέω ονόματα- να τα ξεχάσετε.  ;D
Δεν κατάλαβες φίλος....θα πάμε για τσιπούρες, φαγκριά, καλά κρασιά και ότι άλλο πιο ακριβό βρούμε...δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτε για τις τράπεζες... ;D ;D

Ας το πάμε δημοκρατικά .................. για λίγο.

Ψηφίστε.

audiokostas είπε:
Ας το πάμε δημοκρατικά .................. για λίγο.

Ψηφίστε.
Τι θέλεις να σου ψηφίσω?

marathon είπε:
Τι θέλεις να σου ψηφίσω?
Όποια ημερομηνία (από τις παραπάνω) σε ευχαριστεί.

Δεν έχω πρόβλημα.

Στανταράκια μας βλέπω ούτως ή αλλέως  ;D

Δηλωνω και εγω παρων οποιαδηποτε μερα δεν εχω προβλημα αρκει το μερος να εχει ευκολη προσβαση με μεσα μεταφορας

Nestoras είπε:
Aν εννοείς τη(ον) David, έχει καπαρωθεί από άλλον. ;D
...ως πηγή έμπνευσης.. ;) ;D

15 οι ψηφοφόροι και η πλάστιγγα αρχίζει και γέρνει για την ημερομηνία......

Trending...

Νέα θέματα

Back