Άστο καλύτερα γιατί the "thrill" is gone (ο "θρύλος" είν φευγάτος).saviola είπε:Θελω και SF να ερθει να γνωρισω απο κοντα ενα θρυλο![]()
Εξάλλου ο τίτλος είναι "Μπυροποσία εναντίον της κατάθλιψης" και όχι με σκοπό την κατάθλιψη.
Άστο καλύτερα γιατί the "thrill" is gone (ο "θρύλος" είν φευγάτος).saviola είπε:Θελω και SF να ερθει να γνωρισω απο κοντα ενα θρυλο![]()
Φίλε με το θέμα φαί είμαι ολιγαρκής ως εκεί που δε πάει ,εξαλλου το αλκοόλ έχει πολλές θερμίδες και καλύπτει κάθε θερμιδική ανάγκη 8)Terry RoscoeBeck5 είπε:Αν είναι να μην την πολύ αργήσουμε γιατί μυρίζουν νέες αυξήσεις σε τσιγάρα και ξίδιακαι δεν θα μας φτάνουν τα ψιλά...
Α, και αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε... Η επιλογή του τόπου να γίνει με αμιγώς οικονομικά κριτήρια... κάτι μεγαλεία και υπερπαραγωγές- χοιρινά κότσια που έτρωγαν μερικοί- μερικοί, δεν λέω ονόματα- να τα ξεχάσετε. ;D
Τώρα με τσάκισες! Αφού είπες 23 ή 7, γιατί μου τα γυρίζεις;audiokostas είπε:30/9 λέω εγώ.
Δεν κατάλαβες φίλος....θα πάμε για τσιπούρες, φαγκριά, καλά κρασιά και ότι άλλο πιο ακριβό βρούμε...δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτε για τις τράπεζες... ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Η επιλογή του τόπου να γίνει με αμιγώς οικονομικά κριτήρια... κάτι μεγαλεία και υπερπαραγωγές- χοιρινά κότσια που έτρωγαν μερικοί- μερικοί, δεν λέω ονόματα- να τα ξεχάσετε. ;D
Τι θέλεις να σου ψηφίσω?audiokostas είπε:Ας το πάμε δημοκρατικά .................. για λίγο.
Ψηφίστε.
Όποια ημερομηνία (από τις παραπάνω) σε ευχαριστεί.marathon είπε:Τι θέλεις να σου ψηφίσω?
+1audiokostas είπε:30/9 λέω εγώ.
Aν εννοείς τη(ον) David, έχει καπαρωθεί από άλλον. ;Dyannis37 είπε:παρακαλώ μια μελαχρινή εξωτική για μένα ;D
...ως πηγή έμπνευσης..Nestoras είπε:Aν εννοείς τη(ον) David, έχει καπαρωθεί από άλλον. ;D