Μπυροποσία εναντίον της κατάθλιψης

Φαίνεται τελικά ότι η πλειοψηφία αποφασίζει για 30/9.

Καιρός να αποφασίσουμε και το που.

Προτείνω το Blues στη Πανόρμου.

Πλεονέκτημα η πρόσβαση (ανάμεσα σε δύο σταθμούς Μετρό - Πανόρμου & Αμπελοκήπους και δίπλα στην Αλεξάνδρας/Κηφισίας), έχει μικρή αυλή και σαν ατμόσφαιρα δεν είναι άσχημο.

Μειονέκτημα ο χώρος μέσα (μάλλον μικρός - αν έρθουμε πολλοί - και σπονδυλωτός). Συνήθως Παρασκευές έχει live και άμα έχει........ δεν ..........

Θα μάθω όμως.

Έχω ακούσει και το Excalibur (το παλιό No Name) http://www.rockguide.gr/MicroSite.php?ClubId=49&mod=profile στην Ορμηνίου (πάλι κοντά σε δύο σταθμούς) αλλά δεν έχω ιδία άποψη.

To LeRoi που προτάθηκε, εξαιρουμένης της προβληματικής (no μετρό ;D), δεν είναι και άσχημα αν θυμάμαι καλά.

Άλλες γνώμες από νεαρούς γλεντζέδες και μπαροσυχνάζοντες, ευπρόσδεκτες.

η arch στο περιστερι ειναι πολυ μεγαλη και ανετη μπυραρια,μεγαλη ποικιλια σε μπυρες συν φαι καθως και πολυ ωραιος χωρος.Ειναι δεκα λεπτα με τα ποδια απο τον σταθμο του μετρο αγιος αντωνιος

Δεν φαίνεται καθόλου άσχημη......

+1 για το Blues

Επίσης έχει ανοίξει το Lancelot στην Φιλαδέλφεια περίπου απέναντι από το γήπεδο της ΑΕΚ... Πολλές μπύρες σε αρκετά νορμάλ τιμές και μεζέδες...

audiokostas είπε:
Προτείνω το Blues στη Πανόρμου.

Παρασκευές έχει live και άμα έχει........ δεν ..........
Εάν δε, παίζει και blues... :P

Ανακεφαλαιώνω πιθανότητες.......

-Arch

-Blues

-Excalibur

-Lancelot

-Le Roi

Ακούω αν υπάρχουν κι άλλες.

Ας το κλείσουμε κι αυτό για να καταλήξουμε.

Nestoras είπε:
Γυναίκες να φέρω?
Να κλεισω κι εγώ babysitting για την Παρασκευή...
Άρα να υπολογίζω και σε συνοδείες;

Αφού θα βαρεθούν ...... :-\

Αφού θα βαρεθούν ......
Έχεις δίκιο. Ακυρώνω την ξαδέρφη μου με τις 6 φίλες της (3 μοντέλα, 2 χορεύτριες και μία τραγουδίστρια πίστας) που με έχουνε φάει να έρθουν.

Jazzjoker είπε:
Έχεις δίκιο. Ακυρώνω την ξαδέρφη μου με τις 6 φίλες της (3 μοντέλα, 2 χορεύτριες και μία τραγουδίστρια πίστας) που με έχουνε φάει να έρθουν.
Eμένα δεν με πειράζει, αφου έτσι κι' αλλιώς θα είναι σπίτι σου τη Παρασκευή που θα ΄ρθω. ;)

Eμένα δεν με πειράζει, αφου έτσι κι' αλλιώς θα είναι σπίτι σου τη Παρασκευή που θα ΄ρθω.
Λυπάμαι Νέστορα αλλά αυτή την Παρασκευή έχουν κανονίσει να μαζευτούν στο σπίτι της τραγουδίστριας για να δοκιμάσουν καινούρια εσώρουχα.

νταξ, το ξεφτίλησα  ::)

οπου να ναι παω, αλλά βάζω και τον κομη πατήσια......... ή kibubu ;D

να προσθεσω οτι στα συν της arch ειναι οι αιθεριες υπαρξεις που φερνουν την μπυρα στο χερι του πελατη

οντως παρασκευωσαββατοκυριακα δεν πεφτει καρφιτσα αλλα μπορουμε να κλεισουμε τραπεζι

fm είπε:
οντως παρασκευωσαββατοκυριακα δεν πεφτει καρφιτσα αλλα μπορουμε να κλεισουμε τραπεζι
α) Για άλλους αριθμούς κλείνουμε και άλλοι αριθμοί έρχονται  ;)

β) Είπαμε να αποφύγουμε το τραπέζι. Και άμα είναι τίγκα, δεν λέει.

Φισκα ολα και μετα λεμε για οικονομικη κριση,

παντος και εγω ειμαι υπερ μαγαζιου με ανοιχτο χωρο και πασακια να μπορουμε να συζηταμε να γνωριστουμε κτλ γιατι αμα παμε με τραπεζι θα κολοκατσουμε ολοι  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back