funky_bassman
Παλιά καραβάνα
Εγώ βρήκα την μπάντα οι άλλοι να βρουν το τραγούδι (κάνα phantom of the opera θα είναι και δεν πρόκειται να πάει το μυαλό μας ποτέ!!!)
αλμπουμαρα, κομματαραEvilnye είπε:Παίξαμε ολόκληρο λοιπόν το 7th son of a 7th son.
export σε χαμηλοτερη αναλυση;Χμμμ... βγαίνει πολύ μεγάλο αρχείο για να το ανεβάσω... Νομίζω τη γλυτώσατε LOL!!
Το είχα επιλέξει προσωπικά 8)pinhead είπε:Ευη ειμαι καταγοητευμενος... :-[ :-[![]()
;D ;D
Οι Helloween ειναι η μπαντα που ξεκινησα να ακουω μουσικη,ο Kiske ο αγαπημενος μου τραγουδιστης και παει λεγοντας και παιζεται και το i want out!!!
Δεν ήθελα να χαθεί η ποιότητα αχαχαχαexport σε χαμηλοτερη αναλυση;
Γουστάραμε που επιλέξατε να παίξετε μια δευτεράντζα πρωτοκλασσάτης μπάνταςEvilnye είπε:ΥΓ: Καλά ρε τρελοί σας άρεσε το 7th son? Εδώ εμείς που το παίξαμε μιας και τα θύμισα σε ντράμερ κ κιθαρίστα σήμερα δεν θέλουμε να τα ξανακούσουμε ;D
κιθάρα, γεωτρύπανο 8)Evilnye είπε:Theod δεν περίμενα τέτοιο ήχο! Μ αρέσει! (εκτός της φωνής)
Εκεί παίζεις κιθάρα λογικά έτσι; Όχι μπάσο;
ΥΓ: Καλά ρε τρελοί σας άρεσε το 7th son? Εδώ εμείς που το παίξαμε μιας και τα θύμισα σε ντράμερ κ κιθαρίστα σήμερα δεν θέλουμε να τα ξανακούσουμε ;D
Ένας από τους δύο; Τι προγκρεσιβιές είναι αυτές;;THEOD είπε:εχω και ενα λαιβ που στο τελος σπάνε χορδές αβέρτα και ο ενας απο τους δυο μπασιστες
σπάει το πιατινι με το μπάσο
Ο ενας παίζει κανονικό και ο αλλος με εφφε συνθEvilnye είπε:Ένας από τους δύο; Τι προγκρεσιβιές είναι αυτές;;