Να πω και εγω το κολπακι μουSuperfunk είπε:τοσο λογω ...μπιχλας απο τον ιδρωτα,οσο και λογω της μηχανικης καταπονησης
Κι εγω χρησιμοποιουσα τις elixir, αλλα με ενοχλεί ο ιδιαιτερος τόνος τους που δινουν στις κιθαρες. Προσφατα δοκιμασα τις D'addario EXP που ειναι coated , αλλά διατηρούν τον χαρακτήρα του οργάνου και μαλλον θα παραμεινω σε αυτες μεχρι να βρω κατι καλυτερο.Alter είπε:υπαρχουν και οι coated χορδες (πχ elixir). ακριβες, αλλα κρατουν πολυ περισσοτερο. πρεπει βεβαια να σου αρεσει και ο ηχος τους. εγω τις χρησιμοποιω στις ακουστικες,
συμφωνω απολυταX-minor είπε:Δυστυχώς δεν υπάρχει "μαγικό". Σκούπισμα μετά το παίξιμο και that's it about it. Κάτι fast fret και τέτοια δεν τα πολυπάω, αλλά άλλοι τα'χουν για da bomb ( ;D), οπότε δοκίμασέ το.
To χρησιμοποιώ εδω και ενα μήνα και δεν εχω αλλαξει χορδές ακομαεγώ παιδιά θα προτείνω το fast fret και καλό σκούπισμα
Τι ρόλο παίζουν τα κλειδιά της κιθάρας στην καταπόνηση των χορδών???Alter είπε:υπαρχουν και οι coated χορδες (πχ elixir). ακριβες, αλλα κρατουν πολυ περισσοτερο. πρεπει βεβαια να σου αρεσει και ο ηχος τους. εγω τις χρησιμοποιω στις ακουστικες,
στις ηλεκτρικες: καθαρα χερια, σκουπισμα,lock κλειδια
οχι δεν υπαρχει.. δυστυχως >zithon είπε:υπαρχει τροπος να μην "παλιωνουν" οι χορδες τοσο γρηγορα?? ???ειδικα τωρα το καλοκαιρι που ιδρωνουμε πολυ περισσοτερο μετα απο 4-5 φορες γινονται για πεταμα......
του κανουμε τα γλυκα ματια & του στελνουμε και κανα δυο κομματια σπανακοπιτα και δεν μας χρεωνει.... ;DΑπό τον thomann πώς παίρνετε χορδές; δε χρεώνει αποστολή; Ή παίρνετε 100 σετ;
Μία απάντηση???RogerWaters15 είπε:Τι ρόλο παίζουν τα κλειδιά της κιθάρας στην καταπόνηση των χορδών???
ΚΑΝΕΝΑ ρολο,το ιδιο καταπονουνται και με τα μη lock.RogerWaters15 είπε:Μία απάντηση???
Ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση ότι κάπου διάβασα ότι υπήρχε συννενοήση για ομαδικές παραγγελιές.Superfunk είπε:του κανουμε τα γλυκα ματια & του στελνουμε και κανα δυο κομματια σπανακοπιτα και δεν μας χρεωνει.... ;D
εξω απο τη πλακα,εγω χορδες αγοραζω κυριως απο www.ebay.com,εχει τρομερες ευκαιριες για bulk ποσοτητες (περιπου 3 ευρω/πακετο αναλογα με την ισοτιμια €/$)