Analog (some times monophonic ) and even moog!!! videos

Status
Not open for further replies.
Μου αρεσουν πολυ τα βιντεάκια του MacBeth με τα συνθς του (και αλλα βεβαια). Είναι αρκετα mainstream μουσικά και ταιριάζουν σε αυτο που ψαχνω απο τα αναλογικά.

RSF Polykobol II

Απο τα σπανιότερα και πολύ ενδιαφέροντα polysynth.

Αχ να είχα ένα..

[flash=200,200]

Αυτό είναι λίγο εκτός θέματος αλλά για όποιον είναι λάτρης ηλεκτρονικής, ειδικά γράφει και παίζει live ο τύπος αυτός έχει πολλά βιντεάκια που αξίζει να τα παρακολουθήσετε. Απίστευτη δουλειά επάνω σε groovebox και synth, χωρίς πρόσμιξη vsti ότι βγαίνει κατευθείαν από το κουτί!

oberheim 

[flash=200,200]

old school trance from the 90s :)

italodisco  ;D

[flash=200,200]

αυτο ειναι live .... για να χανεις και θερμιδες....

και απο ελληνα...(sundayman)

[flash=200,200]

o τυπος απλα τα σπαει οπως και ολα τα βιντεο του  ;)

O Hammer είναι αυτός?....Πόσο νέος είναι εδώ!!!! Όταν τον είχα δεί το 2004 με τον Jeff Beck...ήταν ο Hammer που ξέρουμε :o

marathon είπε:
O Hammer είναι αυτός?....Πόσο νέος είναι εδώ!!!! Όταν τον είχα δεί το 2004 με τον Jeff Beck...ήταν ο Hammer που ξέρουμε :o
Οχι ο Παπαθανασιου  ;D

Τελικα ο  Βαγγελης εχει και Apple στο στουντιο του  ;D

vag209204074_6372270301766081646_o.jpg

Ωραια φωτο. Εχω φτιαξει μια με πιο πολλες λεπτομερειες. Η δευτερη φωτο ειναι αρκετα σπανια και απο ενα πολυ κοντινο προσωπο του Παπαθανασιου. Και οι δυο φωτος ειναι απο τα τελη των 80s, γυρω στο 1987/1988, στο Sierra Studio στην Αθηνα.

image.png

Vag_at_Sierra_Studios_b.png

​

v2.png

Vag_at_Sierra_Studios_a.png

Waterfall-K είπε:
Ωραια φωτο. Εχω φτιαξει μια με πιο πολλες λεπτομερειες. Η δευτερη φωτο ειναι αρκετα σπανια και απο ενα πολυ κοντινο προσωπο του Παπαθανασιου. Και οι δυο φωτος ειναι απο τα τελη των 80s, γυρω στο 1987/1988, στο Sierra Studio στην Αθηνα.
Και οι δύο φωτός έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικό της εποχής (το οποίο έχω). Ειδικά στη δεύτερη, μπορείς να δεις την γυαλάδα στα όρια της αριστερής ακμής, η οποία γυαλάδα προέρχεται από το καμπύλωμα της σελίδας εκεί που έχει γίνει η βιβλιοδεσία του τεύχους.

Great Job, παρ' όλα αυτά, άλλωστε οι περισσότεροι δεν την έχουν δει.

:)

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back