Αν σας ρωτούσε ένα μικρό παιδί

lgbesios

Παλιά καραβάνα
Αν σας ρωτούσε ένα μικρό παιδί

Τι είναι rock n roll τι θα απαντούσατε;

Εγω θα απαντουσα : οι ROLLING STONES  

Δώστε τις απαντήσεις σας μονολεκτικά,  άντε μέχρι τρεις λέξεις  ;D

Χρόνια πολλά , καλές γιορτές    8)

lgbesios είπε:
άντε μέχρι τρεις λέξεις  ;D
Jerry Lee Lewis.

Έχεις δει το βίντεο του Κ. Richards με τον C. Berry ?  ;D

Μπορεί να είναι δικαίως πελωριότατοι και δυσθεώρατοι και "να τους αρέσει" αλλά ως πεμπτουσία R&R (με τα δικά μου κριτήρια πάντα) δεν τους κόβω. Αλλά ό καθείς και τα γούστα του.  ;)

Με πρόλαβε ο Σπύρος.....

Little Richard... 8)  ('nough said... ;D)

Και για να πάει καλά η μέρα...

Εναλλακτικές απαντήσεις δεν μετράνε, αιτιολογίες δεκτές

Συνεχίζουμε  το λοιπόν

S9F είπε:
Little Richard... 8)  ('nough said... ;D)
Εχεις δίκιο.

Αμφιταλαντευόμουν....

Έπρεπε όμως αυτός ....

lgbesios είπε:
.... και συναισθήματα, όπως  λέει και ο ποιητής  ;D
Δεν μπορούσα να χωρέσω σε μία λέξη τους Led Zeppelin, Monster Magnet, Lynyrd Skynyrd, Dead Soul Tribe, Καρρά, Βιτάλη, Ξύλινα Σπαθιά, Iron Maiden, Jethro Tull, Travis, Radiohead, Katatonia, Τρύπες, Διάφανα Κρίνα, Μητροπάνο, Υπόγεια Ρεύματα, Haiz Yadzijian, Fu Manchu, Pantera, Down, BLACK SABBATH, Kyuss, Edguy, Blind Guardian, Αλεξίου, Μάλαμα etc... Και επειδή κάπου εδώ θα αρχίσει το "καλά ρε φίλε διαβάζεις τι γράφεις" ελπίζω να είναι σεβαστή η άποψή μου και να μην ξεσπάσει flame... ;D ;D ;D ;D

funky_bassman είπε:
Δεν μπορούσα να χωρέσω σε μία λέξη τους Led Zeppelin, Monster Magnet, Lynyrd Skynyrd, Dead Soul Tribe, Καρρά, Βιτάλη, Ξύλινα Σπαθιά, Iron Maiden, Jethro Tull, Travis, Radiohead, Katatonia, Τρύπες, Διάφανα Κρίνα, Μητροπάνο, Υπόγεια Ρεύματα, Haiz Yadzijian, Fu Manchu, Pantera, Down, BLACK SABBATH, Kyuss, Edguy, Blind Guardian, Αλεξίου, Μάλαμα etc... Και επειδή κάπου εδώ θα αρχίσει το "καλά ρε φίλε διαβάζεις τι γράφεις" ελπίζω να είναι σεβαστή η άποψή μου και να μην ξεσπάσει flame... ;D ;D ;D ;D
και τους fuzztones  είπαμε !!! ;)

Καλά σίγουρα ξέχασα πολλούς ροκάδες στη λίστα... Είναι οι 3πλάσιοι από αυτούς που ανέφερα +αυτούς που ανέφερα... Αλλά έγραφα ότι έπεφτε το μάτι μου στη δισκοθήκη μου!!!

funky_bassman είπε:
Δεν μπορούσα να χωρέσω σε μία λέξη τους Led Zeppelin, Monster Magnet, Lynyrd Skynyrd, Dead Soul Tribe, Καρρά, Βιτάλη, Ξύλινα Σπαθιά, Iron Maiden, Jethro Tull, Travis, Radiohead, Katatonia, Τρύπες, Διάφανα Κρίνα, Μητροπάνο, Υπόγεια Ρεύματα, Haiz Yadzijian, Fu Manchu, Pantera, Down, BLACK SABBATH, Kyuss, Edguy, Blind Guardian, Αλεξίου, Μάλαμα etc...
Kαλά ρε φίλε, διαβάζεις τι γράφεις;

Ρε παιδιά, ο τίτλος του θρεντ λέει ότι σε ρωτάει παιδί. Όχι δημοσιογράφος μουσικού περιοδικού. Γιατί να το μπερδέψετε τόσο άσχημα το μικρό; Απλά πράγματα. Τα υπόλοιπα θα τα καταλάβει μόνο του αργότερα.

Jazzjoker είπε:
Τα υπόλοιπα θα τα καταλάβει μόνο του αργότερα.
Δεν χρειάζεται να καταλάβει τίποτα.

Να γραφτεί στο Noiz.

Θα του τα εξηγήσουμε εμείς.

Θέλει, δεν θέλει.

Jazzjoker είπε:
Ρε παιδιά, ο τίτλος του θρεντ λέει ότι σε ρωτάει παιδί. Όχι δημοσιογράφος μουσικού περιοδικού. Γιατί να το μπερδέψετε τόσο άσχημα το μικρό; Απλά πράγματα. Τα υπόλοιπα θα τα καταλάβει μόνο του αργότερα.
η αλήθεια είναι  οτι μονολεκτικά δεν απαντιέται άμεσα, έκτος και αν πεις ROLLING STONES

. .... αν το δεις σαν έννοια

..... το rock n roll το ίδιο δηλαδή

....τους STONES μονολεκτικά  ;D

Δεν χρειάζεται να καταλάβει τίποτα.

Να γραφτεί στο Noiz.

Θα του τα εξηγήσουμε εμείς.

Θέλει, δεν θέλει.
Για αυτό είμαστε εδώ  ;)

funky_bassman είπε:
Τον ΜΗΤΣΗΜΠΟΝΑ ξεχασες....

Trending...

Νέα θέματα

Back