Αλλη μια φαντασια στο πιανο..

Εισαι σιγουρος οτι δεν το εχεις σπουδασει το ζητημα Τριτωνα; Το αποτελεσμα ειναι αρτιο με ολη τη σημασια της λεξης.

Σιγουρα προκειται για κατι παραπανω απο μια απλη εξωτερικευση μιας διαθεσης για αυτοσχεδιασμο.

Και, επιπλεον, εκτελεστικα ειναι αψογο.

Τι να πω, απλα ενα μεγαλο μπραβο (δε νομιζω οτι ειναι αρκετο για να μεταφερει τα συναισθηματα που μου γεννησε).

edit: τι να πω, πριν το καταλαβω το κομματι ειχε παιξει ηδη πανω απο 7 φορες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τρίτωνα....άσε τα ποστ και τράβα για το μέγαρο μεριά φίλε!!!

Είναι ένα αριστούργημα!

..τέλος!

Είναι από τα κομμάτια που οποίος μιλήσει  την ώρα που το ακούς, του κόβεις το λαρύγγι για να μην χάσεις νότα!

Έγινα κατανοητός?!?!??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βαθειά, βαθύτατη μελαγχολία αλλά αρκετού χρόνου παρελθόντος εικόνες και τρίλιες και γουατέβα, μερικές φορές οι κουβέντες, τις παραείπαμε. Δεν ξέρω ακριβώς, τα ειπε κι ο gregg όπως ακριβώς είναι, τι να πω εγώ τώρα.

Να ξυπνήσω πρωί να το ξανακούσω. Όχι για κριτική. Για μένα.

bowing_man.jpg

Παραδεχομαι οσο δεν παει.

WTF!!!

Εμείς οι υπόλοιποι τι κάνουμε εδώ?

(και δεν είμαι και πληκτράς)

R-E-S-P-E-C-T

Sir Muttley είπε:
Τρίτωνα....άσε τα ποστ και τράβα για το μέγαρο μεριά φίλε!!!
+1!

Προσωπικά μεράκλωσα με το θέμα που παίζει από το 2:20 και μετά, όχι ότι το υπόλοιπο υστερεί βεβαίως βεβαίως..

δεν εχω ιδεα απο πιανο και μου φανηκε out of space,μπορει ενας πληκτρας να το βρηκε απλά οκ αλλα στα δικα μου αφτια ακουστηκε θεικο!!!

Τώρα εγώ φταίω που το επαναφέρω;Άμα σου πω ότι προσπαθώ να βρω κάτι να το περιγράψω και δε  μπορώ, θα το πιστέψεις;Μακάρι να μπορούσε να μιλήσει η ψυχή μου και θα άκουγες πολλά...

Απλά απίστευτο , μια πραγματική ακουστική όαση. :)

Συγνωμη που το επαναφερω...ειναι η δευτερη φορα που το κανω σε θεμα του Τριτωνα...

Απλα αξιζει να ακουγονται λιγο παραπανω μερικα πραγματα :)

ΟΟοο καλα.... έχω πάθει πλάκα με το τι μουσικοι κυκλοφορούν σε αυτο το φορουμ το κομάτι ειναι τέλειο και τεχνικά και μελωδικά και οι συνδέσεις είναι πολύ όμορφες

τα συγχαρητήρια μου.

Ένας ταπεινός κιθαρο-shredder :P

gkou είπε:
Μακάρι να μπορούσε να μιλήσει η ψυχή μου και θα άκουγες πολλά...
και ομως η ψυχη μας μιλαει ..και εκφραζεται πολλες φορες..μεσα απτην μουσικη και γενικοτερα την τεχνη. :)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back