Ακομα και οι θεοι τα βρισκουν σκουρα...

Γιατί παίζει λες και έχει πάθει εγκεφαλικό;

(Για τα δεδομένα του πάντα, για να μη παρεξγηγηθούμε...)

Το'χουμε πει χιλιες φορές. Πανε και μαθαινουν με τα μπράτσα των Ibanez και μολις πιανουν μια κανονική κιθάρα παιζουν χαλια σαν εμενα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ρε γαμωτο παταει ευαισθητη χορδη  :'(  πρεπει να παρω μια tele  :P :P

μαλλον το προβλημα ειναι οι λεπτες χορδες (απο 11ρες 12ρες τι φοραει στο σκαφος στις 9ρες της tele?). στην αρχη, μετα το βρισκει. ακουει albert king η μου φαινεται?

κλασικο παραδειγμα! επειδη παιζουν νομιζουν οτι μπορουν να παιξουν blues....

καθενας στο ειδος του κ ο λουμιδης στους καφεδες!

αλλα κ παλι με τετοια αντρικη κιθαρα λιγοι "ξερουν" να παιζουν! ;)

αν εξαιρεσουμε καποια μικρολαθη τεχνικης στο chord progression- ισως λογω υπερβολικης χαλαροτητας- στο solo του δεν βρηκα κατι λαθος.....τυπικο -"outside" κατα διαστηματα- Scofield παιξιμο μου φανηκε...ο κιθαριστας αυτος εχει ενα τελειως δικο του mood οταν παιζει...εγω του εχω δωσει το nickname:"the drunken guitarist".......

Πολύ κακό για το τίποτα μου φαίνεται το θέμα.Μια χαρά πιωμένο σόλο και ρυθμικό ήταν.

Με τον τίτλο και τις απαντήσεις σας περίμενα να ακούσω τη γιαγιά μου να παίζει με βαρύτονο σαξόφωνο.

Τα μπουκαλάκια δίπλα του είχαν τσίπουρο και όχι νερό, γι'αυτό τα χάνει που και που  ;D

παιδια ετσι παιζει παντα ο scofield..αυτο ειναι το στυλ του..                                                 

δειτε τον σε μια πιο "επισημη" εμφανιση για να γινει πιο κατανοητο. (εδω μαζι με τον μεγαλο bill stewart..)                                                                                   

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά το πρώτο βιντεάκι του θρεντ μου χάιδεψε τα αυτιά. Δεν με πείραξαν καθόλου τα λίγα άτσαλα που άκουσα. Μου αρέσει πάρα πολύ που στο τέλος προσπαθεί να κάνει Van Halenικό κολπάκι, αποτυγχάνει και λέει "I wish I knew how to do that"!! Tόσο ταπεινόφρων, και κιθαρίστας τέτοιου διαμετρήματος...  :o 

Δεν το καταλαβα που τα βρηκε σκουρα ο τρισμεγιστος .....

ουτε λαθη ακουσα....

τελος παντων, μαλλον γερναω!

αααααααα pat martino.Λαιβάρα αυτό όλο.Ο χαμοντίστας είναι γειά σας σε άλλα σημεία, όχι πως εδώ δεν έιναι.Κλασσικός μαρτίνο και κλασσικότατος scotfield.

Trending...

Νέα θέματα

Back