Και το ερώτημα που τίθεται, ο σόλο μουσικός μπορεί να αυνανίζεται ή θα κινδυνέψουν οι σχέσεις στην μπάντα; ???Nikolas είπε:στην περίπτωση του σόλο μουσικού δε λέγεται π@ρτούζ@ αλλά μ@λ@κί@...
όπως είπε κι ο Γούντυ, το καλύτερο στον αυνανισμό είναι η αγκαλιά μετάtheoctapus είπε:Και το ερώτημα που τίθεται, ο σόλο μουσικός μπορεί να αυνανίζεται ή θα κινδυνέψουν οι σχέσεις στην μπάντα; ???![]()
Εχω λιωσει λεμε ;Dharilatron είπε:Στο σημείο αυτό περιμένω περιμένω την ανάλυση "Διαχείριση αισθηματικών σχέσεων από τον σύγχρονο drummer" γιατί ό,τι και να λέμε, ορισμένα πράγματα πρέπει να εξειδικεύονται.![]()
Κριμα που δν μπορεις να πας τον Μαρτιο τοτε....trolley είπε:β) O Μάρτιος είναι καλός μήνας για να πας στρατό
.... και διασκέδαζέ την μέχρι να την "κερδίσει" ο drummer. Η ο περιπτεράς. Ή ο "κολλητός" του αδερφού της. Ή (σοκ και δέος) ο trolley.Wild_Rose είπε:Minoru, θα σου πρότεινα να μη κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Πέρασε κάποιο χρόνο μαζί της ....
Μην ανησυχείς...ο Τρόλευς έχει πάρει τη μηχανή του και είναι στο Κατμαντού....harilatron είπε:Ή (σοκ και δέος) ο trolley.
Δεν τρέχει τίποτα.Evilnye είπε:Καλά, άμα βιαστεί, φάει κ χυλόπιτα κ διαλυθεί κ το γκρουπ εκεί σας θέλω![]()
"ρε μωράκι, δεν είπαμε να προσπαθήσουμε να είμαστε λίγο πιο μπουτίκ φέτος? Γιατί δεν προσπαθείς κι εσύ λίγο για αυτή τη σχέση? Επειδή σου είπε ο πρώην οτι οι modeling είναι αξιοπρεπείς το έχεις κάνει κόμπο...Άκου λίγο ρε γμτ την THD και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγάλε αυτή την κουβέρτα από τον ήχο σου"Jasemeister είπε:- Αν παίζεις με λάμπα και το πρόσωπο παίζει με τρανζίστορ.
μη βιαστείς... απλά φάτην!!!Evilnye είπε:Καλά, άμα βιαστεί, φάει κ χυλόπιτα κ διαλυθεί κ το γκρουπ εκεί σας θέλω![]()
my point exactlyEvilnye είπε:Καλά, άμα βιαστεί, φάει κ χυλόπιτα κ διαλυθεί κ το γκρουπ εκεί σας θέλω![]()
don't you worry!! μα at all!!! ;DWaterfall-K είπε:Περιμενεις απαντηση τωρα? Ή να σου απαντησει κι αυτος σε 3 χρονια? 8)