¶μα σου πει...γράψε το με μικρά-μικρά γραμματάκια να μην το πάρει χαμπάρι κανένας....
πες μου έστω σε πμ ποιο είναι' date=' καθώς ψάχνομαι κι εγώ για ένα τέτοιο πετάλι[/size']
Αμάν καμία σχέση! Κι εγώ για χαβαλέ το είπα!E βλακεια έκανα. Πηγα να το γυρισω στο χιουμορ αλλα δυστυχως μοιαζει με καλαμοκαβαλημα.
Βloody..αφού ζεις βέλγιο' date='γιατί δε παίρνεις το τρένο να πεταχτείς Ολλανδία?Δίπλα είναι.Συνδύασε το σαν εκδρομή ένα σαβατοκύριακο.Θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω,αλλά θα κάνεις τη βόλτα σου (στο εξωτερικό περικαλώ),θα δεις κανα νέο τόπο,θα πειες καμια μπυρίτσα σε ολλανδικό έδαφος,δε θα έχεις και το άγχος με φόρους,μεταφορικά κλπ.Ε? τι λές?[/quote']
8O
...
![]()
![]()
Πώς δεν το σκέφτηκα; To Ρότερνταμ είναι 2μισι ώρες με το τρένο από δω, και όχι μόνο αυτό αλλά το ψιλοξέρω γιατί έχω μείνει εκεί για λίγο... Θα γλίτωνα καθυστέρηση, μεταφορικά, μπλέξιμο και θα έβλεπα και την πόλη πάλι που την έχω πεθυμήσει κιόλας... Φίαρ νοτ Βρας, κάτι θα γράψω.
Πώς δεν το σκέφτηκα; To Ρότερνταμ είναι 2μισι ώρες με το τρένο από δω' date=' και όχι μόνο αυτό αλλά το ψιλοξέρω γιατί έχω μείνει εκεί για λίγο... Θα γλίτωνα καθυστέρηση, μεταφορικά, μπλέξιμο και θα έβλεπα και την πόλη πάλι που την έχω πεθυμήσει κιόλας... Φίαρ νοτ Βρας, κάτι θα γράψω.[/quote']
Aν πας Rotterdam θα πας οποσδήποτε στο feedback, εχει τεράστια ποικιλία και τιμες "γερμανικές"!
Φοβερή πόλη με τεράστια jazz σκηνή!! 8)
Ολα τα δέματα οφείλουν να μεταφέρονται με τιμολόγιο κολλημένο στην εξωτερική πλευρά ή με δηλωμένη την πραγματική τους αξία! Πληρώνεις φόρους σε αυτή την τιμή που γράφει πάνω ότι και να είναι, δώρο κτλ κτλ κτλ. Και φυσικά αν πάθει κάτι και ζητήσεις αποζημιώση θα πάρεις ότι γράφει πάνω σαν ονομαστική αξία (αν φυσικά είναι ασφαλισμένο) αλλιώς θα πάρεις τα.... Είναι καθήκον του αμερικάνου αποστολέα να αναγράψει την αξία του προιόντος, και φυσικά αν γράψει κάτι λιγότερο ή περισσότερο παρανομεί και σε περίπτωση εταιρίας φοροδιαφεύγει. Γι αυτό μόνο ιδιώτες σαν εμένα και σένα υπάρχει περίπτωση να το κάνουν αυτό ή εταιρίες όπως το guitarfetish πχ που φοροδιαφεύγουν έτσι κι αλλιώς!Τελευταία απάντηση μου στο παρόν θέμα:
Υπάλληλος ταχυδρομίου με ενημέρωσε (η επιλογή δώρου χωρίς να αναγράφει κάπου την τιμη) σε γλιτώνει με μεγάλη πιθανότητα απο τυχόν δασμούς.
Ενδιαφέρον το Feedback αλλά δεν έχει αγγλικά' date=' ή εγώ δεν τα βρίσκω...[/quote']
Δεν έχει αγγλικά, απλά έδωσα το site για τον bloody sunday για να δει που βρίσκετε το μαγαζί!
Είναι ο παράδεισος του μπασίστα πάντως, έχει όλα τα καλά, ebs, markbass, gallienkrueger, σε full stock.