UnderGround
Της παρέας
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να δω τι άλλο στολίδι πάντως θα βάλει στο rig o Rudess' date=' απορώ γιατί δεν χώνει κανένα theremin, τι λέτε;[/quote']Αυτό ήθελα να πω κι εγώ! Αηδία το 'χει κάνει ο Ιορδάνης, τι είναι αυτή η κατάσταση; Δεν του έφταναν όλα τα τέρατα που κουβαλάει στη σκηνή (Oasys, Radias, V-Synth, modular synth, Continuum), θέλει και αυτό από πάνω; Ούστ! :twisted:
Αυτό δεν είναι για να παίζεις βρε … :lol:Πλακα μας κανει;Τι να παιξεις σε 2 οκταβες;
Έτσι ακριβώς!Φαντάσου τον Rudess να χοροπηδάει σαν κατσίκι μπροστά στα πιπίνια!!!Σκέτη απόλαυση!!! :lol: :lol: :lol:Αυτό δεν είναι για να παίζεις βρε … :lol:Πλακα μας κανει;Τι να παιξεις σε 2 οκταβες;
Είναι για να κάνεις ότι παίζεις ενώ χοροπηδάς στην σκηνή μπροστά στα πιπίνια … :wink:
Εντάξει, μόλις μπήκαμε στο twilight zone... ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!Έτσι ακριβώς!Φαντάσου τον Rudess να χοροπηδάει σαν κατσίκι μπροστά στα πιπίνια!!!Σκέτη απόλαυση!!! :lol: :lol: :lol:
40 κιλα πλαστικατζουρα' date=' δεν μπορεσαν να βαλουν κανα πληκτρο παραπανω;Πρεπει να το εχω δει καπου αυτο παντως, μαλον στον αρχοντα των δαχτυλιδιων.Δεν ειναι ασχημο, αμα του βαλεις μια χορδη γινεται τοξο.[/quote']
Eμένα μου θυμίζει τσεκούρι πάντως.Έχει γίνει πολύ επικίνδυνος αυτός ο άνθρωπος!Μπορεί να χτυπήσει κανέναν με αυτά τα πράγματα!
Σκεψου δηλαδη οτι τον τυπο τον πληρωνει η kurzweil,korg,roland.Λες αν του τα σκασει η casio να παιξει και με αρμονιο?χαχαχα!Καλό μπλιμπλίκι και αυτό' date=' ωραία πράγματα ανακαλύπτεις ρε UnderGround!Ψιλοχαζομάρα όμως το design, σαν το κέρατο το τράγιο είναι το ρημάδι... :?
Αυτό ήθελα να πω κι εγώ! Αηδία το 'χει κάνει ο Ιορδάνης, τι είναι αυτή η κατάσταση; Δεν του έφταναν όλα τα τέρατα που κουβαλάει στη σκηνή (Oasys, Radias, V-Synth, modular synth, Continuum), θέλει και αυτό από πάνω; Ούστ! :twisted:Να δω τι άλλο στολίδι πάντως θα βάλει στο rig o Rudess, απορώ γιατί δεν χώνει κανένα theremin, τι λέτε;