Zen Riffer - Πληκτραδες για ριχτε μια ματια

χωρίς να ξέρω πως είναι σαν όργανο τολμώ να το χαρακτηρίσω εμφανισιακά καγκούρικο... από 'κει και πέρα για να αρέσει στον ιορδάνη καλό θα 'ναι

Ωραίος UnderGround! Σε ευχαριστούμε! Και είχα διαβάσει ότι ο Rudess προωθούσε την αναβίωση του keytar αλλά δν ήξερα περί τίνος επρόκειτο. Πάντως 5000$ νομίζω πως είναι πολλούτσικα :-P Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε πολύ για το link! (Ωραίο όνομα πάντως, Zen Riffer)

Παρακαλω.

Και εμενα μ'αρεσει αλλα ειναι λιγο ακριβο.... 8O

Μ'αρεσει και το continuum που παιζει ο Ιορδανης αλλα,απο θεμα χρηματων,αυτα μονο θα τα βλεπουμε....

Με τα octave triggers φτάνει ήχο 88πληκτρών πάντως. Και το continuum φανταστικό πρέπει να είναι, πολύ fluid ήχος αλλά σε περιορίζει κινητικά στο χώρο, όπως κάθε κοινό κλαβιέ - πλην του ακκορντεόν:-P Να δω τι άλλο στολίδι πάντως θα βάλει στο rig o Rudess, απορώ γιατί δεν χώνει κανένα theremin, τι λέτε;

Καλό μπλιμπλίκι και αυτό, ωραία πράγματα ανακαλύπτεις ρε UnderGround! :)

Ψιλοχαζομάρα όμως το design, σαν το κέρατο το τράγιο είναι το ρημάδι... :?

Να δω τι άλλο στολίδι πάντως θα βάλει στο rig o Rudess' date=' απορώ γιατί δεν χώνει κανένα theremin, τι λέτε;[/quote']Αυτό ήθελα να πω κι εγώ! Αηδία το 'χει κάνει ο Ιορδάνης, τι είναι αυτή η κατάσταση; Δεν του έφταναν όλα τα τέρατα που κουβαλάει στη σκηνή (Oasys, Radias, V-Synth, modular synth, Continuum), θέλει και αυτό από πάνω; Ούστ! :twisted:

Πάντως πραγματικά απορώ για το theremin, τόσο wizardry και ούτε μια thereminιά; :-P

@Alchemist: Ξεχνάς και τα 4-5 racks με τη ντουλάπα που κουβαλάει μαζί...

Πλακα μας κανει;Τι να παιξεις σε 2 οκταβες;
Αυτό δεν είναι για να παίζεις βρε … :lol:

Είναι για να κάνεις ότι παίζεις ενώ χοροπηδάς στην σκηνή μπροστά στα πιπίνια … :wink:

Πλακα μας κανει;Τι να παιξεις σε 2 οκταβες;
Αυτό δεν είναι για να παίζεις βρε … :lol:

Είναι για να κάνεις ότι παίζεις ενώ χοροπηδάς στην σκηνή μπροστά στα πιπίνια … :wink:
Έτσι ακριβώς!Φαντάσου τον Rudess να χοροπηδάει σαν κατσίκι μπροστά στα πιπίνια!!!Σκέτη απόλαυση!!! :lol: :lol: :lol:

Έτσι ακριβώς!Φαντάσου τον Rudess να χοροπηδάει σαν κατσίκι μπροστά στα πιπίνια!!!Σκέτη απόλαυση!!! :lol: :lol: :lol:
Εντάξει, μόλις μπήκαμε στο twilight zone... ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!! :D :D :D

40 κιλα πλαστικατζουρα, δεν μπορεσαν να βαλουν κανα πληκτρο παραπανω;

Πρεπει να το εχω δει καπου αυτο παντως, μαλον στον αρχοντα των δαχτυλιδιων.Δεν ειναι ασχημο, αμα του βαλεις μια χορδη γινεται τοξο.

40 κιλα πλαστικατζουρα' date=' δεν μπορεσαν να βαλουν κανα πληκτρο παραπανω;Πρεπει να το εχω δει καπου αυτο παντως, μαλον στον αρχοντα των δαχτυλιδιων.Δεν ειναι ασχημο, αμα του βαλεις μια χορδη γινεται τοξο.[/quote']

Eμένα μου θυμίζει τσεκούρι πάντως.Έχει γίνει πολύ επικίνδυνος αυτός ο άνθρωπος!Μπορεί να χτυπήσει κανέναν με αυτά τα πράγματα!

Καλό μπλιμπλίκι και αυτό' date=' ωραία πράγματα ανακαλύπτεις ρε UnderGround! :) Ψιλοχαζομάρα όμως το design, σαν το κέρατο το τράγιο είναι το ρημάδι... :?

Να δω τι άλλο στολίδι πάντως θα βάλει στο rig o Rudess, απορώ γιατί δεν χώνει κανένα theremin, τι λέτε;
Αυτό ήθελα να πω κι εγώ! Αηδία το 'χει κάνει ο Ιορδάνης, τι είναι αυτή η κατάσταση; Δεν του έφταναν όλα τα τέρατα που κουβαλάει στη σκηνή (Oasys, Radias, V-Synth, modular synth, Continuum), θέλει και αυτό από πάνω; Ούστ! :twisted:
Σκεψου δηλαδη οτι τον τυπο τον πληρωνει η kurzweil,korg,roland.Λες αν του τα σκασει η casio να παιξει και με αρμονιο?χαχαχα!

Παντως με ολα αυτα που κουβαλαει πρεπει να ειναι στον ογκο τωρα,ΤΕΛΟΣ!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back