Το εντελώς αντίθετο, μου άρεσε και μου παρά άρεσε ;D Και για να σου πω την αλήθεια μου άρεσε πολύ περισσότερο από μια Suhr που έχει ένας φίλος μου. Το ερώτημα μου όμως δεν ήταν για την εν λόγο κιθάρα, αλλά για την γενικότερη προσέγγιση στο ζήτημα. Δηλαδή αν αξίζει αυτό το λίγο παραπάνω στον ήχο μια διαφορά 1000, 2000 μπορεί και παραπάνω ευρώ...kotsadoros είπε:Τωρα αν δε σαρεσει ο ηχος κλπ , περι ορεξεως ταραμας που λενε ;D
τα παντα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης το γεγονος οτι καποιοι δινουν τα χρηματα για τις ακριβες Suhr & για τις (ακομα πιο ακριβες) Fender Custom Shop.... αποδεικνυει οτι ΥΠΑΡΧΕΙ μια αγορα για τοσο ακριβες κιθαρες .Το ερώτημα λοιπόν είναι, αξίζει αυτό το ποσό αυτό το 5% με 10% διαφοράς στον ήχο από μια Fender που κάνει τα μισά λεφτά;
μα αυτο ειναι φυσικο μια και το custom shop απλα...αντιγραφει ..ατελεις κιθαρες... ;DΠαντως τα οργανα ειναι πανω απο 10% ανωτερα απο τις custom shop tis fender , τουλαχιστον σε κατασκευη και λεπτομερεια .
τα πες ολα μονος σουTerry RoscoeBeck5 είπε:Αυτό που τείνω να πιστέψω- το οποίο έρχεται προς αυτό που λες για το πορτοφόλι- είναι ότι τελικά στην ζωή πληρώνουμε τα... βίτσια μας ;D Τουλάχιστον αυτό νομίζω...
Αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο απασχολεί τους connoisseurs (ή τέλος πάντων wannabe connoisseursTerry RoscoeBeck5 είπε:Το εντελώς αντίθετο, μου άρεσε και μου παρά άρεσε ;D Και για να σου πω την αλήθεια μου άρεσε πολύ περισσότερο από μια Suhr που έχει ένας φίλος μου. Το ερώτημα μου όμως δεν ήταν για την εν λόγο κιθάρα, αλλά για την γενικότερη προσέγγιση στο ζήτημα. Δηλαδή αν αξίζει αυτό το λίγο παραπάνω στον ήχο μια διαφορά 1000, 2000 μπορεί και παραπάνω ευρώ...
Αυτό που τείνω να πιστέψω- το οποίο έρχεται προς αυτό που λες για το πορτοφόλι- είναι ότι τελικά στην ζωή πληρώνουμε τα... βίτσια μας ;D Τουλάχιστον αυτό νομίζω...
Πάντως η κιθάρα παίζει πολύ όμορφα...
Mε την ελπίδα του εξαιρετικού. Μου έκαναν δώρο κάποτε ένα κρασί πληστηριασμού 50 χρόνων...και ήταν ξύδι....κάτι που στις κιθάρες δεν γίνεται, γιατί τις κιθάρες μπορείς να τις δοκιμάσεις, πριν βγάλεις το φελλόaudiokostas είπε:αφού παίρνεις υπέροχο κρασί στα 30€ γιατί να δώσεις 200€
Είτε επειδή καταλαβαίνεις τη διαφορά, είτε επειδή θέλεις να κάνεις ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά. Το ίδιο ισχύει και στις κιθάρες.audiokostas είπε:(αφού παίρνεις υπέροχο κρασί στα 30€ γιατί να δώσεις 200€)
Και επειδή έχεις ή νομίζεις ότι έχεις ή ελπίζεις ότι θα αποκτήσεις τα λεφτά.RayDTutto είπε:Είτε επειδή καταλαβαίνεις τη διαφορά, είτε επειδή θέλεις να κάνεις ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Καλά, αν βάλεις και τα χρήματα μέσα, χοντραίνει η εξίσωση.audiokostas είπε:Και επειδή έχεις ή νομίζεις ότι έχεις ή ελπίζεις ότι θα αποκτήσεις τα λεφτά.
Ο bridge suhr εχει οντως baseplate η ειναι απλα overwound; Κοτσαδορε μεγεια, τι μαγνητες εχει;V54 ή V60??Superfunk είπε:Παντως αν σας αρεσει τοσο πολυ ο ηχος του bridge μαγνητη (που εμενα μου θυμιζει καλη tele) καντε αυτο που κανω εγω εδω και χρονια σε ΟΛΕΣ τις strat μου..
http://www.fralinpickups.com/bplate.asp
(δεν ειναι αναγκη να αγορασετε base plate απο τον FRALIN oποιδηποτε κομματι ατσαλι σε αυτες τις διαστασεις κανει μια χαρα δουλεια)
μπορειτε να πειραματιστειτε και με το υλικο
http://www.tdpri.com/resources/tele-bridge-base-plate-materials/
Fender Made in Japan Hybrid II Stratocaster
€1,400
Αθήνα
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Supersonic 60w
€1,000
Αθήνα
Θήκη ώμου fender γνήσια
€80
Ηλιούπολη
Fender Jaguar 60th Anniversary Limited USA