http://www.thomann.de/gr/fender_ltd_ed_52_tele_korina_mn_bgb.htmchord είπε:Δεν ξερω ποσο κανει κι ουτε ειμαι αντικειμενικος.
Οποιαδήποτε "κλασσική" tele, δηλαδή με: 2x single-Coil pickups, με standard Tele bridge (όχι 6 saddle) , με maple neck και σε αυτό το χρώμα, είναι απλά η πιο όμορφη κιθάρα του κόσμου.Αποψεις ;
Συγνωμη κιολας , αυτη δεν ειναι ασχημουλα ειναι τερας ασχημιας για τα γουστα μου.Τι σφαξιμο ειν' αυτο παναιαμ' !cigaret13 είπε:Ψιλοofftopic αλλά...... :. Τό'χει παρακάνει, τώρα τελευταία, η Fender με τόσα "καινούρια" μοντέλα Strat και Tele. Τεράστιες διαφορές με τα προηγούμενα και μεταξύ τους, καινοτομίες....άλλη εταιρία βρε παιδί μου..... :
![]()
Ίσως με αυτήν (παρόλο ασχημούλα..) "ξέφυγε" λίγο...
![]()
Τον κατακλεψε τον πιτσιρικα.....αλλα οπως λεει και το ρητο.....a fool & his money will soon part.Και ετσι απλα και γρηγορα πουληθηκε για 13 χιλιαρικα
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτοί.Superfunk είπε:Τον κατακλεψε τον πιτσιρικα.....αλλα οπως λεει και το ρητο.....a fool & his money will soon part.
Περίεργο.LK είπε:Οποιαδήποτε "κλασσική" tele, δηλαδή με: 2x single-Coil pickups, με standard Tele bridge (όχι 6 saddle) , με maple neck και σε αυτό το χρώμα, είναι απλά η πιο όμορφη κιθάρα του κόσμου.
Αρχετυπική ομορφιά ;D.Grey είπε:Περίεργο.
Πάντα η άποψη που είχα για τις tele(ειδικά αυτές) ήταν πως έκοψαν το κσύλο,κότσαραν τους μαγνήτες και τις χορδές και...το παράτησαν εκεί το πράγμα. ;D
..καφέ δεν σερβίρει το κατάστημα..φτιάξε και κάτσε αδερφέ..chord είπε:Eν τω μεταξυ εγω ζητησα γνωμες για την Κορινα και η συζητηση ειναι για αλλο θεμα !![]()
Fender+ξύλα+γνώμες....... :-[ ;Dchord είπε:Eν τω μεταξυ εγω ζητησα γνωμες για την Κορινα και η συζητηση ειναι για αλλο θεμα !![]()
Οσον αφορα το ΣΩΜΑ το μονο "χαρακτηριστικο" του κΣυλου που επηρεαζει τον ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ηχο μιας tele ειναι το ΒΑΡΟΣ,οποτε η συγκεκριμενη τελε θα εχει ακριβως τον ΙΔΙΟ "ηχο" με μια αλλη τελε απο ash,alder,mahoganykalogiametal,basswood κτλ. φτανει να εχουν το ΙΔΙΟ βαρος....(και φυσικα το ιδιο setup,χορδες,μπρατσο και μαγνητες/hardware)chord είπε:Eν τω μεταξυ εγω ζητησα γνωμες για την Κορινα και η συζητηση ειναι για αλλο θεμα !![]()
Με τα κΣύλα δεν θα βρούμε άκρη ούτε σε 40 μπυροποσίες..Superfunk είπε:που λετε τον σκισανε τον πιτσιρικα οι dealers... ;D
Δεν τον κόβω για κολλέγιο... μάλλον χρωστάει σε τίποτα χαρτόμουτρα και τον απειλούν.Απλα ο πιτσιρικας εκανε τη βλακεια και ανεφερε χρηματικο ποσο πριν την εκτιμηση το οποιο οπως ειπε θα του φτασουν για τα διδακτρα ενος εξαμηνου στο κολεγιο
ash ειναι.πήγε την Κορίνα;
μωρε και δυο στενα παρακατω να την πηγαινε (downtown Las Vegas δεν ειναι το pawn shop που τη σκοτωσε?) θα εβρισκε ενα καρο μαγαζια με vintage κιθαρες που θα του εδιναν τουλαχιστον $22Κ-$25Κ με τη μια και χωρις ερωτησεις και παζαρια.Βάλτην αγγελία και θα σκάσει μύτη ο έμπειρος αγοράστης ο συλλέκτης.
H korina ή Limba λεγεται και αλλιως λευκο μαονι.Σαν ξυλο εχει πιο πολλα μεσαια ενω υπαρχει η λευκη Κορινα και η μαυρη, σαν ξυλο ειναι σχετικα ελαφρυ οπως προειπε και SF.chord είπε:Eν τω μεταξυ εγω ζητησα γνωμες για την Κορινα και η συζητηση ειναι για αλλο θεμα !![]()