Βραβεια παπΑΡΙΩΝ

deadendmind

Παλιά καραβάνα
Γιναμε και αποψε μαρτυρες ενος ακομα καραγκιοζιλικιου... Glam διαγωνισμοι, ακαλωδιωτες κιθαρες, moog χωρις τροφοδοσια και playback πανηγηρι... Ζητω η Έλληνικη Μουσική Σκηνή...

deadendmind είπε:
Ζητω η Έλληνικη Μουσική Σκηνή...
ΖΗΤΩ!!!! Χοχοχοχοχοχοχο moog χωρις τροφοδοσια, μ'άρεσε αυτό...

Πάντως είμαι περίεργος τι θα σκέφτονται αυτά τα παιδιά (Χαντζηγιάννηδες κλπ) αν διαβάζουν νοιζ... Δε μπορεί, ολο και καποιος από όλους θα το έχει εντοπίσει. Νοιώθουν άνετα με αυτό το πράγμα, δηλαδή να βγαινουν μπροστά σε τόσες χιλιάδες κόσμο (συμπεριλαμβάνονται και οι τηλεθεατες) με ακαλωδίωτες κιθάρες και μετά να διαβάζουν τα ποστ μας που γελάμε με τους θεατρινισμούς αυτούς? Αλλά θα μου πεις τη δουλειά τους την κάνουνε, οπότε ουδεν σχολιον...

Αυτά όλα, φυσικά, τα σκεφτόμουν σήμερα το απόγευμα την ώρα που έπλενα το αυτοκίνητο, και συγκεκριμένα όταν καθάριζα με το δάχτυλο τα κενά ανάμεσα στις ακτίνες στις ζάντες (σα να καθαρίζεις τα saddles όταν αλλάζεις χορδές, ενα πραμα...). ::)

Μόνο ένα σκηνικό είδα ολόκληρο αλλά άξιζε τον κόπο...Ήταν εκεί που βάλανε τα Ημισκούμπρια και τους Going through στην εναλακτική σκηνή(alternative δηλαδή...) :o :o :o.Για Film,Closer,Mattise,Mary and the boy,Modrec κτλ.κτλ. απλά τπτ...

Πάντως οι "σωστοί" καλιτέχνες θα έπρεπε να απέχουν από τέτοιες μ@λ@κίες...

Τα "βραβεία" παπΑρίων είναι απο εμάς για εμάς,απ την παραγωγή στην κατανάλωση.

Είναι κάτι σαν το Πούλι-τζερ της μουσικής για τους Έλληνες καλλιτέχνες  ;D ;D ;D ;D

warlock9_0 είπε:
αυτός ούτε συγχρονισμό δεν είχε με τα λόγια  του όσο είδα
Nαι,αλλά δεν είχε auto-tune.Eίχε? Δεν είχε.

Για τον π... κανονικα ομως... Ο χατζηγιαννουκος εκανε λινκ απο το μοναχο οπου ειχε συναυλια σε ενα σταδιο που εχουν παιξει οι beatles και οι stones... Και ο Φερεντινος ειπε κατι του στυλ "συνεχιζεις το εργο τους"....

ΧεεεεεεΕεεεΕεεεΕεεερια ΨηλαααΑαααΑ κιολλααα τα φτααανωΩωΩωωω....

Αλλα αφου αυτο ειμαστε. Τας κεμπαμπ, Σαββατο στις Εθνικες και ολα τα φτανουμε..Τι παραπονιομαστε;;; Αυτο θελει η Ελλαδα, αυτο δινουν. Και καλα κανουν.

Εντάξει ρε παιδιά...

Τι θέλατε? Live σε παρουσίαση διαγωνισμού? Ούτε στη Eurovision δεν ειναι live τα όργανα. Μήπως υπερβάλετε λίγο?

Vrass είπε:
Ζητω η Έλληνικη Μουσική Σκηνή...
ΖΗΤΩ!!!! Χοχοχοχοχοχοχο moog χωρις τροφοδοσια, μ'άρεσε αυτό...

Πάντως είμαι περίεργος τι θα σκέφτονται αυτά τα παιδιά (Χαντζηγιάννηδες κλπ) αν διαβάζουν νοιζ... Δε μπορεί, ολο και καποιος από όλους θα το έχει εντοπίσει. Νοιώθουν άνετα με αυτό το πράγμα, δηλαδή να βγαινουν μπροστά σε τόσες χιλιάδες κόσμο (συμπεριλαμβάνονται και οι τηλεθεατες) με ακαλωδίωτες κιθάρες και μετά να διαβάζουν τα ποστ μας που γελάμε με τους θεατρινισμούς αυτούς? Αλλά θα μου πεις τη δουλειά τους την κάνουνε, οπότε ουδεν σχολιον...
Εγώ σου λέω ότι όχι μόνο είναι μέλη, αλλα και υποστηρίζουν τους εαυτούς τους.

Παρακαλώ να γίνει εκτενής έρευνα για να ξεμπροστιαστουν οι dives στο νόιζ!!!  ;D

lambrosgg είπε:
Παρακαλώ να γίνει εκτενής έρευνα για να ξεμπροστιαστουν οι dives στο νόιζ!!!  ;D
Οκ, οκ με πιάσατε.Να μια φωτό μου επι τω έργω :

12a.jpg

deadendmind είπε:
Η γιουροβιζιον... Ο πλεον καταξιωμενος μουσικος θεσμος....
Για πές μου εναν μουσικά καταξιωμένο θεσμο-διαγωνισμό κλπ που να έχει τέτοιο κοινο και απήχηση και να παίζουν live?

Μην ξεχνάτε ότι είναι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ και όχι διαγωνισμός. Απο το cd "βαθμολογούνε"¨και όχι απο τα live.

Χαμπάρι δεν πήρα...Φαντάζομαι πως ήταν οι ίδιοι γνωστοί που αλληλοβραβεύονται και αλληλοσυγχαίρονται κάθε χρόνο. Δεν τραβάω κανένα ζόρι με την ποπ/λαϊκόποπ πλευρά της μουσικής (πχ πιστεύω πως ο χατζηγιάννης (αντί)γραφει μια χαρά τραγουδάκια), τραβάω όμως μεγάλο ζόρι με την υπερπροβολή της συγκεκριμένης βλακείας και γενικά την μέχρι αηδία ανακύκλωση των ίδιων "αστέρων".

Τέσπα, η καλή μουσική βρίσκεται εκεί στην άκρη και μας περιμένει και δεν έχει ανάγκη κανένα βραβείο.

εγω πιστευω πως οποιος καλλιτεχνης σεβεται τον εαυτο του ,δεν παιζει ΠΟΤΕ live playback...

Μπα...

Η καλύτερη ήταν η Τάμτα...

Πήρε βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη και την ώρα που ανέβηκε να το πάρει είπε ότι βραβεύεται για 4η συνεχόμενη χρονιά σε αυτή την κατηγορία...

No comments!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
deadendmind είπε:
"Μετα τον Jagger, ο Μιχαααλης Χατζηγιάάάάνηηηης". Τα λογια ενος μεγαλου παρουσιαστη.
Εντάξει ρε παιδί μου,πολύ unfair...Ο Mic ο Jagger έχει πολλά ακόμα να μάθει...αααα...η αλήθεια να λέγεται...

Trending...

Νέα θέματα

Back