deadendmind
Παλιά καραβάνα
Γιναμε και αποψε μαρτυρες ενος ακομα καραγκιοζιλικιου... Glam διαγωνισμοι, ακαλωδιωτες κιθαρες, moog χωρις τροφοδοσια και playback πανηγηρι... Ζητω η Έλληνικη Μουσική Σκηνή...
ΖΗΤΩ!!!! Χοχοχοχοχοχοχο moog χωρις τροφοδοσια, μ'άρεσε αυτό...deadendmind είπε:Ζητω η Έλληνικη Μουσική Σκηνή...
Nαι,αλλά δεν είχε auto-tune.Eίχε? Δεν είχε.warlock9_0 είπε:αυτός ούτε συγχρονισμό δεν είχε με τα λόγια του όσο είδα
Εγώ σου λέω ότι όχι μόνο είναι μέλη, αλλα και υποστηρίζουν τους εαυτούς τους.Vrass είπε:ΖΗΤΩ!!!! Χοχοχοχοχοχοχο moog χωρις τροφοδοσια, μ'άρεσε αυτό...Ζητω η Έλληνικη Μουσική Σκηνή...
Πάντως είμαι περίεργος τι θα σκέφτονται αυτά τα παιδιά (Χαντζηγιάννηδες κλπ) αν διαβάζουν νοιζ... Δε μπορεί, ολο και καποιος από όλους θα το έχει εντοπίσει. Νοιώθουν άνετα με αυτό το πράγμα, δηλαδή να βγαινουν μπροστά σε τόσες χιλιάδες κόσμο (συμπεριλαμβάνονται και οι τηλεθεατες) με ακαλωδίωτες κιθάρες και μετά να διαβάζουν τα ποστ μας που γελάμε με τους θεατρινισμούς αυτούς? Αλλά θα μου πεις τη δουλειά τους την κάνουνε, οπότε ουδεν σχολιον...
Οκ, οκ με πιάσατε.Να μια φωτό μου επι τω έργω :lambrosgg είπε:Παρακαλώ να γίνει εκτενής έρευνα για να ξεμπροστιαστουν οι dives στο νόιζ!!! ;D
Για πές μου εναν μουσικά καταξιωμένο θεσμο-διαγωνισμό κλπ που να έχει τέτοιο κοινο και απήχηση και να παίζουν live?deadendmind είπε:Η γιουροβιζιον... Ο πλεον καταξιωμενος μουσικος θεσμος....
Εντάξει ρε παιδί μου,πολύ unfair...Ο Mic ο Jagger έχει πολλά ακόμα να μάθει...αααα...η αλήθεια να λέγεται...deadendmind είπε:"Μετα τον Jagger, ο Μιχαααλης Χατζηγιάάάάνηηηης". Τα λογια ενος μεγαλου παρουσιαστη.