ο WilliamSats λεει ομως οτι το κοκκινο παει στο μεσαιο ποδαρακι του volume. τι να κανω τελικα?zithon είπε:το κοκκινο καλωδιο αν καταλαβα καλα θα παει στη γειωση του jack και το μπλε στο αλλο ποδαρακι στην εξοδο του jack και στο μεσσαιο του volume
τι θελεις να δειξεις με αυτο?WilliamSats είπε:Δεν ξέρω με μπερδεύει η ταινία που έχει εκεί.
Δες και αυτό όμως.
που αναφερεται το ναι?WilliamSats είπε:Ναι.
ρε παιδια ετσι τα εχω κολλισειμε τα outputs στο jack δεν εχω καταλαβει τι γινεται αλλα απο την αλλη, δεν τα πειραξα καθολου. οπως ηταν η κιθαρα μου με τους παλιους μαγνητες, ετσι τα αφησα. και με το μπλε στον αερα γιατι οταν μπαινει στο μεσαιο του volume exω πολυ θορυβο. και κατι ακομα. αν εχει λιωσει λιγο το πλαστικο απο ενα καλωδιακι λογω επαφης με το κολλητηρι, εχω προβλημα? να το καλυψω με μονοτικη?WilliamSats είπε:Πως ενωνεται το output jackΝαι ;D (ξέχασα την πάραθεση)
και ποιο καλωδιο παει στην εξοδο του jack?aggelos_blues είπε:και με το μπλε στον αερα γιατι οταν μπαινει στο μεσαιο του volume exω πολυ θορυβο. και κατι ακομα. αν εχει λιωσει λιγο το πλαστικο απο ενα καλωδιακι λογω επαφης με το κολλητηρι, εχω προβλημα? να το καλυψω με μονοτικη?
οχι δεν αλλαξα κατι. το μονο που εκανα ειναι να βγαλω τους παλιους μαγνητες και να βαλω καινουργιους. τιποτε αλλο δεν αλλαξα. και για καποιο λογο, το κολλιτιρι μου δεν λιωνει με τιποτα προηγουμενες κολλησεις. αντε να δουλεψω ετσι.... πφφφφ...zithon είπε:http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=3s_1v_2t_5w καντο ετσι ακριβως.........
Αααα και κατι ακομα?μηπως αλλαξες τα ποτενσιομετρα της κιθαρας?
οχι μονουσ ειχα. προσπαθω να ξεκολλησω τις γειωσεις αλλα τπτ. παιζει να εχει προβλημα το ποτενσιομετρο με την θερμοκρασια? γτ για να λιωσω κολλισεις εχω πολυ ωρα το κολλητιρι στο volumezithon είπε:μηπως ειχες πανω τιποτα διπλους μαγνητες και τωρα σου φαινεται οτι εχει πολυ θορυβο?
Η μονη λυση αν πιστευεις οτι εχεις κανει σωστα τη συνδεσμολογια, ειναι να ξεκολησεις τα παντα και να τα κανεις απο την αρχη οπως στο σχεδιαγραμμα.....
τι να πω. δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχω καν ηχοzithon είπε:Μπορει αν και δεν νομιζω.....
το εβαλα επανω, εβαλα και 4 χορδες και το εβαλα στον ενισχυτη. και δεν επαιζε τπτzithon είπε:Πως δοκιμαζεις την κιθαρα και βλεπεις οτι εχεις πολυ θορυβο? βαζοντας το καπακι πανω στην κιθαρα ειναι εξω απο την κιθαρα???ειναι πολυ σημαντικο αυτο ......επισης να εχεις κλειστες οθονες και τηλεορασεις.......