U2 Elevation-guitar playing

1.Γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ

mpori na mou pi kapios ti petali na paro gia na vgalo ton hxo pou vgazei o the Edge sto elevation.
2.Φυσικα και μπορω  ;D

guitar_one-picture-august_2001-1.jpg

http://u2-atomic-edge-gear.tripod.com/id184.html

έχει στο youtube πολλά βιδεα με τύπους που προσωμοιώνουν ήχους του Edge σε καποια  εξηγούν κ το  setup τους.

kaisos είπε:
έχει στο youtube πολλά βιδεα με τύπους που προσωμοιώνουν ήχους του Edge σε καποια  εξηγούν κ το  setup τους.
εεε... μα εσύ το παράκανες με τα Ελληνικά. Μια κουβέντα είπε o SF, όχι να την πάρουμε 100%... ;D ;D
Πάντως, αν δεν έχει κανείς την βίδα του πειραματισμού με τους ήχους, κλπ, μου φαίνεται λίγο άδοξο να θέλει απλά να αντιγράψει έναν ήχο κάποιου γνωστού κιθαρίστα (κι ας παίζει μόνο την μι...) ;)

Πάντως, αν δεν έχει κανείς την βίδα του πειραματισμού με τους ήχους, κλπ, μου φαίνεται λίγο άδοξο να θέλει απλά να αντιγράψει έναν ήχο κάποιου γνωστού κιθαρίστα (κι ας παίζει μόνο την μι...)
ευτυχως (ή δυστυχως) στην περιπτωση του EDGE ισχυει το "no way Jose".

τελικά δεν είπε κανείς?

Τον ήχο που ακούς στο δίσκο είναι αδύνατο να τον αναπαράγεις στο σπίτι σου, είναι αποτέλεσμα σκληρού sound design. Αν όμως μιλάτε για τον ήχο στο βίντεο που έβαλε ο gangster, νομίζω οτι χρησιμοποιεί humanizer (ί-α, ί-α,ί-α κλπ) σε συνδυασμό με drive-EQ-delay.

blue είπε:
τελικά δεν είπε κανείς?

Τον ήχο που ακούς στο δίσκο είναι αδύνατο να τον αναπαράγεις στο σπίτι σου, είναι αποτέλεσμα σκληρού sound design. Αν όμως μιλάτε για τον ήχο στο βίντεο που έβαλε ο gangster, νομίζω οτι χρησιμοποιεί humanizer (ί-α, ί-α,ί-α κλπ) σε συνδυασμό με drive-EQ-delay.
είχα την εντύπωση ότι χρησιμοποιεί whammy (χωρίς να έχω παίξει ποτέ μαζί του για να ξέρω τον ήχο του από πρώτο χέρι)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back