Τροφοδοτικό πεταλιών

Aggelos22i

Μόνιμος θαμώνας
Καλησπερα παιδια! φτιαχνω μια πεταλιερα που αποτελειτε απο 6 πεταλια εχω καλα patch cables χρειαζομαι ομως ενα τροφοδοτικο ειμαι λοιπον αναμεσα στο Voodoo Lab Pedal Power 2 Plus το οποιο βρηκα 150ευρω περιπου και το Visual sound 1spot το οποιο βρηκα με τα καλωδια του 40ευρω. Θα με συμφερε να δωσω τα 40ευρω η θα εχω προβληματα με βομβους κλπ? παλιοτερα ειχα μια boss bcb60 που ειχε τον PSA και δεν ειχα κανενα προβλημα. Παρακαλω τα φωτα σας!

Ετσι πιστευω και εγω φιλε μου οπου το εψαξα ειδα αρκετα θετικα... απλα δυσκολευομαι να το πιστεψω  (λογο της τιμης του) ;)

κοιταξε οτι πληρωνεις παιρνεις.

τροφοδοτικα τυπου σαν το voodoo ειναι κατι σαν επενδυση. ξερεις οτι ποτε μα ποτε δεν θα εχεις θορυβο και οτι και να γινει με το ρευμα δεν θα κλαψεις τα πεταλια σου.

στα παρελθον ειχα ενα πολυ καλο τροφοδοτικο σαν το voodoo αλλα το πουλησα γιατι μου ειναι περιττο.

πλεον εχω ενα Boss και για προστασια απο το ρευμα βαζω αυτο

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200002725

και εχω το κεφαλι μου ησυχο

Εγώ θα συμβούλευα να πάρεις την πεταλιέρα σου και να πας να τα δοκιμάσεις.

Όταν έφτιαξα την δική μου, ήθελα το T-Rex Chameleon... Πήρα την πεταλιέρα μαζί για να το δοκιμάσω επιτόπου.

Εκεί είχε και ένα πολύ πιο φτηνό- κάτι κινέζικο. Αρχικά σκέφτηκα, ΟΚ μπορεί να να κάνω την δουλειά μου με λιγότερα.

Το «κάρφωσα» στα πετάλια και μπζζζζ... μπζζζζζ...    ;D

Μόλις δοκίμασα το T Rex, ησυχία, τάξη και ασφάλεια  ;) ;D

Φυσικά αυτό ήταν που κατέληξε στην πεταλίερα μου  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Το «κάρφωσα» στα πετάλια και μπζζζζ... μπζζζζζ...    ;D

Μόλις δοκίμασα το T Rex, ησυχία, τάξη και ασφάλεια  ;) ;D
αυτο ειναι που με προβληματιζει γιατι προσπαθω να φτιαξω ηχο οχι να χαλασω  :P

Παρε τα πεταλια σου και δοκιμασε και τα 2 τροφοδοτικα πλαϊ-πλαϊ μονο ετσι θα ακουσεις (εαν ακουσεις) τη διαφορα.

Εγω χρησιμοποιουσα το 1-spot για πολλα χρονια με ολα τα πεταλια της συν.φωτο χωρις απολυτως κανενα προβλημα και με μηδενικο θορυβο.

PB25.JPG

Πες μας και ποια πετάλια έχεις αν και με το OneSpot θα είσαι εντάξει!

Το αγόρασα σε φίλο μου πριν κανα 2 μήνες, ο οποίος έχει 6-7 πετάλια...Για το αν τα σήκωνε δεν το συζητώ, αλλά ήταν και πλήρως αθόρυβο!Και μέχρι στιγμής δεν με έχει πάρει τηλέφωνο να μου πει "τι Μ***** είναι αυτό?"  ;D

Αν σου τύχει τώρα να έχεις θόρυβο, όπως έχει τύχει και σε κάποιο κόσμο εδω μέσα, πας και το αλλάζεις!

Πάντως δεν χάνεις τίποτα, να πάρεις τα πετάλια σου και να πας να δοκιμάσεις τροφοδοτικά δίπλα-δίπλα!

Superfunk είπε:
Παρε τα πεταλια σου και δοκιμασε και τα 2 τροφοδοτικα πλαϊ-πλαϊ μονο ετσι θα ακουσεις (εαν ακουσεις) τη διαφορα.

Εγω χρησιμοποιουσα το 1-spot για πολλα χρονια με ολα τα πεταλια της συν.φωτο χωρις απολυτως κανενα προβλημα και με μηδενικο θορυβο.
Να δοκιμασω λιγο δυσκολο δυστυχως ειμαι επαρχια  :-\ οπως ειπα και παραπανω εχω διαβασει πολλα θετικα για το 1spot! (τι τα θες ολα αυτα βρε?? ποσο ρευμα πληρωνεις? )  :P

Aggelos22i είπε:
Να δοκιμασω λιγο δυσκολο δυστυχως ειμαι επαρχια  :-\ οπως ειπα και παραπανω εχω διαβασει πολλα θετικα για το 1spot! (τι τα θες ολα αυτα βρε?? ποσο ρευμα πληρωνεις? )  :P
Δεν είναι σώνει και ντε ότι θα υπάρξει πρόβλημα με το 1spot. Απλά λέμε για δοκιμή, just in case που μια στις 1000 μπορεί να υπάρξει κάποιο ζήτημα.

Για να είσαι εσύ εντάξει δηλαδή και να μην το πάρεις και προκύψει κάποια (σχετικά απίθανη) εκνευριστική έκπληξη.  ;)

μου αρεσε και το Fuel tank clasic απο t-rex εχει και 2 spot καβατζα αυτο εχει προστασια κλπ ετσι?

Aggelos22i είπε:
μου αρεσε και το Fuel tank clasic απο t-rex εχει και 2 spot καβατζα αυτο εχει προστασια κλπ ετσι?
Χωρίς να το έχω πιάσει στο χέρι- και με πάσα επιφύλαξη- νομίζω πως ναι.

@SF: Ορέ Νίκο είδα καλά; Έχεις το συνθοουά της Τζίτζιτεκ  ;D στην πεταλιέρα σου;

Κι εγώ ήμουν χρήστης του one spot, το χρησιμοποιούσα για 3-4 χρόνια χωρίς προβλήματα, κυρίως στο σπίτι.

Τον τελευταίο χρόνο που έχω αρχίσει πάλι να παίζω live, το έπαιρνα μαζί μου (και στις πρόβες και στα live) ώσπου στο 6ο αν θυμάμαι καλά live, με κρέμασε την ώρα του sound check, μισή ώρα πριν αρχίσουμε.

Άρχισε να δίνει ρεύμα διακεκομμένα (τα πετάλια αναβόσβηναν σαν alarm) με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να ψάχνω για μπαταρίες σε περίπτερα της πατησίων.

Το αντικατέστησα με ένα carl martin pro power το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει δοκιμαστεί σε live. (Μόνο 2 πρόβες έχει παίξει τις οποίες έβγαλε μιά χαρά χωρίς προβλήματα και θορύβους)

Εγω παντως δεν εμπιστευομαι εναν φορτιστη κινητου για τα πεταλια που χρυσοπληρωσα.

Το να δωσεις οσα λεφτα κανει ενα καλο πεταλι για την τροφοδοσια ολων των πεταλιων σου,δεν ειναι υπερβολη-πλεονασμος,αλλα επενδυση και ασφαλεια.

Πηρα ενα Chameleon και ειμαι ησυχος (και αυτα το ιδιο).

Αν αργοτερα αλλαξουν οι απαιτησεις μου (τα πεταλια) και δεν μου κανει πια το T-Rex, θα δοκιμαζα ευχαριστως ενα Voodoo Power ή ενα Cioks που βρισκονται ψηλα στην εκτιμηση μου (και οχι μονο στην δικη μου)  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
@SF: Ορέ Νίκο είδα καλά; Έχεις το συνθοουά της Τζίτζιτεκ  ;D στην πεταλιέρα σου;
το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πεταλι που πραγματικα μου λειπει απο τοτε που σταματησα να παιζω με πεταλια και το γυρισα στην Tonelab,φοβερο πεταλι οντως. 

(τι τα θες ολα αυτα βρε?? ποσο ρευμα πληρωνεις? )
τιποτα δεν πληρωνω πλεον (ειδα το φως το αληθινο δηλ. την Tonelab... ;D)

οντως και εγω τα βλεπω ολα αυτα και λεω "what was I thinking?"... ;D

για αυτο θελω να αρκεστω σε αυτα τα πεταλια και πολλα ειναι... κατι τελευταιο το T Rex Fuel Tank Juicy Lucy ποσα τροφοδοτει?

Aggelos22i είπε:
για αυτο θελω να αρκεστω σε αυτα τα πεταλια και πολλα ειναι... κατι τελευταιο το T Rex Fuel Tank Juicy Lucy ποσα τροφοδοτει?

Εχει 5 isolated εξοδους (αυτο δεν ειναι δεσμευτικο βεβαια για 5 μονο πεταλια) αλλα ειναι 12V.

Χρειαζεσαι 12V?

georgekz750 είπε:
Εχει 5 isolated εξοδους (αυτο δεν ειναι δεσμευτικο βεβαια για 5 μονο πεταλια) αλλα ειναι 12V.

Χρειαζεσαι 12V?
+1

Ακριβώς έτσι. Ενώ αντίθετα με το Chameleon έχεις τα 9αρια σου και αν σου τύχει κάνα 12αρι πετάλι σου δίνει δύο  ;)

Που βέβαια μπορείς να αλλάξεις τα 12αρια σε 9αρια

Edit: σου δίνει και ένα 18V που και αυτό από τον επιλογέα το κάνεις 9V αν θες

T-Rex-Fuel-Tank-Juicy-Lucy.jpg

Αν έχεις τα χρήματα πάρε το voodoo lab, πίστεψέ με δεν θα πιστέψεις

τη βελτίωση στον ήχο σου και την συμπεριφορά των πεταλιών σου.

Φίλε για αρχή το καλύτερο είναι η προστασία από το ρεύμα που σου πρότεινε κάποιος φίλος πιο πριν,έχω κλάψει συσκευές γι'αυτό στο λέω.

Από τροφοδοτικά η μόνη εμπειρία που είχα ήταν η εξής το boos V-wah που είχα μια φορά και ένα καιρό το τροφοδοτούσα με το γνήσιο της boss και όλα ΟΚ.

Είχα ένα άλλο απλό που του αλλάζεις την πολικότητα και τα βολτ(το είχα για άλλο άσχετο λόγο από πετάλια κτλ.),και από περιέργια το δοκίμασα και είχε θόρυβο,το θέμα είναι πως όταν το μέτρισα αντί για 9 βολτ που το ρύθμισα αυτό είχε 13,5  :o.

Ήταν ακριβείας οι ρυθμίσεις του  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πέρα από την πλάκα μην σε τρομάξω χωρίς λόγο γιατί ήταν τελείως του πεταματού και δεν είναι να το πέρνεις ως μέτρο σύγκρισης.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back