this is the best. Believe me...yameth είπε:Κοίτα, αν αφεθείς, όπως εγώ π.χ. μπορεί και να μην καταλαβαίνεις διαφορές απο ένα ενισχυτή σε άλλον! Και είσαι ευτυχής. ;D
1) Επειδή έχουμε βρεθεί πολλάκις στο στουντιάκι και ξέρεις τη κατάσταση θα γνωρίζεις ότι δεν μπορώ να ξεχωρίσω πότε παίζω με strat και πότε με Gibson. Και είμαι ευτυχής, ακούω τον εαυτό μου.yameth είπε:1) Κοίτα, αν αφεθείς, όπως εγώ π.χ. μπορεί και να μην καταλαβαίνεις διαφορές απο ένα ενισχυτή σε άλλον! Και είσαι ευτυχής. ;D
2) Ομως σίγουρα θα υπάρχει κάποια διαφορά. Ισως 1-5%, ίσως και όχι αλλά θα πρέπει να έχεις κάποιες σταθερές για να το κρίνεις. π.χ. κιθάρα, ενισχυτή με σταθερό ρεύμα και κυρίως looper που θα επαναλαμβάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.
3) Τελικά που κατάληξες; Ακουγεται καλύτερα με πεσμένες μπαταρίες;
Μια χαρα.Στο soundecheck θα βαζεις καινουριες μπαταριες, θα καθεσαι μπροστα τον ενισχυτη και θα ριχνεις μια κοντρα ξουρα.Nestoras είπε:Επίσης μου φαίνεται ξαναλέω ότι οι εντελώς καινούργιες με 9.6V ξυρίζουν λίγο παραπάνω.
1. σίγουρα οι μπαταρίες έχουν μεγαλύτερο βολτάζ (καινούργιες) και χαμηλότερο επίπεδο θορύβου. Δηλαδή σχεδόν 10 βολτ αντί 9 παρά.Nestoras είπε:1) Επειδή έχουμε βρεθεί πολλάκις στο στουντιάκι και ξέρεις τη κατάσταση θα γνωρίζεις ότι δεν μπορώ να ξεχωρίσω πότε παίζω με strat και πότε με Gibson. Και είμαι ευτυχής, ακούω τον εαυτό μου.
2) Το κάνω πάντα με τα ίδια σταθερά την ίδια στιγμή.
3) Ακούγονται καλύτερα με μπαταρίες σε σχέση με το ρεγκιουλαρισμένο τροφοδοτικό των 8.97V. Από κει και μετά μου φαίνεται ότι καλύτερα ακούγονται τα TS , Boss DS, Zen, Muff, Treble booster, Wah με μπαταρίες λίγο κάτω από 9V. Δεν έχω Fuzz / fuzz face style να πω. Επίσης μου φαίνεται ξαναλέω ότι οι εντελώς καινούργιες με 9.6V ξυρίζουν λίγο παραπάνω.
Ωραίος.Nestoras είπε:μου φαίνεται ότι καλύτερα ακούγονται τα TS , Boss DS, Zen, Muff, Treble booster, Wah με μπαταρίες λίγο κάτω από 9V. Δεν έχω Fuzz / fuzz face style να πω. Επίσης μου φαίνεται ξαναλέω ότι οι εντελώς καινούργιες με 9.6V ξυρίζουν λίγο παραπάνω.
Γελάτε βρε, όταν ο Eric Johnson μου προτείνει να του πατάω τις παραμορφώσεις του στα live να δω τι θα λέτε.Spyros Delta είπε:Μια χαρα.
Στο soundecheck θα βαζεις καινουριες μπαταριες, θα καθεσαι μπροστα τον ενισχυτη και θα ριχνεις μια κοντρα ξουρα.
Βουαλα.
Στο Live και φραπα και με καλο ηχο.
Αν και σχετικα ηλικιωμενος ;D - η ισως ακριβως γι αυτο 8) - μια χαρα ακους...Nestoras είπε:Ακούγονται καλύτερα με μπαταρίες σε σχέση με το ρεγκιουλαρισμένο τροφοδοτικό των 8.97V. Από κει και μετά μου φαίνεται ότι καλύτερα ακούγονται τα TS , Boss DS, Zen, Muff, Treble booster, Wah με μπαταρίες λίγο κάτω από 9V. Δεν έχω Fuzz / fuzz face style να πω. Επίσης μου φαίνεται ξαναλέω ότι οι εντελώς καινούργιες με 9.6V ξυρίζουν λίγο παραπάνω.
Nα βρε ο άνθρωπος που ξέρει.ez είπε:Αν και σχετικα ηλικιωμενος ;D - η ισως ακριβως γι αυτο 8) - μια χαρα ακους...
Κάποια στιγμή θα αλλάξω μπαταρία στο fishman της ηλεκτρακουστικής.Nestoras είπε:Οι Duracell procell, Panasonic, Energizer <8.7V, GP, Aerocell, μ' άρεσαν περισσότερο από Duracell, Fujitsu, Fender, κλπ
Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη...Nestoras είπε:Υ.Γ. Και θα προχωρήσω έτι περισότερον λέγοντας ότι:
Οι Duracell procell, Panasonic, Energizer <8.7V, GP, Aerocell, μ' άρεσαν περισσότερο από Duracell, Fujitsu, Fender, κλπ
fusiongtr είπε:Κάποια στιγμή θα αλλάξω μπαταρία στο fishman της ηλεκτρακουστικής.
Έχεις καμιά πρόταση για λιγότερο quack? :laugh:
Όχι, ξέρω ότι είναι κινέζικες αλλά δεν δοκίμασα.yameth είπε:Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη...Για τις κίτρινες ΙΚΕΑ έχεις άποψη;
Τα mA ή τα Volt?Lord_Goumis είπε:Δεν ξέρω αν είναι σχετικό με το θέμα αλλά υπάρχουν τροφοδοτικά που μπορείς να ρυθμίσεις το πόσο mA θα έχει παροχή το πετάλι για καλύτερη απόδοση, ειδικά στα boost-overdrive και λοιπά πετάλια.
Εγώ μιλούσα για τα mA, έχω αυτό αν και δεν το χρησιμοποιώ πλέον λόγω της boss bc60Nestoras είπε:Τα mA ή τα Volt?
Δεν ήξερα γι' αυτή τη δυνατότητα.Lord_Goumis είπε:Εγώ μιλούσα για τα mA, έχω αυτό αν και δεν το χρησιμοποιώ πλέον λόγω της boss bc60
DIP switch also changes maximum current to between 50 & 250mA