TOTO - Rosanna isolated tracks

AuditoryDriving

Παλιά καραβάνα
Δεν ήξερα αν έπρεπε να το βάλω εδώ ή στην ενότητα recording... αλλα νομίζω οτι κυρίως αφορά το τι μουσικάρες ήταν οι Toto, οπότε.. απολαύστε

Το απόσπασμα είναι απο ραδιοφωνική εκπομπή :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καταπληκτικό... απολαυστικό. Σου έδινε το αίσθηση ότι ήσουν στο στούντιο την ώρα που οι θεούλιδες το έγραφαν  8)

Thanx AD που το ανέβασες.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Καταπληκτικό... απολαυστικό. Σου έδινε το αίσθηση ότι ήσουν στο στούντιο την ώρα που οι θεούλιδες το έγραφαν  8)

Thanx AD που το ανέβασες.
Ακριβώς!

Όσον αφορα το ανεβασμα, ευχαριστηση μου Terry :-D

:)

Επίσης, όλα αυτα τα making of classic rock albums ντοκυμαντερ που κυκλοφορουν στο youtube ειναι απιστευτα :)

μιλωντας ηχητικα και μονο , θα παρατηρουσα οτι

αν ακουγα εναν εναν τους ηχους ολων των οργανων ,δεν θα μου εκαναν αισθηση , πλην της ντραμς που στεκεται απο μονη της . Ο συνδυασμος ομως ολων το κανει αριστουργημα .

Ωραιος Τακη,μας εφτιασες.

Περα απο τα υπολοιπα-μεγιστη μπαντα ενας προς εναν,τι να λεμε-σκεφτομουν ακριβως αυτο:

Superfunk είπε:
Α ρε Jeff τι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ντραμμερ που ησουνα  :'(
Tι γκρουβ εβγαζε!Το "στελνει" το κομματι.

..μη χάσετε αυτή τη σειρά ντοκυμαντερ (making of classic rock albums) με κανενα τροπο :)

Fleetwood Mac - The making of Rumours

(στα ντοκυμαντερ αυτα πεφτει πολυ σηκωμα φετας σε μεμονωμενα tracks και ειναι αυτο ακριβως που λεει ο alex, οτι κιθαρες κτλ ακουγονται πολυ "αδειες" αλλα ειναι ετσι προφανως για να μην υπαρχει συχνοτικη υπερκαλυψη με αλλα οργανα και να εξυπηρετειται η μιξη  ;D)

Επίσης, τα επί μέρους tracks των μουσικών (μου) ακούγονται πολύ πιο ενδιαφέροντα από το ίδιο το κομμάτι.

Ίσως φταίει η αισθητική της εποχής? Ίσως και η εγγενής "αναπηρία" των σεσιονάδων: είναι σπουδαίοι παίχτουρες αλλά συνήθως πιο πολύ διεκπεραιώνουν παρά δημιουργούν trend στον ήχο.

#mi_me_fate

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back