X-minor είπε:
Καλά για το παίξιμο τι να πω, δεν έχει νόημα, ότι είπαν οι προλαλήσαντες. Έχω όμως ερώτηση. Τα backing tracks τα βρίσκεις κάπου; Τα φτιάχνεις εσύ... κάπως; Γιατί ειδικά το συγκεκριμένο είναι πολύ "καθαρό".
Οχι, αυτο απο καπου το κατεβασα ετοιμο. Μαλλον youtube απο οτι θυμαμαι.
Απλα εψαξα καμποσο γιατι εχει διαφορες πχοιοτητες.
Η αληθεια ειναι ομως οτι δεν περιμενα καλο σχολιο για την ποιοτητα του backingtrack (για να μη πω οτι περιμενα το αντιθετο) αφου το εχω χαλασει αρκετα αν προσεξει καποιος.
Το γιατι ειναι μεγαλη ιστορια και εχει πλακα.
Ειχα γραψει τις κιθαρες πανω σε backingtrack παιγμενο απο φιλους μουσικους (κατι σε κολομπαρεΐσον φαση) και ηταν σε μετρονομο πανω.
Τελικα δεν τα βρηκαμε γιατι δεν τους εκανε το βιντεο, επειδη ηθελαν να φαινομαι κι εγω ολοκληρος στο βιντεο οπως εκεινοι.
Τεσπα δεν μου ζητηθηκε κατι τετοιο απο την αρχη και αφου εχω δει πολλες τετοιες συνεργασιες στο Tube, ο καθενας να βιντεοσκοπει οπως νομιζει, το εκανα κι εγω κατα τον προσφιλη μου τροπο να δειχνω πρωτο πλανο το οργανο.
Βαριομουν (και δεν ηθελα κιολας γιατι μου αρεσε αυτο που εκανα) να το ξαναγραψω κι ετσι αποφασισα να βαλω τους ιδιους του TOTO να .... μου παιζουν τα ακκορντα για να σολαρω ;D ;D ;D
Οι Toto ομως εχουν ηχογραφησει χωρις μετρονομο.
Ε εγω με το cubase, αλλου τους ξεχειλωσα, αλλου τους μαζεψα, και τους εβαλα τελικα πανω στο μετρονομο που ειχα ηχογραφησει.
Αυτο εχει σαν αποτελεσμα σε καποια σημεια, το μπασο ιδιως σε μεγαλες νοτες με διαρκεια, να ακουγεται να "κλωτσαει".
Ακου προσεκτικα με ακουστικα πχ στο 0.29 ως 0.40 που κανει μπουρμπουληθρες το μπασο.