Τοοl? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAxαχαχαχαχαχα!(καλο)Ενταξει' date=' καλη η πρωτοπορια, καλο το διαφορετικο, αλλα 53 Ε και ''απαγορευεται το καπνισμα''/''απαγορευονται κουτακια μπυρας-μυτερα αντικειμενα'' να πανε να Γ@@@@@ τα Εργαλεία!!!! Εγω αποψε ειμαι για blueswire ή lost bodies. Θα δειξει!!!![/quote']
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Αυτες οι απαγορεύσεις ισχύουν για όλες τις συναυλίες και καλά κάνουν! Αν είναι δυνατόν!
Ναι ρε....Ήμαρτονξ πάμε στην συναυλία και μόνο κρίση άσθματος δεν παθαίνω με τα κωλοτσίγαρα...ειδικά σε κλειστούς χώρους....Τοοl? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAxαχαχαχαχαχα!(καλο) Ενταξει, καλη η πρωτοπορια, καλο το διαφορετικο, αλλα 53 Ε και ''απαγορευεται το καπνισμα''/''απαγορευονται κουτακια μπυρας-μυτερα αντικειμενα'' να πανε να Γ@@@@@ τα Εργαλεία!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Είχα πάει cure πέρσυ και ήταν μια κοπέλα δίπλα που σπούδαζε αγγλία και εχε πάει σε αρκετες συναυλίες και μου ειπε ότι εκει ο ένας σέβεται τον αλλον...και απολαμβανουν την συναυλία όλοι.....
Με πληγώνεις τώρα :lol: :lol:και όσο τα σκέφτομαι να σας πω και το άλλο....??!?!? 150 Ε να γίνουν οι συναυλίες...για να σταματήσουν να πηγαίνουν όλοι οι γύφτοι κάφροι που έχουν να κάνουν μπάνιο 3 χρόνια και την πίνουν δίπλα μου.... αι στα διάλα πιά... ρατσισμός και ελιτισμός... σήμερα...έχω πει οτι αν απογοητευτώ...απο όλη την φάση δεν θα ξαναπάω ποτε σε live συγκροτήματος...