tool live!!!

blink182

Θαμώνας
σημερα οπως ξερετε ειναι το live των tool!ποιοι απο εσας θα πανε ?και ποια ειναι η γνωμη σας...... :lol: :lol:

mention this to me,mention somethin, mention anything ,and watch the weather change....

Τοοl? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAxαχαχαχαχαχα!(καλο) :) Ενταξει, καλη η πρωτοπορια, καλο το διαφορετικο, αλλα 53 Ε και ''απαγορευεται το καπνισμα''/''απαγορευονται κουτακια μπυρας-μυτερα αντικειμενα'' να πανε να Γ@@@@@ τα Εργαλεία!!!! Εγω αποψε ειμαι για blueswire ή lost bodies. Θα δειξει!!!!

Τοοl? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAxαχαχαχαχαχα!(καλο) :) Ενταξει' date=' καλη η πρωτοπορια, καλο το διαφορετικο, αλλα 53 Ε και ''απαγορευεται το καπνισμα''/''απαγορευονται κουτακια μπυρας-μυτερα αντικειμενα'' να πανε να Γ@@@@@ τα Εργαλεία!!!! Εγω αποψε ειμαι για blueswire ή lost bodies. Θα δειξει!!!![/quote']
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Αυτες οι απαγορεύσεις ισχύουν για όλες τις συναυλίες και καλά κάνουν! Αν είναι δυνατόν!

Ρε παιδιά γιατι τοσο ακριβοι??? 52 αργύρια ...???

Είπαμε...Μηπως το ψιλο παρακάνανε ???

Τοοl? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAxαχαχαχαχαχα!(καλο) Ενταξει, καλη η πρωτοπορια, καλο το διαφορετικο, αλλα 53 Ε και ''απαγορευεται το καπνισμα''/''απαγορευονται κουτακια μπυρας-μυτερα αντικειμενα'' να πανε να Γ@@@@@ τα Εργαλεία!!!!
Ναι ρε....Ήμαρτονξ πάμε στην συναυλία και μόνο κρίση άσθματος δεν παθαίνω με τα κωλοτσίγαρα...ειδικά σε κλειστούς χώρους....

Είχα πάει cure πέρσυ και ήταν μια κοπέλα δίπλα που σπούδαζε αγγλία και εχε πάει σε αρκετες συναυλίες και μου ειπε ότι εκει ο ένας σέβεται τον αλλον...και απολαμβανουν την συναυλία όλοι.....

Είχα πάει cure πέρσυ και ήταν μια κοπέλα δίπλα που σπούδαζε αγγλία και εχε πάει σε αρκετες συναυλίες και μου ειπε ότι εκει ο ένας σέβεται τον αλλον...και απολαμβανουν την συναυλία όλοι.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μήπως ήταν στο μέγαρο και μπερδεύτηκε??

Οι άγγλοι (- Λονδίνου) είναι χειρότεροι Ελληνάρες από εμάς

Fleamail εxεις ενα δικιο (μην σου πω και 2) σε αυτα που λες αλλα πραγματικα, οντας και καπνιστης, ειναι πολυ καλο να μπορεις να κανεις ενα τσιγαρο σε μια συναυλια. Τωρα ομως ειναι και αυτο που λες για τους μη καπνιστες αλλα...ξερω εγω; Παν μετρον αριστον;;;smokers/non-smokers; :lol: :lol: :lol:

Μπυρα δεν πινω αλλα φανταζομαι πως θα υπαρχουν ατομα που...θα θελουν να πιουν και μου φαινεται λογικο..!

Θα πάνε δύο αδέρφια μου -τους γουστάρουν τρελά- αλλά τα 52 Ε είναι πολλά (πάρα πολλά). Όσο για το κάπνισμα συμφωνώ απόλυτα με τον fleamail.

oi tool είναι μάλλον το πιο εμπορικό συγκρότημα με σκληρό ήχο...δηλαδή τι περιμένετε? να έχει 20Ε ? :( καλύτερα να μην βγεις δυό μέρες και να πας Tool... anyway η γκρίνια θα είναι πάντα γκρίνια...

όλα τα παραπάνω σε όλες τις συναυλίες δεν επιτρέπονται.... μπύρες υπάρχουν πάντα σε πλαστικά... και μπουκάλια χωρίς καπάκια... όχι θα είναι οι καθυστεριμένοι heavy metallades και θα πετάνε μμαλακίε$#^^@ γενικά στον κόσμο...!!!! μεγάλα παιδιά να βγάλουμε και κανα μάτι...

και όσο τα σκέφτομαι να σας πω και το άλλο....??!?!? 150 Ε να γίνουν οι συναυλίες...για να σταματήσουν να πηγαίνουν όλοι οι γύφτοι κάφροι που έχουν να κάνουν μπάνιο 3 χρόνια και την πίνουν δίπλα μου.... αι στα διάλα πιά... ρατσισμός και ελιτισμός... σήμερα...έχω πει οτι αν απογοητευτώ...απο όλη την φάση δεν θα ξαναπάω ποτε σε live συγκροτήματος...

Παιδιά αν πάει κανείς στους tool και βγάλει φωτο,ας τις ποστάρει plz.

Όσο για τις απαγορεύσεις,και καλά κάνουνε αλλά ξενερώνεις λίγο.

Αν δεν πιεις σε μια συναυλία βαριέσαι μετά,αν είσαι νηφάλιος ντρέπεσαι να χτυπηθείς αλλά αν έχεις πιει λιγάκι σου βγαίνει(μιλάω εκ πείρας :lol: :lol: )

Το ότι απαγορεύουν το κάπνισμα δεν είναι και τόσο τρομερό.Δεν θα ήθελες να καείς από το τύπο που είναι πίσω σου :wink:

και όσο τα σκέφτομαι να σας πω και το άλλο....??!?!? 150 Ε να γίνουν οι συναυλίες...για να σταματήσουν να πηγαίνουν όλοι οι γύφτοι κάφροι που έχουν να κάνουν μπάνιο 3 χρόνια και την πίνουν δίπλα μου.... αι στα διάλα πιά... ρατσισμός και ελιτισμός... σήμερα...έχω πει οτι αν απογοητευτώ...απο όλη την φάση δεν θα ξαναπάω ποτε σε live συγκροτήματος...
Με πληγώνεις τώρα :lol: :lol:

Η καλύτερη φάση είναι τα live από ερασιτεχνικά συγκροτήματα.Στη Σπάρτη ας πούμε γίνονται συνέχεια τέτοια σε καφετέριες.Μπαίνεις τσάμπα,κάνεις ό,τι θέλεις και περνάς καλά.

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...Σε ROCK συναυλία πάτε ρε.¶μα θέλετε να δείτε χαλαρά κι ωραία πρεπει να αλλάξετε είδος.

[γραφικός]Στα χρόνια μου,ξεκίναγαν οι τρύπες και δεν ήξερες που θα βρίσκεσαι στο επόμενο beat στο ΡΟΔΟΝ και στο ΑΝ.Κι ο εξαερισμός μια χαρά :lol: [/γραφικός]

Αν είναι δυνατόν 8O 8O

τον καρκίνο του Ρόδον τον έχουμε νιώσει στο πετσί μας...με τα σάπια Μάνος ηχεία...

και γω έχω περάσει απίστευτα και στις τρύπες και σε άλλες metal rock συναυλίες....αλλα κάποια στιγμή η έννοια ακούω μουσική σε ένα live που απλά πέφτει παλαβό κοπάνιμα...χάνεται... στην τελική εγώ όταν κουνάω το κεφάλι μου σαν σπαστικός και ρίχνω κουτουλιές στον μπροστινό μου ...δεν ακούω 8)

μάλλον δεν μπορώ να κάνω 2 πράγματα ταυτόχρονα... οι μπύρες σε πλαστικά...είναι απαραίττητες...αλλα σε πλαστικά ώστε να μην πετάγονται..!!!

το μόνο κακό ειναι οτι πάντα είναι ζεστές :cry:

το χειιρότερο βέβαια στις περισσότερες συναυλίες...είναι αυτό που έχει πει ο henderson... oτι το ακροατήριο ...είναι σαν live του johny cash σε φυλακές αντρών 8) ..αν και τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί η κατάσταση....

παιδια ακουστε να δειτε... 8O 8O

για το καπνισμα και τα σχετικα καλα κανουν...δν θα μπαφιασω εγω επειδει εισαι εσυ μπαφιαρης.....κανε υπομονη, τα live των tool εινα εξαιρετικα και απαιτουν 100%προσοχη και αφοσιωση ,αν εισαι fan και σε αυτους νομιζω απευθηνωνται...........τωρα για το 52 Ε ..μην ξεχνατε οτι tool ειναι αυτοι....και μην ξεχνατε επισης τους mastodon...που αυτη τη στιγμη σκιζουν σε αμερικη και ευροπη..... 8) λοιπον τι εχετε να πειτε????? :D :D :D

56 γιουρος το εισιτηριο...Θα φερουν λεει πολυ τρελλο

εξοπλισμο, εξ ου και τοσα πολλα τα χρηματα..Εγω δεν δινω

ΤΟΣΑ λεφτα για live,και ας υπαρχει καλη σχεση τιμης-διασκεδασης...

(εκτος και αν ερθουν ποτε οι dead can dance...)

Ασε που τους ακουγα τοσο πολυ (aenima,laterallus)που στα 10

πρωτα λεπτα του 10,000 days ΒΑΡΕΘΗΚΑ!

Θα εχει παρα πολυ κοσμο ομως,οσοι πιστοι..2 ωρες πριν τουλαχιστον :wink:

Επισης να προσεχετε τις ωτορραγιες,καλο θα ειναι να υπαρχει ενα

κομματι βαμβακι για αναγκη..Εγω ετσι την επαθα.. :cry: Τελος,οσον

αφορα τις απαγορευσεις -100.Ασε τον ανθρωπο να πιει τις μπυρες

και τα τσιγαρα του με την ησυχια του ρε φιλε,ουτε σε βαραει ουτε ειναι στην πλατη σου! :lol: [/b]

".Ασε τον ανθρωπο να πιει τις μπυρες

και τα τσιγαρα του με την ησυχια του ρε φιλε,ουτε σε βαραει ουτε ειναι στην πλατη σου! "

μην ξεχνας οτι εισαι σε κλειστο χωρω και ουτος η αλλος απαγορευεται οποτε....

Trending...

Νέα θέματα

Back