Nαι ομολογώ οτι οι πρώτοι μαγνήτες που σκέφτηκα κι εγώ ήταν οι Bare Knuckles. Όχι μόνο γιατί έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τους Stormy Mondays, αλλά γιατί αξίζει πραγματικά να πάρεις ένα τηλέφωνο και να μιλήσεις με τον ίδιο τον Tim, ό οποίος είναι κατατοπιστικότατος στις περιγραφές και σε βοηθάει πολύ να επιλέξεις τον μαγνήτη που θα ήθελες μέσα από μια μεγάλη γκάμα.
Επειδή όμως το site βρίθει από μανιακούς Telecasterάκηδες, και έχω για παράδειγμα δεί τον SF να αναφέρεται με πολύ κολακευτικά σχόλια στους Lindy Fralin, είπα να ζητήσω μια γνώμη παραπάνω, μηπως και υπάρχει μια αντικειμενική αξία στην οποία έχετε καταλήξει.
Σχετικά με τις απαντήσεις και τις ερωτήσεις να πω μόνο ότι οι Black Dog ήταν πολύ γκαζωμένοι για τα γούστα μου, λίγο Hard Rock θα τολμούσα να πώ (βλ. Van Halen και τα σχετικά).
Τώρα για φώτο, δεν ξέρω αν αξίζει να ανεβάσω... Η κιθάρα όχι απλά είναι relic, μόνο με σκεπάρνι που δεν την έχουνε σκάψει... τo headstock είναι σβησμένο με γυαλόχαρτο...κλπ
Παίζει βέβαια καταπληκτικά παντού, (ή μάλλον καλύτερα τουλάχιστον από την παλιά μου Fender) και την πήρα κυριολεκτικά τζάμπα!!!