Το καλύτερο πετάλι του κόσμου!

Superfunk

R.I.P.
Super_Tone_Pedal.jpg

Μολις αγορασα ενα & το ενα χιτ διαδεχεται το άλλο!Τι ηχος ειναι αυτος θεε μου, τι ηχος!! :lol: :lol:

Θέλω και εγώ!! Μου χρειάζεται σίγουρα!! :D

Πρέπει να είναι και από τα λίγα πετάλια που δουλεύουν καλύτερα με όλα στο full... :P :D

superfunk πρέπει να ενημερώσεις τους ενδιαφερομένους που μπορούν να το προμηθευτούν, από ότι θυμάμαι το έφερνε πολλή παλιά ο Στόλλας, τώρα το φέρνει μόνο με ειδική παραγγελία.

πράγματι έχει υπέροχο ήχο κυρίος αν παίζεις με γκάζια.

8O :lol: :lol: :wink:

Αμάν ρε μοναχοφάη!

Δεν λες τίποτα. 'Ολο για Telecaster και τελεκλάστερ γράφεις.

Αντί να πείς το μυστικό σου από την αρχή...

Τόσο καιρό αναρωτιώμουν κι εγω τι μου λείπει κι είμαι ακόμα εδω... :(

Αμάν ρε μοναχοφάη!Δεν λες τίποτα. 'Ολο για Telecaster και τελεκλάστερ γράφεις.

Αντί να πείς το μυστικό σου από την αρχή...

Τόσο καιρό αναρωτιώμουν κι εγω τι μου λείπει κι είμαι ακόμα εδω... :(
Ώπα λες ε;Για αυτό οι μαγκίτσες Superfunk ε; :wink: :D :D

Περιττό να πούμε ότι είναι δικιά μου εφεύρεση το πετάλι :D :D :lol:
σόρρυ janick αλλά αντέγραψα το κύκλωμα σου και διαθέτω τους κλώνους (specially modded by myself :twisted: για περισσότερο mojo tone) αυτού του πεταλιού στα παιδιά του φόρουμ μόνο για 17258263828346613 € .

Επαναλαμβάνω ειδική τιμή μόνο για τους noizers.

Κανένα πρόβλημα με την τιμή... αρκεί να μας αφήσεις να κάνουμε πρώτα ένα test drive στο πρώτο ποντεσιόμετρο...

Το πρόβλημα μου είναι αν το αντιγραμένο κύκλομα αποδίδει τόσο καλά όσο το original...

Το πρόβλημα μου είναι αν το αντιγραμένο κύκλομα αποδίδει τόσο καλά όσο το original...

Σε διαβεβαιώ ότι ειδικά το μεσαίο ποτενσιόμετρο ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα απ' ότι στο original κύκλωμα. 8)

Εξακριβωμένο σου λέω,μην αργείς να παραγγείλεις

Τηλεφώνηστε τώρα στο 0900800700600500400300200200 και αποκτήστε τον ήχο των ονείρων σας.

Αν διαδοθεί η ύπαρξη αυτου του πεταλιού παιδιά....

το μόνο που θα επικρατήσει στον κόσμο της μουσικής σκηνής

θα ειναι η Rock/Blues/κλπ!!!! :D :D :D :D :D :D :wink:

Ολε!!!!!!!! 8) :wink:

Μηπως πρέπει να το δουμε λίγο ποιο ''σοβαρά'' το θέμα;;;;

:lol: :lol: :lol: :lol:

...περιμένω την rackmount έκδοση που θα έχει footswitchable λειτουργίες όπως international career/grammy award/date Jena Jameson και ανεμιστηράκι για να φυσάει τα μαλλιά πισω (και σε αργή κίνηση για super sexy εμφανίσεις)

Αν διαδοθεί η ύπαρξη αυτου του πεταλιού παιδιά....το μόνο που θα επικρατήσει στον κόσμο της μουσικής σκηνής

θα ειναι η Rock/Blues/κλπ!!!! :D :D :D :D :D :D :wink:

Ολε!!!!!!!! 8) :wink:

Μηπως πρέπει να το δουμε λίγο ποιο ''σοβαρά'' το θέμα;;;;

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ήδη μελετάω τα σχηματικά ...8) :lol:

...περιμένω την rackmount έκδοση που θα έχει footswitchable λειτουργίες όπως international career/grammy award/date Jena Jameson και ανεμιστηράκι για να φυσάει τα μαλλιά πισω (και σε αργή κίνηση για super sexy εμφανίσεις)
...κάπου εκεί στη μέση κέρδισες πελάτη....το θέλω και εγώ όταν βγει

Η rackmount έκδοση έχει παραμετροποιήσιμες όλες τις λειτουργίες. Στο "girls" ας πούμε, καθορίζεις το "silicone amount", όπως και το "denial delay", το οποίο οι πιο βιαστικοί μπορούν να το βάζουν στο μηδέν.

Περιμένω όμως να βγει η European Edition, που στο "money" θα βγάζει κατευθείαν Ευρώ. (Πού να τρέχεις στις τράπεζες με τα δολάρια...)

Η rackmount έκδοση έχει παραμετροποιήσιμες όλες τις λειτουργίες. Στο "girls" ας πούμε' date=' καθορίζεις το "silicone amount", όπως και το "denial delay", το οποίο οι πιο βιαστικοί μπορούν να το βάζουν στο μηδέν.

Περιμένω όμως να βγει η European Edition, που στο "money" θα βγάζει κατευθείαν Ευρώ. (Πού να τρέχεις στις τράπεζες με τα δολάρια...)

[/quote']
Ενδιαφέρεσαι για μία θέση στο τμήμα R&D της εταιρίας μου???

Έχεις πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες.

:lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back