Ώπα λες ε;Για αυτό οι μαγκίτσες Superfunk ε; :wink:Αμάν ρε μοναχοφάη!Δεν λες τίποτα. 'Ολο για Telecaster και τελεκλάστερ γράφεις.
Αντί να πείς το μυστικό σου από την αρχή...
Τόσο καιρό αναρωτιώμουν κι εγω τι μου λείπει κι είμαι ακόμα εδω...![]()
σόρρυ janick αλλά αντέγραψα το κύκλωμα σου και διαθέτω τους κλώνους (specially modded by myself :twisted: για περισσότερο mojo tone) αυτού του πεταλιού στα παιδιά του φόρουμ μόνο για 17258263828346613 € .Περιττό να πούμε ότι είναι δικιά μου εφεύρεση το πετάλι![]()
:lol:
Το πρόβλημα μου είναι αν το αντιγραμένο κύκλομα αποδίδει τόσο καλά όσο το original...
Μήπως βγαίνει και τίποτα αντίστοιχο για φωνή? Θα έκανε τρελές πωλήσεις στην Ελλάδα...![]()
Ήδη μελετάω τα σχηματικά ...8) :lol:Αν διαδοθεί η ύπαρξη αυτου του πεταλιού παιδιά....το μόνο που θα επικρατήσει στον κόσμο της μουσικής σκηνής
θα ειναι η Rock/Blues/κλπ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:
Ολε!!!!!!!! 8) :wink:
Μηπως πρέπει να το δουμε λίγο ποιο ''σοβαρά'' το θέμα;;;;
:lol: :lol: :lol: :lol:
...κάπου εκεί στη μέση κέρδισες πελάτη....το θέλω και εγώ όταν βγει...περιμένω την rackmount έκδοση που θα έχει footswitchable λειτουργίες όπως international career/grammy award/date Jena Jameson και ανεμιστηράκι για να φυσάει τα μαλλιά πισω (και σε αργή κίνηση για super sexy εμφανίσεις)
Η rackmount έκδοση έχει παραμετροποιήσιμες όλες τις λειτουργίες. Στο "girls" ας πούμε' date=' καθορίζεις το "silicone amount", όπως και το "denial delay", το οποίο οι πιο βιαστικοί μπορούν να το βάζουν στο μηδέν.
Περιμένω όμως να βγει η European Edition, που στο "money" θα βγάζει κατευθείαν Ευρώ. (Πού να τρέχεις στις τράπεζες με τα δολάρια...)
[/quote']
Ενδιαφέρεσαι για μία θέση στο τμήμα R&D της εταιρίας μου???
Έχεις πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες.
:lol: