Μου έχει προσφερθεί... Το χρώμα πάντως είναι απαράμιλλο... Πάντα είχα μια συμπάθεια σε συντηρητικά flame tops και αυτό μάλλον με καλύπτει... Δεν ξέρω... Δύσκολη απόφαση και το πόσο διόλου ευκαταφρόνητο.E7#9 είπε:αν και η φωτό δεν βοηθάει και πολύ δεν φαίνεται κάτι εξαιρετικό
γιατί ρωτάς;;
Αφου η εμφανιση σε καλυπτει επικεντρωσου στον ηχο και στο αν σε βολευει στο χερι.RiRiIII είπε:... Πάντα είχα μια συμπάθεια σε συντηρητικά flame tops και αυτό μάλλον με καλύπτει... Δεν ξέρω... Δύσκολη απόφαση και το πόσο διόλου ευκαταφρόνητο.
Βάζεις overlay στις Gibson σου;VietMan είπε:Ξεγυμνωσε τους μαγνητες, καν' της ενα περασματακι με overlay και θα γινει τζιτζι!
Στο λεω γιατι μου φαινεται καπως ταλαιπωρημενη...
Όντως ωραίο χρώμα, η φωτογραφία το αδικεί. Αντικειμενικά το top δεν είναι και ιδιαίτερα bookmatched, έχω δει καλύτερα παραδείγματα. Είναι ιδιαίτερο πάντως και μ'αρέσει.Μου έχει προσφερθεί... Το χρώμα πάντως είναι απαράμιλλο... Πάντα είχα μια συμπάθεια σε συντηρητικά flame tops και αυτό μάλλον με καλύπτει... Δεν ξέρω... Δύσκολη απόφαση και το πόσο διόλου ευκαταφρόνητο.
Ευχαριστώ!
Αλ
Αρα ο Μurphy εκανε καλα τη δουλεια του γιατι το μοντελο αυτο ειναι "Murphy Aged"VietMan είπε:Ξεγυμνωσε τους μαγνητες, καν' της ενα περασματακι με overlay και θα γινει τζιτζι!
:VietMan είπε:Δεν ειμαι gibsonas αλλα θα εβαζα, γιατι οχι?
Σας πονεσε η ιδεα εσας τους gibsonαδες?? ;D ;D
Μιας και ο πατερας μου ηταν 40 χρονια οχι φουρναρης αλλα επιπλοποιος αυτο που του προτεινεις να κανει ειναι εγκλημα για τα λουστρα των επιπλων.Φαντασου για τις κιθαρες... :VietMan είπε:Ξεγυμνωσε τους μαγνητες, καν' της ενα περασματακι με overlay και θα γινει τζιτζι!
Προφανώς και ο σκοπός της εν λόγω tribute κιθάρας είναι να αποδοθεί στο μέγιστο κάθε ορατό στοιχείο που υπήρχε στην κιθάρα του Bloomfield. Άρα σαφώς και υπάρχει το συγκεκριμένο distressed look. Μαλιστα σύμφωνα με το επίσημο site της Gibson μόνο 100 κομμάτια θα έχουν το συγκεκριμένο treatment. (http://www.gibson.com/en-us/Lifestyle/Features/spotlight-on-the-michael-bloom/). Μάλιστα, λόγω του οτι η συγκεκριμένη κιθάρα του Bloomfield αγνοείται μετά τον θάνατό του το '81 η Gibson αντέγραψε την κιθάρα του Μike βάσει φωτογραφιών του με το συγκεκριμένο όργανο. Απλά παραθέτω μερικά στοιχεία στοιχεία που ίσως ενδιαφέρουν. Νομίζω πως το όργανο αυτό απευθύνεται περισσότερο σε fans του Bloomfield εξ ου και η ακριβή τιμή της. Ως fan του Bloomfield (και εφόσον θα είχα τα χρήματα), θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.VietMan είπε:Ξεγυμνωσε τους μαγνητες, καν' της ενα περασματακι με overlay και θα γινει τζιτζι!
Αν μη τι άλλο όποιο και να είναι το αποτέλεσμα (αν και το ξέρω, είχα ενα γνωστό που έβαζε overlay σε αμερικάνα στρατ) θα αποκτήσεις ενα ωραίο και πρωτότυπο τραπεζάκι για τον καφέ ή το καλοκαιρινό τάβλιVietMan είπε:Παιδια με την πρωτη ευκαιρια θα εφαρμοσω τη μεθοδο γερο τζεπετο overlay (σε κανα οργανο που δεν πολυαξιζει) και θα ανοιξω thread οπου θα παραθετω λεπτομερως την αντιδραση του οργανου. Βριστε ελευθερα αλλα η ιδεα μου χει κεντρισει το ενδιαφερον ;D