Πού είναι αυτή η ψυχή?Δεν έπεσαν σε χειμερία νάρκη τα βατράχια? ;Dcigaret13 είπε:Δεν είδες τον Σάμυ στα νιάτα του φαίνεται..... :??? 8) ;D
Πού είναι αυτή η ψυχή?Δεν έπεσαν σε χειμερία νάρκη τα βατράχια? ;Dcigaret13 είπε:Δεν είδες τον Σάμυ στα νιάτα του φαίνεται..... :??? 8) ;D
Είναι η εποχή των τσίπουρων τώρα.......magna είπε:Πού είναι αυτή η ψυχή?Δεν έπεσαν σε χειμερία νάρκη τα βατράχια? ;D
Kαλε κοπελια,μην παιρνεις και ορκο. ;D ;D ;D ;Dmagna είπε:Βέβαια δεν υπάρχει άλλη κοπέλα
Μονος σου το εκανες σουρεαλ. Εγω μιλαω με επιστημονικα δεδομενα..magna είπε:Αυτός, ο Τσακ και το άγιο πνεύμα χαχαχαχαχαχα
πάλι σουρεάλ έγινε το θέμα............ :![]()
πάντως για την Ελλάδα μπορώ με μεγαλύτερη σιγουριά να πω ότι μετά την έλευση της τηλεόρασης πολλές γενιές οφείλουν την ύπαρξή τους σε αυτό:magna είπε:μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι scorpions ευθύνονται κατά πολύ για την κατακόρυφη αύξηση του πληθυσμού παγκοσμίως ;D
Εδώ έχουμε και αλλαγή φύλου....οκ....βάλε και κανά κομμάτι να γουστάρουμε εν ολίγοις ;DΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:Μονος σου το εκανες σουρεαλ. Εγω μιλαω με επιστημονικα δεδομενα..
Παλικαρι ;D ;D ;D,fabulous.magna είπε:Μετά τον κουβά που απήλαυσα ακούω thunderbirds. ;D΄
npap είπε:πάντως για την Ελλάδα μπορώ με μεγαλύτερη σιγουριά να πω ότι μετά την έλευση της τηλεόρασης πολλές γενιές οφείλουν την ύπαρξή τους σε αυτό:
ααααα ένα παράστημα ευθυτενές το'χει.Κάτω απ'τον κουβα δεν ξέρω τι παίζει ;Dgvour είπε:Παλικαρι ;D ;D ;D,fabulous.
Αυτά είναι Γιώργη! Κομματάρα!!! 8)gvour είπε:Επιτρεψτε μου,το αποκατω για Τερρυ,Παπ και Φουζιο που ξερω οτι το γουσταρουν αλλα και για ολους αυτους που το γουσταρουν.
βερμούτ συνήθως χωρίς γαριδάκια για να πιάνει πιο εύκολα και όταν άλλαζα εγώ τις "πλάκες" (όπως έλεγε τσι βινύλιους η μάμυ μαυ), αν υπήρχε καμιά πιτσιρίκα που μου γυάλιζε, όλο κάτι τέτοια έβαζα για μπέρδεμα και δεν χόρευε κανείς βλούζια...magna είπε:χαχααχαχα βερμούτ και γαριδάκια...
Γεια σου ωρε Δημητρο!geodimitri είπε:Αυτά είναι Γιώργη! Κομματάρα!!! 8)