Θέλω μπάσο που να κάνει "ΒΟΟΜ-ΒΟΟΜ!!"

Camel

Ακροατής
Εχω σκοπο να διαθεσω 1500 ευρω περιπου για ενα μπασο που να ειναι ΜΠΑΣΟ!

Να βγαζει ηχο "ΒΟΟΜ-ΒΟΟΜ" στρογγυλο και ωραιο.

Ουτε "ΓΚΡΡΡ!!!"

ουτε  "ΠΟΥΦ!"

ουτε "SLAP-BOIΙΙNG!"

ουτε "ΓΚΙΡ-ΓΚΙΡ-ΓΚΙΡ!"

Απλα πραγματα.

Θα ηθελα καποιες γνωμες

off topic start

πραγματικα εδωσες την καλυτερη περιγραφη...ολοι καταλαβαν τι θες..Τοσο απλα!!!

Θεος!!!

off topic end

Οποτε θα κινηθω λογικα σε Fender.

Jazz or Precision?

Exουν τελικα τοση μεγαλη διαφορα στον ηχο οταν παιζουν στον ιδιο ενισχυτη?

Μου αρεσουν πολυ οι σειρες Vintage '62 reissue αλλα αξιζει να δωσω τοσα φραγκα ή ειναι καλυτερα να παω σε American Standard ή ακομα και σε Deluxe?

Αμα θελεις πραγματικα boom boom, θες precision.

Απο την αλλη, μπορεις να παρεις ενα precision με εναν εξτρα J μαγνητη στη γεφυρα και να εχεις best of both worlds...λεω γω τωρα  ;)

Θα ηθελα τις γνωμες σας κυριως για τα Fender '62 reissue.

Προς τα εκει σκεφτομαι να στραφω...

odis13 είπε:

Απο την αλλη, μπορεις να παρεις ενα precision με εναν εξτρα J μαγνητη στη γεφυρα και να εχεις best of both worlds...λεω γω τωρα  ;)
+1

εγω πηρα αυτο και ησυχασα  ;D

http://www.thomann.de/gr/fender_tony_franklin_p_bass_ga.htm

Οσο για τα reissue που λες μην τα φοβασαι τα αξιζουν τα λεφτα τους, αν μπορεις να διαθεσεις τετοιο μπατζετ πηγαινε για το 62 reissue  ;)

odis13 είπε:

Απο την αλλη, μπορεις να παρεις ενα precision με εναν εξτρα J μαγνητη στη γεφυρα και να εχεις best of both worlds...λεω γω τωρα  ;)
Χαίρομαι που γινόμαστε πολλές.  ;D

Και το παρακάτω για τους θιασώτες των ακριβών οργάνων......  ;)

Ωραία τα Fender δεν λέω αλλά έτυχε να δοκιμάσω πρόσφατα ένα ODYSSEY Phaeax αυτό όχι μόνο BOOM-BOOM δεν κάνει αλλά καταστρέφει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο (υπερβολές :Ρ ) Σίγουρα πάντως ξηλώνει σοβάδες από ταβάνι και προκαλεί τα μεγάλα βυζιά της σερβιτόρας να πάλλονται (όπως κάποτε μου περιέγραψε ένας συμφορουμίτης μας, για τον καλό ήχο ενός μπάσου ) !!!!

Όχι ότι διαφωνώ για το boom boom του p αλλά γιατί δεν σκέφτεσαι το άπειρο boom boom των MusicMan? Λέω εγώ τώρα... Σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις ωραιότατα boom boom... Θα σου έλεγα και για το thunderbird αλλά αν ήθελες πουλί δεν θα ρώταγες θα πήγαινες να το πάρεις... Τσέκαρε για παράδειγμα αυτό το boom boom:

http://www.thomann.de/gr/sterling_by_music_man_sting_ray4_ray34nt.htm

Να ρωτησω για αλλη μια φορα γιατι ακομα απαντηση δεν πηρα.

Τα Fender '62 RI τα αξιζουν τα λεφτα τους?

Camel είπε:
Να ρωτησω για αλλη μια φορα γιατι ακομα απαντηση δεν πηρα.

Τα Fender '62 RI τα αξιζουν τα λεφτα τους?
Είσαι απροσεκτούλης... σου απαντήσανε αλλά δεν το είδες. ;)

Οσο για τα reissue που λες μην τα φοβασαι τα αξιζουν τα λεφτα τους, αν μπορεις να διαθεσεις τετοιο μπατζετ πηγαινε για το 62 reissue  ;)

Ελαφρώς οφτοπικάκι και με το μπαρδόν αλλά δεν μπορώ να μη σημειώσω πως το μόνο μπάσο στον κόσμο που πραγματικά κάνει "boom boom" είναι αυτό του κομματιού που ακολουθεί (για του λόγου το αληθές μπορείτε να το δείτε στην εικόνα του βίντεο αλλά και στο 2:26):

μολις δοκιμασα το μ μιλλερ μου

κανει μπουμ μπουμ αλλα και μπαπ... ???

καλο για μεταλ ?

faltsoo είπε:
κανει μπουμ μπουμ αλλα και μπαπ... ???
Ελα ρε?κανει και μπαπ?Ειναι το μοντελο με την ενσωματωμενη ριπη?εγω εχω το παλιο..λες να κανει μπαπ η μονο για τζαζ? :P :P :P

Trending...

Νέα θέματα

Back